Købke Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus

Vi renoverer vores showroom i Maskincentralen, som derfor holder lukket. Hver søndag i marts kan du i stedet kigge forbi til åbent hus i prøvelejlighederne i Ottilia Hus og Jacobsen Hus kl. 13.00 - 13.45 og i Bohrs Tårn og Scherfig Hus kl. 14.00-15.00.
ÅBNINGSTIDER HVER SØNDAG fra 4/3 - 25/3: 
Kom og oplev de færdigindrettede prøvelejligheder i Ottilia Hus, Scherfig Hus og 19. sal i Bohrs Tårn, og den sidste indflytningsklare lejlighed i Jacobsen Hus, hvor vores boligrådgivere står klar til at besvare spørgsmål om lejlighederne og bykvarteret:
 
Kl. 13.00 - 13.45: Ottilia Hus på Bag Elefanterne 5, 1. tv, samt Jacobsen Hus på Ny Carlsberg Vej 148, 1. th
 
Kl. 14.00 - 15.00: Scherfig Hus på Constantin Hansens Gade 12, 4. tv, samt Bohrs Tårn på Bohrsgade 2, 19. 1

Vi glæder os til at byde velkommen i det nye showroom 2. påskedag - kom forbi den 2. april kl. 13.00 - 16.00, når der er præmiere i den gamle Maskincentral. 

Bl.a. vil et nyt interaktivt kort i showroomet give dig mulighed for at dykke ned i hver enkelt ejendom, erhvervslokaler og byrum, mens du samtidig kan se nærmere på materialer og eksempler på færdige badeværelser og køkkener. Vores kyndige boligrådgivere står naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at finde det helt rigtige hjem til dig.

Normale åbningstider: Søndag kl. 13 -15 (lukket hele marts)
Hver søndag er der åbent hus i vores showroom. Her kan du høre mere om området og de spændende boligprojekter, der er til salg i kvarteret. 

Adresse: Pasteursvej 7, 1799 København V

Parkering:
Hvis du er i bil, kan du parkere foran showroomet på Pasteursvej samt i parkeringskælderen under enten Bohrs Tårn eller Scherfig Hus.
Theodora hus

Theodora Hus - Lige ved den ikoniske Elefantport opføres 58 lyse bylejligheder, hvis ydre og indre flot matcher de smukke, rustikke omgivelser, som findes her på den gamle del af bryggerigrunden, hvor både historiens vingesus og det pulserende byliv mærkes.

Udforsk boligerne i Theodora Hus

Ottilia Hus - De 27 indflytningsklare boliger i Ottilia Hus rummer det hele; uanset om du er til en hyggelig 2’er eller en rummelig og eksklusiv familiebolig. Alle lejligheder har altan eller terrasse i skønne omgivelser med udsigt til trætoppe og direkte adgang til pladsen, Bag Elefanterne.

Oplev boligerne i Ottilia Hus
Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Krøyer Hus - En utraditionel indretning gør boligerne vidt forskellige og sørger for den bedste rumudnyttelse, hvor alle m2 kommer i spil. Her er 91 lejligheder fra 1-6 værelser og 14 rækkehuse i tre flotte etager i et moderne hus, der er tæt knyttet til historien.

Udforsk boligerne i Krøyer Hus

Rahbek Hus II - Området omkring Rahbek Hus II bliver et nyt, klassisk kvarter, der tager udgangspunkt i områdets mange smukke, gamle murstensbygninger. De 53 lejligheder er fra 52-157 m2, og alle har enten en lille have, en terrasse eller en eller to altaner. Mod sydvest bliver der desuden opført tre rummelige rækkehuse.

Udforsk boligerne i Rahbek Hus II
Købke Hus i Carlsberg Byen

Købke Hus - Siger du Købke Hus, siger du også flot forskellighed. Den spændende ejendom rummer stilfulde bylejligheder med altaner og eksklusive rækkehuse i 3 etager med egen have. Alle boligerne er forenet omkring et hyggeligt og levende gårdmiljø på den ene side og stemningsfulde Købke Plads på den anden side.

Udforsk boligerne i Købke Hus

Heiberg Huse - De lyse boliger har en fleksibel indretning og inviterer dig ud i det grønne – for alle boliger i Heiberg Huse har enten forhave, terrasse eller altan. Det, og postnummeret på Frederiksberg, gør Heiberg Huse attraktiv for alle os, der er både drømmer om højt til loftet, grøn natur og udeliv lige uden for døren.

Udforsk boligerne i Heiberg Huse
Heiberg Huse i Carlsberg Byen
Vi opdagede, at vi her fik alt det, vi som børnefamilie efterspørger: bilneutrale gader, masser af grønne områder, det skæve Vesterbro, det mondæne Frederiksberg og det klassiske Valby i gåafstand.
Jarl, Katrine og baby Christopher, kommende beboere i Bohrs Tårn
Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen

Bindesbøll Hus - De i alt 51 forskellige boliger i Bindesbøll Hus ligger omkring et grønt og børnevenligt gårdmiljø på grænsen mellem København og Frederiksberg. Alle boliger har franske altaner og enten have, altan, terrasse eller tagterrasse til de lyse sommeraftener. Her er både store og mindre boliger med fleksibel indretning, der kan indfri langt de fleste behov.

Udforsk boligerne i Bindesbøll Hus

Bohrs Tårn - På gadeplan er der byliv, butikker og mennesker omkring Bohrs Tårn, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. I de 88 fantastiske lejligheder blinker byens lys under dig, når du kigger ud af de store panoramavinduer, der kan skubbes til side, så lyset strømmer ind.

Oplev boligerne i Bohrs Tårn
Vi faldt for Ottilia Hus af flere årsager. Det ligger omgivet af flotte, fredede bygninger, en livlig plads, et grønt byrum og det klassiske Frederiksberg. Og så betyder det selvfølgelig også meget, at der ikke er biler i gaderne, så på den måde fremstår det for os som en lille oase.
Morten og Lærke, kommende beboere i Ottilia Hus

Scherfig Hus - Scherfig Hus er en karré af moderne byhuse i flotte jordfarver. Her er 104 lejligheder med 2-5 værelser forenet om en stor, grøn gårdhave. Uanset hvilken lejlighed du vælger, får du enten altan eller terrasse. Bonus: Tagene er fyldt med planter, der - udover at pynte - også tager fra, når det regner.

Oplev boligerne i Scherfig Hus

Jacobsen Hus - De 13 indflytningsklare boliger, der ligger i Jacobsen Hus, har en storslået udsigt over Søndermarken til den ene side og Carlsberg Byen til den anden side. Den prominente ejendom har et hyggeligt gårdrum hævet over gadeplan med masser af lys og sol, som husets beboere får fornøjelsen af året rundt.

Oplev boligerne i Jacobsen Hus
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Rahbek Hus - Omgivet af grønne områder og med Kammas Have få meter væk, er du garanteret rolige omgivelser i de 37 boliger i Rahbek Hus. Men det bliver ikke kedeligt, for der er masser af mulighed for aktivitet og leg i det tætte nabolag. Ejendommen ligger højt placeret i bykvarteret, og uanset hvor du kigger hen, har du en udsigt, der siger spar to.

Udforsk boligerne i Rahbek Hus
Først og fremmest gik vi efter nybyggeri, fordi vi ikke er de store gør det selv-mennesker og har brug for, at vores bolig er vedligeholdelsesfri og bare fungerer. 
Cecilie og Christopher, kommende beboere i Bindesbøll Hus
Rejsegilde

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og vedligeholdelsesfri.

Mød de kommende beboere

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
Byliv i Carlsberg Byen
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.