Ugens bolig: 90 m² med stor tagterrasse

"Ugens bolig" er i denne uge en fantastisk 90 m² lejlighed i Købke Hus med en stor, træbelagt tagterrasse, et rummeligt, lyst opholdsrum og en smuk udsigt over Københavns tage.

Med denne indflytningsklare bolig får du 90 m² med to store, lyse rum, en skøn træbelagt tagterrasse på hele 24 m², en stor praktisk entré og et velindrettet, moderne badeværelse.

Lejligheden ligger i Købke Hus, som har beliggenhed ud til både livlige Købkes Plads, grønne Vesten for Humlen og tæt på den fredede bygning Halmlageret, som er udlagt til kulturelle formål.

Køkken-alrummet har store gulv-til-loft-vinduer, som giver et fantastisk lysindfald, og er lejlighedens naturlige samlingspunkt. Ud af køkkenvinduerne får du desuden udsigt over historiske Humlebys tage og Københavns mange tårne og spir i horisonten.

købke hus, ugens bolig, carlsberg byen
købke hus, ugens bolig, carlsberg byen
købke hus, ugens bolig, carlsberg byen

Kom til åbent hus i den indrettede prøvelejlighed på søndag d. 4/11 kl. 12.15 - 12.40, og læs endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

showroom

Kom til åbent hus eller book en fremvisning - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral. Vil du gerne tale med en af vores ejendomsmæglere nu? Ring eller skriv til os for en snak eller for at booke en personlig fremvisning.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Få info om nye boliger før alle andre
Købke Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.