Kommende boliger

Carlsberg Byen opfører over de næste ca. 10 år 3.000 boliger i forskellige størrelser i den nye bydel på Carlsbergs historiske bryggerigrund i hjertet af København.

I det skønne område omkring Humleby bygges bydelens første rækkehuse (Byggeafsnit 13)

Byggeafsnit 13.1
Projektet omfatter en række byhuse centreret omkring en charmerende gårdhave – og med Humlebyen og dens hyggelige brostensbelagte gader som nærmeste nabo. Borlund Architects har designet projektet med tydelige klassicistiske referencer. Der kommer lejligheder i flere størrelser – fra 2 værelser til 6 værelser. Alle lejligheder har møblérbar balkon, privat forhave eller privat tagterrasse. Der etableres P-kælder med elevator direkte op i lejlighederne.

Byggeafsnit 13

I Frederiksbergområdet ved Rahbeks Allé bygger Carlsberg Byen lejligheder i flere størrelser (Byggeafsnit 16)

Byggeafsnit 16 
”Rahbeks Have” omfatter fire selvstændige bygninger beliggende i rolige parklignende omgivelser tilbagetrukket fra Rahbeks Allé. Praksis Arkitekter har udformet projektet med stilsikker hånd og med klassiske ”Frederiksbergske” træk. Lejlighederne får varierende udformninger – fra 2 til 5 værelser. Alle lejligheder har enten møblérbare balkoner eller private forhaver – og penthouselejlighederne får privat tagterrasse. Der etableres privat P-kælder.

Byggeafsnit 16

I Carlsberg Byens nordvestlige del, der ligger direkte op mod Frederiksberg og Søndermarken, bygges der boliger i området, som hedder ”Bag Elefanterne” (Byggeafsnit 17)

Byggeafsnit 17.1
Ejendommen er tegnet af Vandkunsten og er stille og smukt beliggende i Carlsberg Byens nordvestlige del, direkte op mod Frederiksberg og Søndermarken og lige ud til den kommende plads, ”Bag Elefanterne”. De 27 ejerlejligheder varierer fra hyggelige 2-værelses lejligheder til store og eksklusive 5-værelses familieboliger i én eller to etager. Samtlige lejligheder har enten store møblérbare balkoner eller private forhaver. Stueetagen rummer en café og små erhvervslokaler.

Byggeafsnit 17.2
Ejendommen er tegnet af Henning Larsen Architects og har en prominent beliggenhed på hjørnet af Ny Carlsberg Vej, direkte op mod Frederiksberg og Carlsberg Museet. Lejlighederne har udsigt til enten Søndermarken eller den smukke bygning ”Det Grå hus”, som istandsættes nænsomt af Kähler. De 13 lejligheder er eksklusive og rummelige - herunder en penthouse med privat vinkælder og tagterrasse med direkte adgang fra stuen og udsigt over byens tage. Alle andre lejligheder har 2 balkoner. Stueetagen rummer små erhvervslokaler og adgang til en hyggelig plads.

Byggeafsnit 17.3
Projektet er tegnet af Årstiderne Arkitekter og er beliggende direkte opad den ikoniske Elefantport og ud til pladsen ”Bag Elefanterne”. Årstiderne Arkitekter har udformet projektet, der har klare referencer til klassiske industribygninger, men i en moderne fortolkning. Bygningen vil rumme Carlsberg Byens kontorer og showroom, og en café med udeservering. Tagetagen er indrettet med 4 store og spektakulære penthouselejligheder i ”New York loft style” – højt til loftet, kæmpemæssige stuer og store industrielle gallerivinduer. To af lejlighederne har private tagterrasser med direkte adgang fra stuen og udsigt pladsen.

Byggeafsnit 17

 

 


SE BOLIGER TIL SALG LIGE NU


 

Tilmelding til nyhedsbrev

thumb_tilmelding_nyhedsbrev.jpg

Carlsberg Byen bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere her