Ugens Bolig: Lys 4'er på grænsen til Frederiksberg

'Ugens bolig' er en lys lejlighed med optimal udnyttelse af alle 127 m² med plads til hele familien og kun et stenkast fra Søndermarken, Bakkehuset og Kammas Have.

Her får I en fantastisk familiebolig i skønne Ottilia Hus omkrænset af både af historiske bygninger og grønne områder. Boligen har i dag to værelser og et stort køkken-alrum, hvor der let kan etableres et tredje værelse.

I kan nyde udsigten til Det Grå Hus og den fredet Seksløberen fra jeres sydvendte altan, og får samtidig et rummeligt badeværelse med vaskesøjle, entré med plads til overtøjet og et hyggeligt køkken med udsigt over den livlige plads "Bag Elefanterne".

Kom til åbent hus i netop denne lejlighed på søndag d. 16. september kl. 12.30 - 12.55, og kig også forbi showroomet i den gamle Maskincentral kl. 13.00 - 15.00. Læs mere om lejligheden, se flere billeder og plantegninger ved at klikke herunder.

Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek

Kom til åbent hus - Hver søndag kan du komme indenfor i mange af de færdige lejligheder og kigge ind i vores showroom på Pasteursvej 7. Se åbningstider her.

Se åbningstider
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.