Ugens bolig: Bo på 28. sal med fantastisk udsigt

I får masser af plads på boligens 169 m2, der fordeler sig på et stort køkken-alrum og stue, to værelser, et depotrum og en rummelig entré - og så er udsigten ikke en, du finder andre steder i København.

Her kan du bo midt i det hele og betragte byen fra toppen, men hvor du samtidig bor i rolige omgivelser. I Bohrs Tårn bor I på toppen af byen, og udsigten fra 28. sal er ganske enkelt enestående. Om dagen strømmer lyset igennem boligens vinduer, og ønsker I uderum, kan I skyde de store panoramavinduer til side og få jeres egen overdækkede terrasse mit i stuen.

Boligens store fællesrum, den kombinerede stue og køkken, giver god mulighed for at samle hele familien og invitere gæster forbi - både boligen og udsigten er nemlig én, der fortjener at blive vist frem.

Kom forbi til åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentral. På søndag d. 24. marts kan du komme indenfor i netop denne bolig fra 13.00 - 14.00 samt flere andre lejligheder i samme tidsrum. Du kan læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.