Ugens bolig: 139 m² med udsigt så langt øjet rækker 

Denne uges 'Ugens bolig' er 139 lyse m² beliggende på 19. sal med udsigt over hele København. Her får du en bolig med et rummeligt køkken-alrum, der indbyder til masser af samvær og liv, to skønne værelser og et moderne badeværelse.

Forestil dig at træde ind i lejligheden på 19. sal og straks blive mødt af Københavns måske bedste udsigt og stå midt i det store, rummelige køkken-alrum, som indbyder til masser af liv og gæster, mens de store panoramavinduer kaster et imponerende lys ind i lejligheden.

Her får du nemlig 139 m² fordelt på, foruden det store leverum, en entré med skabsplads, et moderne badeværelse og to soveværelser, hvor du kan ligge i din seng og nyde morgenkaffen og udsigten over København, som folder sig ud under dig og kun er en elevatortur væk.

Book en fremvisning til netop denne bolig eller læg vejen forbi til åbent hus på søndag kl. 13.00 - 14.00 i showroomet i den gamle Maskincentral. Læs også mere om lejligheden, hent salgsopstilling og se flere billeder og plantegninger ved at klikke herunder.

lagerkælder 3 i carlsberg byen

Kom til åbent hus - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i færdige prøvelejligheder og i vores nye showroom i den gamle Maskincentral. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum
Ny Carlsberg Vej i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.