Kommende boliger

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen opfører over de næste 10 – 15 år 3.000 boliger i forskellige størrelser og prisklasser i det nye bykvarter på Carlsbergs historiske bryggerigrund i hjertet af København.

Boligerne vil blive fordelt over hele Carlsberg Byen – både i et rent boligkvarter tæt ved de nuværende Humlehuse og i et blandet byområde. Udover boliger bliver der i bykvarteret også opført butikker, restauranter, erhverv, skoler og børnehaver samt kultur- og idrætsinstitutioner.

Carlsberg Byen kommer til at rumme tæt bebyggelse med charmerende byrum og pladser, smalle gader og snævre passager, kombineret med åbne, grønne parker samt ni tårnhuse i varierende højder fra 50 m – 120 m. Et gennemgående træk vil være, at mange af bygningerne vil huse butikker i stueplan og kontorer, uddannelsesinstitutioner og boliger på de øverste etager.

På den måde realiseres visionen om et skabe et mangfoldigt, levende og bæredygtigt bykvarter, som vil være attraktivt for beboere, erhvervsliv og besøgende.

Der forventes i Carlsberg Byen at blive opført ejerboliger, ungdomsboliger, ældreboliger og almene boliger.

Ejerboliger

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen vil stå for at opføre og sælge ejerboliger i bykvarteret. Hvis du er interesseret i en ejerbolig i Carlsberg Byen, vil vi meget gerne høre lidt om dine boligønsker. Ved at udfylde vores interesseliste, hjælper du os med at kunne tilbyde de boliger, som du finder attraktive. Når du skriver dig op på vores interesseliste, kan du samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyt om ejerboliger direkte i din mailboks.

De første ejerboliger i Carlsberg Byen er placeret i Bohrs Tårn forventes indflytningsklar i begyndelsen af 2017.

Læs mere om Bohrs Tårn

Almene boliger

De almene boliger i bykvarteret vil blive opført af almene boligselskaber. Vi forventer, at der vil blive opført i omegnen af 300 almene boliger.

Når de almene boliger står færdige, vil det være boligselskaberne, der forestår tildeling og udlejning af boligerne. Det er endnu ikke afgjort, hvilke almene boligselskaber som vil kunne tilbyde boliger i Carlsberg Byen. Så snart der er nyt om disse byggerier, vil vi informere herom via nyhedsbreve her på siden.

Transport

Bykvarteret vil blive forsynet med ca. 4.500 parkeringspladser, der hovedsagelig bliver placeret i p-kældre. Den kollektive trafik til og fra området sikres gennem en ny og moderne S-togsstation, Carlsberg Station, der står færdig i 2016. Et fintmasket net af cykelstier vil tilbyde cyklister hurtige og sikre forbindelser.

Læs mere om Carlsberg Station

Tilmeld dig interesselisten

Tilmeld dig interesselisten
Gå til listen

RECLAIMING THE CITY

Reclaming the city

Inspirationsgalleri af de kommende boliger i Carlsberg Byen. 3D visualiseringer af Entasis Arkitekter fra 2007 af helhedsplanen for Carlsberg Byen.

Carlsberg Byen bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her