Købke Hus i Carlsberg Byen

kom til åbent hus

Hver søndag  kl. 13 - 15 kan du høre mere om området og de spændende boligprojekter, der er til salg i bykvarteret. Kom forbi vores showroom på Pasteursvej 7, 1799 København V.
Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Krøyer Hus - En utraditionel indretning gør boligerne vidt forskellige og sørger for den bedste rumudnyttelse, hvor alle m2 kommer i spil. Her er 91 lejligheder fra 1-6 værelser og 14 rækkehuse i tre flotte etager i et moderne hus, der er tæt knyttet til historien.

Udforsk boligerne i Krøyer Hus
Krøyer Hus er et sammenkog af selve ideen med Carlsberg Byen: Mennesker mødes, og vi er ikke allesammen ens.
Arkitekt Christian Cold, Entasis
Krøyer Hus i Carlsberg Byen
Købke Hus i Carlsberg Byen

Købke Hus - Siger du Købke Hus, siger du også flot forskellighed. Den spændende ejendom rummer stilfulde bylejligheder med altaner og eksklusive rækkehuse i 3 etager med egen have. Alle boligerne er forenet omkring et hyggeligt og levende gårdmiljø på den ene side og stemningsfulde Købke Plads på den anden side.

Udforsk boligerne i Købke Hus

Heiberg Huse - De lyse boliger har en fleksibel indretning og inviterer dig ud i det grønne – for alle boliger i Heiberg Huse har enten forhave, terrasse eller altan. Det, og postnummeret på Frederiksberg, gør Heiberg Huse attraktiv for alle os, der er både drømmer om højt til loftet, grøn natur og udeliv lige uden for døren.

Udforsk boligerne i Heiberg Huse
Heiberg Huse i Carlsberg Byen
Vi opdagede, at vi her fik alt det, vi som børnefamilie efterspørger: bilneutrale gader, masser af grønne områder, det skæve Vesterbro, det mondæne Frederiksberg og det klassiske Valby i gåafstand.
Jarl, Katrine og baby Christopher, kommende beboere i Bohrs Tårn
Carlsberg Byen

Bindesbøll Hus - De i alt 51 forskellige boliger i Bindesbøll Hus ligger omkring et grønt og børnevenligt gårdmiljø på grænsen mellem København og Frederiksberg. Alle boliger har franske altaner og enten have, altan, terrasse eller tagterrasse til de lyse sommeraftener. Her er både store og mindre boliger med fleksibel indretning, der kan indfri langt de fleste behov.

Oplev boligerne i Bindesbøll Hus

Bohrs Tårn - På gadeplan er der byliv, butikker og mennesker omkring Bohrs Tårn, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. I de 88 fantastiske lejligheder blinker byens lys under dig, når du kigger ud af de store panoramavinduer, der kan skubbes til side, så lyset strømmer ind.

Udforsk boligerne i Bohrs Tårn
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
Vi faldt for Ottilia Hus af flere årsager. Det ligger omgivet af flotte, fredede bygninger, en livlig plads, et grønt byrum og det klassiske Frederiksberg. Og så betyder det selvfølgelig også meget, at der ikke er biler i gaderne, så på den måde fremstår det for os som en lille oase.
Morten og Lærke, kommende beboere i Ottilia Hus
Ottilia Hus i Carlsberg Byen

Ottilia Hus - De 27 boliger i Ottilia Hus rummer det hele; uanset om du er til en hyggelig 2’er eller en rummelig og eksklusiv familiebolig. Alle lejligheder har altan eller terrasse i skønne omgivelser med udsigt til trætoppe og direkte adgang til ”Bag Elefanterne”, der bliver en af de smukkeste pladser i Carlsberg Byen.

Oplev boligerne i Ottilia Hus

Jacobsen Hus - De kun 13 boliger, der ligger i Jacobsen Hus, har en storslået udsigt over Søndermarken til den ene side og Carlsberg Byen til den anden side. Den prominente ejendom har et hyggeligt gårdrum hævet over gadeplan med masser af lys og sol, som husets beboere får fornøjelsen af året rundt.

Oplev boligerne i Jacobsen Hus
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen
Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Rahbek Hus - Omgivet af grønne områder og med Kammas Have få meter væk, er du garanteret rolige omgivelser i de 37 boliger i Rahbek Hus. Men det bliver ikke kedeligt, for der er masser af mulighed for aktivitet og leg i det tætte nabolag. Ejendommen ligger højt placeret i bykvarteret, og uanset hvor du kigger hen, har du en udsigt, der siger spar to.

Oplev boligerne i Rahbek Hus

Scherfig Hus - Scherfig Hus er en karré af moderne byhuse i flotte jordfarver. Her er 104 lejligheder med 2-5 værelser forenet om en stor, grøn gårdhave. Uanset hvilken lejlighed du vælger, får du enten altan eller terrasse. Bonus: Tagene er fyldt med planter, der - udover at pynte - også tager fra, når det regner.

Oplev boligerne i Scherfig Hus
Scherfig Hus i Carlsberg Byen
Først og fremmest gik vi efter nybyggeri, fordi vi ikke er de store gør det selv-mennesker og har brug for, at vores bolig er vedligeholdelsesfri og bare fungerer. 
Cecilie og Christopher, kommende beboere i Bindesbøll Hus
Rejsegilde

"Derfor faldt vi for Carlsberg Byen" - Rigtig mange mennesker forelsker sig i området og de nye boliger, og de har alle deres helt egne grunde til, hvorfor Carlsberg Byen er det rigtige for dem. Børnefamilierne har alt, hvad de behøver i gåafstand, andre er glade for arkitekturen og nogle tredje er glade for at flytte i en bolig, der er helt ny og vedligeholdelsesfri.

Mød de kommende beboere

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
Byliv i Carlsberg Byen