Ugens bolig: 90 m² med stor tagterrasse

I denne uge er "Ugens bolig" en fantastisk 90 m2 lejlighed i Købke Hus med en stor, træbelagt tagterrasse, et rummeligt, lyst opholdsrum og en smuk udsigt over Københavns tage.

Med denne bolig får du 90 m2 med store, lyse rum, en 24 m2 træbelagt tagterrasse, praktisk entré og et velindrettet, moderne badeværelse.

Lejligheden ligger i Købke Hus, som har beliggenhed ud til både livlige Købkes Plads, grønne Vesten for Humlen og tæt på den fredede bygning Halmlageret, som er udlagt til kulturelle formål.

Køkken-alrummet har store gulv-til-loft-vinduer, som giver et fantastisk lysindfald, og er lejlighedens naturlige samlingspunkt. Ud af køkkenvinduerne får du desuden udsigt over historiske Humlebys tage og Københavns mange tårne og spir i horisonten.

Kom til åbent hus i den indrettede prøvelejlighed på søndag d. 9/9 kl. 12.30 - 12.55, og læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i færdige prøvelejligheder og i vores nye showroom i den gamle Maskincentral. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Tunneller
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.