Ugens bolig: 3-værelses bolig med 42 m² privat tagterrasse

Kom med indenfor i boligen, hvor du får hele 42 m² privat tagterrasse og fantastisk udsigt over Frederiksberg.

Tuxens Tårn ligger i Carlsberg Byens populære nordøstlige hjørne på grænsen til Frederiksberg, og lige op ad skønne byrum som Kammas Have og den fredede bygning Halmlageret med fitnesscenter. Boligen koster 7.495.000 kr.

Når I tager elevatoren op til denne bolig, mødes I af 105 moderne og veludnyttede kvadratmeter med to gode værelser, et rummeligt køkken-alrum og stue, praktisk entré og moderne badeværelse. De store gulv til loft-vinduer giver et skønt lysindfald i lejligheden, og fra jeres private, hele 42 m² tagterrasse har I masser af muligheder for at invitere venner og familie forbi til at nyde vejret og den smukke udsigt over Frederiksberg.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent husDu kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

den snoede skorsten i carlsberg byen

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

FAQ -

Parkering, reservationer, købsproces, lejeboliger og meget mere - få svar på de oftest stillede spørgsmål om at købe bolig og at flytte ind i Carlsberg Byen.

Få svar på dine spørgsmål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.