Boulebar er tilbage i Carlsberg Byen

1. august 2017
Igen i år bringer Boulebar ægte fransk sommerstemning til et lille hjørne af Carlsberg Byen, og der er petanque, hygge og let og lækkert mad og drikke.
Petanque hos Boulebar var sidste år et stort hit i Carlsberg Byen, og nu vender de tilbage. I år handler det kort sagt om petanque, petanque, petanque  og så en lille smule pastis. Setuppet er helt enkelt: Originale franske hotdogs med merquezpølser som det eneste på menuen, en lille bar, masser af grusbaner og et par passionerede bartendere og petanqueguider.

åbningstider

Boulebar i Carlsberg Byen har åbent onsdag til torsdag kl. 14-23 og fredag til lørdag kl. 14-24 resten af sommeren (til omkring starten af september).

Petanque koster 100 kr./person uden guide og 200 kr./person med guide.

Bookning af baner er ikke muligt, men ring på tlf.: 8282 0800, hvis du vil vide mere.

Kultur og byliv - I de lyse måneder kommer bylivet i høj grad til at udfolde sig på Carlsberg Byens mange smukke pladser. En af dem er Bag Elefanterne, som bliver en attraktion med sine fine plateauer og trappeforløb i kontrast til bryggeriets gamle, skulpturelle tanke. En anden er Boblepladsen, der bliver et populært samlingssted med blandt andet skaterampe, urban beach og loungemusik. 

BYLIVET ER ALLEREDE I GANG

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
jc jacobsens have carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.