Ugens bolig: Penthouse med tagterrasse

Ugens bolig denne uge er en 90 m² penthouselejlighed med stor tagterrasse, walk-in-closet og praktisk køkken/alrum. Se med her! 

Lysindfaldet i denne penthouselejlighed står ind i det velindrettede køkken/alrum, som er lejlighedens omdrejningspunkt og det perfekte samlingssted, hvorfra der også er udgang til lejlighedens altan med udsigt over Købkes Plads. Herudover er der en fin entré, et børneværelse eller kontor og et moderne badeværelse i nordisk stil.

Udover boligens walk-in-closet, er denne boligs perle den 24 m² store tagterrasse med udsigt over historiske Humleby, Københavns røde tage og spir i horisonten. Lejligheden ligger på 4. sal og har både elevator og p-kælder.

Kom til åbent hus i netop denne lejlighed søndag d. 14/10 kl. 12.30 - 12.55 eller læs endnu mere om lejligheden ved at klikke herunder.

Psst ... Du kan læse Cathrine Wichmann fra bloggen ROCKPAPERDRESSES' oplevelse af at bo i lejligheden og bykvarteret lige her.

Scherfig Hus, Carlsberg Byen
Scherfig Hus, Carlsberg Byen
Scherfig Hus, Carlsberg Byen

Kom til åbent hus - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i færdige prøvelejligheder og i vores nye showroom i den gamle Maskincentral. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.