Ugens bolig:  2 værelser med tagterrasse 

'Ugens bolig' er en lys 2-værelses bolig på 70 m² på grænsen til Frederiksberg og med en stor, privat tagterrasse. 

Denne 2-værelses bolig i Bindesbøll Hus er en hjørnelejlighed med både et skønt lysindfald og en stor tagterrasse. Her kan du nyde solen i fred og ro i de grønne omgivelser i Carlsberg Byens nordligeøstlige hjørne, som grænser sig helt op til Frederiksberg. Her fra 3. sal er der både udsigt over den pulserende Constantin Hansens Gade med liv og udendørsaktiviteter samt flotte Rahbeks Allé.

Fra entreen er der adgang til badeværelset og det store, lyse kombinerede køkken og stue. Herfra er der adgang til soveværelset med masser af god skabsplads. Boligen er indrettet med gennemgående, nordisk og minimalistisk design og har naturligvis gulvvarme. 

Kom til åbent hus i netop denne lejlighed på søndag d. 21. oktober kl. 12.30 - 12.55, hvor vi desuden holder ekstraordinært åbent hus i tre øvrige lejligheder allerede fra kl. 12.00. Kig også forbi showroomet i den gamle Maskincentral kl. 13.00 - 15.00. Læs mere om lejligheden, se flere billeder og plantegninger ved at klikke herunder.

bindesbøll hus, carlsberg byen, ugens bolig
bindesbøll hus, carlsberg byen, ugens bolig
bindesbøll hus, carlsberg byen, ugens bolig
historie i carlsberg byen

Nyheder - Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting.

Giv mig de seneste nyheder

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere
udsigt over carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.