Christen Hus

- Indflytningsklare lejemål til café, butik og kontorer - I Christen Hus får din virksomhed kontorlokaler i smukke og gyldne rammer i hjertet af Carlsberg Byen, lige ud til den centrale Bryggernes Plads og Stjerneporten.

I hjertet af Carlsberg Byen ligger Christen Hus med lyse og moderne kontorlokaler og et råt touch i smukke, gyldne rammer. Christen Hus ligger lige ud til Bryggernes Plads, der bliver Carlsberg Byens centrale og levende plads med indgang til Hotel Ottilia, et luksusspa samt flere butikker og caféer.

Uanset hvor stort, nyt eller kreativt din virksomhed tænker, så er Christen Hus i Carlsberg Byen det oplagte valg. Her er nemlig mulighed for at få et spændende lejemål med en god planløsning:

 • Særdeles smukt hus ved den gamle indgang til Carlsberg – med Stjerneporten lige uden for døren.
 • Udsigt over den livlige Bryggernes Plads.
 • God lofthøjde, gennemgående lys og store vinduer giver masser af luft og rummelighed og byder indenfor i lokalerne på bedste vis.
 • Christen Hus er allerede indflytningsklar.

Christen Hus er holdt i natursten og glas med markant baldakin mellem bygningens base og kontoretager. Bygningen er udsmykket med smukke gulddetaljer, der matcher guldskiverne på den ene naboerne, Lagerkælder 3. De øvrige naboer tæller bl.a. de fredede bygninger Maltmagasinet og Kridthuset. Med husets fantastiske fremtoning og centrale placering, bliver I en del af det levende bykvarter, hvor fokus på nærmiljø og byliv er i højsædet.

Christen Hus, Carlsberg Byen
Christen Hus i Carlsberg Byen

Her er jeres muligheder

Carlsberg Byen ligger centralt i København, kun ca. 2 km fra Rådhuspladsen og grænser direkte op til Frederiksberg, Valby og Vesterbro. Bykvarteret ligger ca. 12 km fra Københavns Lufthavn, og samtidig er der er gode parkeringsmuligheder i de mange p-kældre.

Mulighederne er mange i Christen Hus, hvor I både kan leje lokaler til kontorer eller drive café eller butik.

Flyt kontoret ind på én eller flere etager i Christen Hus:

 • Hvis du leder efter lyse kontorlokaler med højt til loftet på 842 m2 på 1., 2. eller 3. sal, kan du finde dem hhv. her og her og her.

Hvis du har brug for endnu større kontorlokaler, er det i Christen Hus muligt at leje flere etager:

 • Hvis du har brug for 1.684 m2, kan hele 1. - 2. sal lejes, som du kan læse mere om lige her.
 • Hvis du har brug for mere plads, kan hele 1. - 3. etage på i alt 2.526 m2 findes her.

Driv café eller forretning:
De to flotte, rummelige lejemål i stueetagen er oplagte til café og butik med store, gyldne vinduer ud til gaden, der byder kunder indenfor på bedste vis:

 • Cafélejemål på 431 m2 her
 • Detaillejemål på 172 m2 her
Det er en meget stor gave at få lov at udvikle et helt nyt bykvarter med så central en placering. 
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen
Christen Hus, Carlsberg Byen, Erhverv
Christen Hus i Carlsberg Byen
lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Bykvarteret er i rivende udvikling - Caféer, butikker og kontorer vil være en helt naturlig del af bykvarterets DNA, når kvarteret står færdigt. Området er nemlig lavet efter en helhedsplan, der sikrer, at erhvervsliv, butikker, kultur og institutioner blander sig med de 3.100 boliger i området. Har vi fanget din opmærksomhed? 

Erhvervsplanen for det levende bykvarter

Butikslivet er i gang - Flere og flere butikker ser potentialet i Carlsberg Byen, og i området omkring den nyåbnede station har 17 butikker allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende.

Se butikkerne her
nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

 • Tak for din tilmelding!
 • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.