Ugens Bolig: Rummelig 2-v'er ved kildepladsen

56 rummelige kvadratmeter og en skøn, østvendt altan. Ugens bolig i Djørup danner rammerne for alt, du har brug for.

I denne velindrettede bolig midt på Vesterbro får du 56 kvadratmeter, hvor den kombinerede stue og køkken binder boligen sammen. Herfra er der adgang til et moderne badeværelse. et master bedroom og en skøn, østvendt altan.

Djørup Hus er nabo til Kildepladsen, som bliver et omdrejningspunkt og en livlig plads i det nye bykvarter og samtidig ligger det klods op ad det gamle Vesterbro. Her kommer butikker og restauranter, og du er blot et mulehår fra S-tog og Metro.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Elefantporten Carlsberg Byen - ARA

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.