Bykort

gå på opdagelse i Carlsberg Byen

9. maj 2017
Rundt omkring i Carlsberg Byen har vi hængt små bykort op, så du kan gå på opdagelse i og blive meget klogere på Københavns nye bykvarter. Med kortet i hånden er det nemt at finde rundt, og du kan også læse små historier om både de nye og de fredede bygninger.

Københavns nye bykvarter er fire gange så stort som Tivoli, og det er ikke altid nemt at finde let rundt. Derfor har vi lavet et nyt bykort, som du kan tage med dig, næste gang du går på opdagelse i bykvarteret. Du finder kortet på plankeværkerne rundt omkring i byen, så hold godt øje.

historie i carlsberg byen

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret

Kultur og byliv - I de lyse måneder kommer bylivet i høj grad til at udfolde sig på Carlsberg Byens mange smukke pladser. En af dem er Bag Elefanterne, som bliver en attraktion med sine fine plateauer og trappeforløb i kontrast til bryggeriets gamle, skulpturelle tanke. En anden er Boblepladsen, der bliver et populært samlingssted med blandt andet skaterampe, urban beach og loungemusik. 

BYLIVET ER ALLEREDE I GANG
Bobleplads
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.