Kommende boliger

Carlsberg Byen opfører over de næste 10 – 15 år 3.000 boliger i forskellige størrelser og prisklasser i det nye bykvarter på Carlsbergs historiske bryggerigrund i hjertet af København.

Boligerne vil blive fordelt over hele Carlsberg Byen – både i et rent boligkvarter tæt ved de nuværende Humlehuse og i et blandet byområde. Udover boliger bliver der i bykvarteret også opført butikker, restauranter, erhverv, skoler og børnehaver samt kultur- og idrætsinstitutioner.

De første boliger sættes til salg i marts 2015
Som en del af det 82.000 m2 store byggeri i det syd-østlige hjørne af Carlsberg Byen bliver der opført et 100 meter højt boligtårn, Bohrs Tårn, der indrettes til ejerlejligheder.

I marts sættes boligerne i Bohrs Tårn til salg. Hele 88 af lejlighederne er placeret fra 8. til 29. etage i  det nye tårnhus, der med sine 100 meter tilbyder fremtidige beboere en imponerende udsigt over hovedstaden. Prislejet i Bohrs Tårn ligger fra knap fem millioner kroner til omkring 16 millioner kroner for boligerne øverst oppe, der bliver Danmarks højest beliggende lejligheder.

Derudover sættes 32 lejligheder optimalt indrettede 2 værelses-lejligheder i den mindre nabobygning Humlehuset til salg. Humlehuset ligger ligesom Bohrs Tårn ud til Humletorvet.

Salget skydes i gang på www.bohrstårn.dk

Her har man mulighed for at se mere om de første 120 boliger i Carlsberg Byen, skrive sig på listen og komme foran i køen.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her og få besked, når der er nyt om boliger i Carlsberg Byen

Læs mere om Bohrs Tårn

Carlsberg Byen kommer til at rumme tæt bebyggelse med charmerende byrum og pladser, smalle gader og snævre passager, kombineret med åbne, grønne parker samt ni tårnhuse i varierende højder fra 50 m – 120 m. Et gennemgående træk vil være, at mange af bygningerne vil huse butikker i stueplan og kontorer, uddannelsesinstitutioner og boliger på de øverste etager.

På den måde realiseres visionen om et skabe et mangfoldigt, levende og bæredygtigt bykvarter, som vil være attraktivt for beboere, erhvervsliv og besøgende.

Der forventes i Carlsberg Byen at blive opført ejerboliger, ungdomsboliger, ældreboliger og almene boliger.

Almene boliger
De almene boliger i bykvarteret vil blive opført af almene boligselskaber. Vi forventer, at der vil blive opført i omegnen af 300 almene boliger.

Når de almene boliger står færdige, vil det være boligselskaberne, der forestår tildeling og udlejning af boligerne. Det er endnu ikke afgjort, hvilke almene boligselskaber som vil kunne tilbyde boliger i Carlsberg Byen. Så snart der er nyt om disse byggerier, vil vi informere herom via nyhedsbreve her på siden.

Transport
Bykvarteret vil blive forsynet med ca. 4.500 parkeringspladser, der hovedsagelig bliver placeret i p-kældre. Den kollektive trafik til og fra området sikres gennem en ny og moderne S-togsstation, Carlsberg Station, der står færdig i 2016. Et fintmasket net af cykelstier vil tilbyde cyklister hurtige og sikre forbindelser.

Læs mere om Carlsberg Station

Tilmeld dig interesselisten

Tilmeld dig interesselisten
Gå til listen

RECLAIMING THE CITY

Reclaming the city

Inspirationsgalleri af de kommende boliger i Carlsberg Byen. 3D visualiseringer af Entasis Arkitekter fra 2007 af helhedsplanen for Carlsberg Byen.

Carlsberg Byen bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her