Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Ugens bolig: Jacobsen Hus 148, 1.TH

Hver uge fremhæver vi en ny bolig i Carlsberg Byen under titlen "Ugens Bolig". 

Denne uge er det en lys, rummelig 4-værelses lejlighed på 154 m2 i Jacobsen Hus. 

På hjørnet af Pile Allé og Ny Carlsberg Vej finder du den smukke arkitektoniske perle, Jacobsen Hus, hvor der nu kun er denne lyse, rummelige 154 m2 lejlighed tilbage. Lejligheden, der ligger på første sal, består af fire rum, heraf tre værelser, et stort køkken/alrum, et gæstebadeværelse og et stort luksuriøst badeværelse med badekar.

Fra den 16 m2 store altan er der udsigt til både Gærtårnet, Frederiksberg og Søndermarken. På den anden side mod det hyggelige, højbetliggende gårdmiljø, er der udsigt til den ikoniske Elefantport og Det Grå Hus.

Kom til åbent hus i netop denne lejlighed hver søndag klokken 12.30 - 13.00 eller læs endnu mere om lejligheden ved at klikke herunder.
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
elefantporten i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.