TIL LEJE: BUTIK, CAFE, KONTOR Se lejemuligheder her

Butikker i Carlsberg Byen

Mange forretninger har slået dørene op i Carlsberg Byen til glæde for beboere, naboer og københavnerne, og flere butikker kommer til i løbet af de kommende år. Her får du et hurtigt overblik over de spændende oplevelser og butikker, der venter på dig i Carlsberg Byen.

7-Eleven

Det velkendte koncept har slået dørene op for en døgnåben butik med et sortiment, der passer perfekt til det travle pendlerliv på Tapperitorvet. Her er alt lige fra mælk og havregryn til øl, juicer, pølsehorn og slik til den søde tand.

Aire Ancient Baths

Den verdenskendte wellness-oase Aire Ancient Baths er en oplevelse i international særklasse. De beskriver sig selv som termiske bade og rummer en række forskellige spa-oplevelser i helt rustikke og unikke rammer i kælderen under den fredede bygning, Maltmagasinet.
Apotek Humletorvet

Apotek Humletorvet

Du vil blive mødt af faguddannet personale samt dygtige salgsassistenter, som vil besvare alle dine spørgsmål og sikre en god faglig rådgivning. Apotek Humletorvet er en filial under København Nørrebro Apotek.

Borg Sound

Borg Sound er en kæde af musikbutikker skabt af kærlighed og passion for musikken. Hos Borg Sound tror de på, at personlig og vedkommende service giver de bedste oplevelser, og de går ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til deres store produktsortiment.

Carl Hansen & Søn: Åbner snart

I Flaskehalsen, der bliver et samlingssted for en verdens af design, livsstil og interiør, flytter åbner ikoniske Carl Hansen og Søn ny flagship store.

Deerest

I Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver har jakkesætsspecialisten Deerest en butik , hvor du, udover at købe et jakkesæt, kan nyde en øl eller et glas whisky, mens du prøver tøjet.

ENCODED

Kom forbi og se de unikke møbler og smukke interiørdesigns med et stilrent dansk design i ENCODEDs showroom på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Pile Allé.

FitnessX Carlsberg Byen

I FitnessX i den bevaringsværdige bygning, Halmlageret, kan du træne i store og rummelige lokaler. Centret tilbyder masser af faciliteter indenfor kondition-, fitness- samt styrketræning - og ønsker du at træne på hold, er der både en hold- og en bikesal med flere end 60 hold hver uge.

Føtex

I Føtex bugner hylderne med økologiske og danskproducerede varer. Det store og velbesøgte supermarked ligger lige ved Carlsberg Station og supercykelstien.

Gamst Blomster

I mere end 100 år har den familiedrevne Gamst Blomster været synonym med friske blomster, og du kan finde det smukke udvalg i Gamst Blomster Carlsberg Byen på Tapperitorvet.

GLS PakkeShop

Nu kan du levere og afhente pakker i GLS PakkeShop på Ny Carlsberg Vej 42. Udover rigeligt med lagerplads til mange forsendelser har den nye pakkeudleveringssted også et stort og fint kunderum og bemanding mandag til lørdag, hvor kunderne kan afhente og sende deres pakker.
Hælebaren Humletorvet i Carlsberg Byen

Hælebaren Humletorvet

Er dine sko ødelagte, eller står du og mangler en ny nøgle? Her er din redning. Hælebaren Humletorvet er torvets lille, hyggelige forretning med den røde støvle udenfor. Her er kun grundige og dygtige mennesker bag disken, så læg vejen forbi næste gang du er i området.

Henrik Vibskov

Multikunstneren og modedesigneren har slået dørene op til et spændende koncept i Kløcker Hus i Carlsberg Byen, hvor du kan besøge Henrik Vibskov Archive Boutique, der har åbent fra torsdag til søndag.
Lampemesteren Carlsberg Byen

Lampemesteren

Dygtige lampeeksperter står klar med en kæmpe viden om designerlamper og ikke mindst en varm kop kaffe, når du besøger den flotte butik på Bohrsgade 31. Her er et stort sortiment og altid god vejledning at hente.

Matas

Matas i Carlsberg Byen appellerer til alle dine sanser.

