Tak til alle der deltog i påskeskattejagten

19. april 2017
Et stort antal børn og barnlige sjæle deltog mandag den 17. april i den årlige påskeskattejagt i Carlsberg Byen, hvor der traditionen tro både skulle graves efter æg og øl.
Mandag den 17. april var Boblepladsen i Carlsberg Byen omdannet til en skattejagt. Da startskuddet lød kl. 11.13 trodsede et rekordstort antal børn det kolde forårsvejr og kæmpede sig med stor iver igennem de store sandmasser i jagten på de nedgravede skatte. For de, der ikke havde lyst til skattejagt, var der i de opstillede telte i stedet mulighed for at male påskeæg til tonerne af de gode klassiske børnesange, der flød ud af højtalerne. 

Da børnene havde gravet alle skatte op, var det de voksnes tur til at grave. Godt opmuntret af, at påskeæg og sodavand i denne runde var skiftet ud med påskebryg, blev der flyttet sand i store mængder, indtil alle skatte var fundet og nydt. 

Vi takker alle for det store fremmøde og den gode stemning og glæder os allerede til at se jer igen næste år, når vi gentager den store påskeskattejagt. 
Bobleplads

Kultur og byliv - I de lyse måneder kommer bylivet i høj grad til at udfolde sig på Carlsberg Byens mange smukke pladser. En af dem er Bag Elefanterne, som bliver en attraktion med sine fine plateauer og trappeforløb i kontrast til bryggeriets gamle, skulpturelle tanke. En anden er Boblepladsen, der bliver et populært samlingssted med blandt andet skaterampe, urban beach og loungemusik. 

BYLIVET ER ALLEREDE I GANG
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.