Byliv i Carlsberg Byen

DIT KVARTER

I Carlsberg Byen har vi vores egne butikker, nul bil-os, parker, bænke, koncerter, S-togsstation, by- og kulturliv, der alt sammen gør Carlsberg Byen til vores alles kvarter.

mere københavn til københavn

Carlsberg Byen bliver et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Alle nyder de godt af de mange grønne områder, kulturelle aktiviteter, boldbaner og legepladser, der ligger lige uden for døren.

De to bryggere, far og søn, delte måske ikke verdensanskuelse. Men de delte kærligheden til København, og forsømte aldrig at give tilbage til den by, de elskede.

De gav os respekten for det gode byggeri, nysgerrigheden for videnskaberne og åbenheden over for kultur og kulturer. Det er det fundament, Carlsberg Byen bygger videre på. At give tilbage til København. At give København endnu mere af det København, vi er forelsket i.

Tusinder af mennesker får mulighed for at blive boende i eller flytte til København og bruge, dyrke, genopfinde og passe på byen. Vi giver dem et nyt hjem i deres egen lomme mellem Vesterbro og Frederiksberg, sender dem ud på arbejde om morgenen, og vi tager imod 10.000 studerende, der hver dag kommer dygtigere ud i byen. Vi har vores egne butikker, nul bil-os, parker, kulturliv, jargon, lamper, metro, S-tog og bænke, der alt sammen gør Carlsberg Byen til vores kvarter.

Carlsberg Byen er ikke et projekt, et område, et byggeri eller en vision. Det er et sted, man bor, står af, hænger ud, tager hen, handler, går tur, slapper af, arbejder og bliver dygtigere. Og det er hverken kvadratmeter eller købekraft, der forener os.

Det er glæden ved at give og få tilbage af byen.
bag elefanterne i carlsberg byen

Området -  I smørhullet mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro ligger Københavns nye bykvarter, hvor både boliger, institutioner, kulturliv, arbejdspladser og grønne områder skyder frem.

Området fra A-Z
Carlsberg Byen er et mangfoldigt og levende kvarter, hvor nye københavnere i alle aldre og familiestørrelser flytter ind.
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen P/S
Byliv i Carlsberg Byen
J.C. Jacobsens have i Carlsberg Byen

Byrum - I Københavns nye bykvarter finder du en unik kombination af grønne, rekreative områder og et kvarter med et pulserende byliv. Carlsberg Byen har to skønne parker, og det færdige bykvarter får hele 23 forskellige byrum, hvor der er plads til både leg og bevægelse og eftermiddagskaffe i et solrigt spot.

Bykvarterets byrum og parker
Carlsberg Byen er godt i gang med at udfylde rammen og skabe en ny identitet i samspillet mellem historie og nytænkning. 
Kristian Skovbakke Villadsen, Arkitekt MAA og partner i Gehl Architects
Boblepladsen i Carlsberg Byen
den snoede skorsten i carlsberg byen

Historie - Efter 160 år som lukket industrigrund åbnede Carlsberg området for offentligheden, og nu er opbygningen af Københavns nye bykvarter i fuld gang. Bliv klogere på den visionære bryggerfamilie, området og hvordan fortid smelter sammen med nutid i Carlsberg Byen.

Fra bryggeri til bykvarter

Fredede bygninger - De fredede og bevaringsværdige kulturskatte fra bryggeritiden står side om side med de nye bygninger i Carlsberg Byen, og de gemmer hver især på spændende historier. Ved du fx, hvorfor den ikoniske Elefantport er prydet af netop fire elefanter?

Få historierne om de fredede bygninger
elefantporten i carlsberg byen
Carlsberg Byen er generøs ved beboerne: På fem minutter finder man frirummet til at spille bold eller læse i skyggen af et træ.
Christian Cold, indehaver af Entasis, Arkitekt MAA og partner i Gehl Architects
rejsegilde i carlsberg byen

Beboerhistorier - Hvem flytter ind, hvorfor faldt valget lige på Carlsberg Byen, og hvad ser de mest frem til? Flere og flere kigger mod Københavns nye bykvarter, når de skal finde deres nye hjem. Her kan du hilse på nogle af de kommende beboere, der allerede har købt bolig i Carlsberg Byen.

Mød de kommende beboere
Vi opdagede, at vi fik alt det, vi som børnefamilie efterspørger.
Jarl og Katrine, kommende beboere i Carlsberg Byen
Jarl Ross
gærtårnet i carlsberg byen

Vidste du, at ... - Læs her, hvordan den gamle bryggerigrund har lagt stald til elefanter, H. C. Andersen har skrevet om grunden i sin dagbog, og hvorfor navnet Dødens Gang er opstået.

Få svarene her
Send mig erhvervsnyheder fra carlsberg byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, på nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.