Ugens bolig: 84 lyse kvadratmeter på Frederiksberg C 

Denne uges 'Ugens bolig' er en lys lejlighed med højt til loftet beliggende på Frederiksberg C. Her får I både en stor altan og den fredede bygning Halmlageret som nærmeste nabo.

Hvis du flytter ind i denne lejlighed i Heiberg Huse, får du ikke bare postnummer i Frederiksberg, du får også store, lyse rum, veludnyttede kvadratmeter med skabsplads - og en stor altan med siddetrappe direkte ud til den fredede bygning Halmlageret, der i fremtiden vil huse kulturelle formål.

Lejligheden er 84 m² og har et rummeligt køkken-alrum med store vinduespartier hele vejen rundt, et soveværelse med god skabsplads, en praktisk entré og et lyst, moderne badeværelse. Gårdrummet mellem Heiberg Huse og Bindesbøll Hus er både grønt og utroligt hyggeligt.

Kom til åbent hus i netop denne lejlighed søndag d. 28. april kl. 13.00 - 14.00. Kig også forbi showroomet i den gamle Maskincentral kl. 13.00 - 15.00 og læs mere om lejligheden, se flere billeder og plantegninger ved at klikke herunder.

Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.