Ugens bolig: Penthouse med privat 21 m2 tagterrasse

Ugens bolig er en lys 122 m² stor bolig i Bindesbøll Hus med en privat tagterrasse beliggende i Carlsberg Byens populære nordlige hjørne. 

Denne penthousebolig på 122 m² ligger i Carlsberg Byens populære nordlige hjørne lige ved Frederiksberg og Rahbeks Allé omringet af rolige og grønne omgivelser. Med et hyggeligt gårdområde er det ideelt til børnefamilier. 

I boligen får I et åbnet spisekøkken, en rummelig stue, to store værelser, et moderne badeværelse samt et depot. Fra entréen og det største værelse er der direkte adgang til den 21 m² store tagterrasse med fantastisk udsigt ud til Constantin Hansens Gade og Rahbek Hus. Placeringen på fjerde og øverste etage samt store vinduer giver boligen et fantastisk lysindfald.

Kom forbi til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral. På søndag d. 16. december kan du komme indenfor i netop denne bolig fra 12.15 - 12.40 samt denne bolig i Bindesbøll Hus i samme tidsrum. Du kan læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

bindesbøll hus, carlsberg byen, ugens bolig
bindesbøll hus, carlsberg byen, ugens bolig

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.