Netto - Købkes Plads

Kom forbi og besøg Nettos butik nr. 500, der ligger i Carlsberg Byen og byder på en særlig indkøbsoplevelse.
Mennesker på Tapperitorvet

Netto - Tapperitorvet

Hos Netto på Tapperitorvet i Carlsberg Byen kan du handle fra kl. 06.00-23.00 alle ugens dage.

Økoskabet

Rundt omkring i det danske sommerland ligger små gårdbutikker med friske grøntsager, æg og alt det, der hører sig til - og du kan få de samme friske gårdvarer midt på Vesterbro i Økoskabet. 

Pianoteket

Hos Pianoteket er de eksperter i musikinstrumenter - særligt flygler og klaverer - og bestræber sig på altid at give dig den bedste vejledning og service. Pianoteket har forhandlet instrumenter i 15 år, og udfører også stemning og vedligeholdelse af klaverer og flygler.

Scandinavian photo

På Humletorvet i Carlsberg Byen ligger Nordens største fotohandler: Scandinavian Photo.

Stelling

I over 150 år har kunstnere fundet deres kunstnerartikler hos Stelling, og alle kreative sjæle kan finde state of the art-kunstartikler indenfor tegneredskaber, penne, lærreder mv. i forretningen på Bohrsgade, hvor du også kan få indrammet dine billeder.
Take a break spa

Take A Break Spa

Take a Break Spa tilbyder et stort udvalg af behandlinger for alle. Her får du skønhedsbehandlinger på negle, vipper, lashextentions, voks, bryn, spraytan og make-up. De dygtige behandlere udfører også skønne velværebehandlinger i form af massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger.
Morten Tolbol Sorensen CEO fra UrbanWineBox foran De Haengende Haver

UrbanWineBox

UrbanWineBox er en genial to-trins raket for vinentusiaster: Dels hjælper de dig med at opbevare din vin under ideelle forhold i deres store dele-vinkælder, og dels får du adgang til deres online service, hvor du kan bestille din vin til døren eller handle med andre, der går op i de gode druer. Og så er det gratis!

von Bartha

Det schweiziske galleri, von Bartha, er flyttet ind med både galleri og en gårdhave med plads til udstilling af skulpturer i det historiske og fredede fyrtårn (også kendt som Kridttårnet) fra 1883 på den gamle bryggerigrund.

YO STUDIOS

YO STUDIOS er et yoga- barre, danse og træningsstudio med beliggenhed i Carlsberg Byen samt Islands Brygge og Aarhus. I lækre, lyse og hjemlige lokaler kan du træne på mere end 50 ugentlige hold med fokus på alt fra puls eller styrke eller særlige hold for barslende og gravide.

Spørgsmål og svar: Carlsberg Byens Butikker

Q: Hvornår åbner butikkerne i Carlsberg Byen
A: Åbningstiderne varierer fra butik til butik. Netto på Tapperitorvet åbner allerede kl. 6, mens andre butikker som Lampemesteren åbner kl. 10 undtagen søndag, hvor de holder lukket. Du kan holde dig opdateret på åbningstiderne for de forskellige butikkerne i Carlsberg Byen her.

Q: Hvornår lukker butikkerne i Carlsberg Byen?
A: Lukketidspunkterne varierer fra butik til butik. Dagligvarebutikkerne lukker først sent om aftenen, mens andre butikker som Encoded lukker sen eftermiddag. Du kan holde dig opdateret på åbningstiderne for butikkerne på siden.

Q: Hvor mange butikker er der i Carlsberg Byen?
A: Lige nu er der 21 butikker fordelt udover den gamle bryggerigrund.

Q: Hvornår åbner der flere butikker i Carlsberg Byen?
A: Der åbner løbende flere og flere butikker i Carlsberg Byen, og når kvarteret står færdigt, vil der være omtrent 40 butikker. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere om de nye butikker og få andre nyheder fra den gamle bryggerigrund.

Q: Hvor kan jeg finde et supermarked i Carlsberg Byen?
A: Du kan finde flere supermarkeder. På Tapperitorvet ved Carlsberg Station finder du både Netto og en Føtex og ved Købkes Plads på Ny Carlsberg Vej finder du også en Netto.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil åbne en butik i Carlsberg Byen?
A: Har du en idé til et stærkt koncept, kan vi vise dig de unikke rammer på den gamle bryggerigrund. Læs mere og kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om Carlsberg Byens profil og muligheder for at leje butikslokaler.

Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.