BUTIKSLOKALER TIL LEJE Se mulighederne her

Butikker i Carlsberg Byen

Mange forretninger har slået dørene op i Carlsberg Byen til glæde for beboere, naboer og københavnerne, og flere butikker kommer til i løbet af de kommende år. Her får du et hurtigt overblik over de spændende oplevelser og butikker, der venter på dig i Carlsberg Byen.

7-Eleven

Det velkendte koncept har slået dørene op for en døgnåben butik med et sortiment, der passer perfekt til det travle pendlerliv på Tapperitorvet. Her er alt lige fra mælk og havregryn til øl, juicer, pølsehorn og slik til den søde tand.

Aire Ancient Baths

Den verdenskendte wellness-oase AIRE Ancient Baths er en oplevelse i international særklasse i nogle helt unikke rammer. Det luksuriøse koncept har nemlig hjemme i kælderen i den fredede bygning Maltmagasinet.
Ba&sh shop Copenhagen Carlsberg City District

Ba&sh

I den nye butik kan du gå på opdagelse i ba&shs univers af tidløse klassikere som fx blazere, denim og strik, men også feminine og festlige kjoler og bluser er en del af det franske brands DNA.

Borg Sound

Borg Sound er en kæde af musikbutikker skabt af kærlighed og passion for musikken. Hos Borg Sound tror de på, at personlig og vedkommende service giver de bedste oplevelser, og de går ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til deres store produktsortiment.

By Adelborg

Hos det nye butikskoncept i kvarteret kan du gå opdagelse i lokaler, der tæller mere end 600 kvadratmeter og er fyldt med et håndplukket og nøje udvalgt sortiment af designs fra både ind- og udland.

Carl Hansen & Søn

Den ikoniske designvirksomhed Carl Hansen & Søns nye flagship store har hjemme i handelsgaden Flaskehalsen, der er godt på vej til at blive et samlingssted for en verden af design, livsstil og interiør.

Deerest

I Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver har jakkesætsspecialisten Deerest en butik , hvor du, udover at købe et jakkesæt, kan nyde en øl eller et glas whisky, mens du prøver tøjet.

ENCODED

Kom forbi og se de unikke møbler og smukke interiørdesigns med et stilrent dansk design i ENCODEDs showroom på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Pile Allé.

File Under Pop Color Lab

Nu er File Under Pop Color Lab åbnet i den nordlige del af Flaskehalsen, og her kan du gå på opdagelse blandt maling, fliser, tekstiler og designløsninger samt udforske mulighederne i det kreative værksted.    

FitnessX Carlsberg Byen

I FitnessX i den bevaringsværdige bygning, Halmlageret, kan du træne i store og rummelige lokaler. Centret tilbyder masser af faciliteter indenfor kondition-, fitness- samt styrketræning - og ønsker du at træne på hold, er der både en hold- og en bikesal med mange ugentlige hold.

Føtex

I Føtex bugner hylderne med økologiske og danskproducerede varer. Det store og velbesøgte supermarked ligger lige ved Carlsberg Station og supercykelstien.

GLS PakkeShop

Nu kan du levere og afhente pakker i GLS PakkeShop på Ny Carlsberg Vej 42. Udover rigeligt med lagerplads til mange forsendelser har den nye pakkeudleveringssted også et stort og fint kunderum og bemanding mandag til lørdag, hvor kunderne kan afhente og sende deres pakker.

Haastrup Copenhagen

Haastrup Copenhagen er en del af det kreative butiksstrøg Flaskehalsen, og det innovative tøjbrand tilbyder moderne, skræddersyede designs.
Hælebaren Humletorvet i Carlsberg Byen

Hælebaren Humletorvet

Er dine sko ødelagte, eller står du og mangler en ny nøgle? Her er din redning. Hælebaren Humletorvet er torvets lille, hyggelige forretning med den røde støvle udenfor. Her er kun grundige og dygtige mennesker bag disken, så læg vejen forbi næste gang du er i området.

Han Kjøbenhavn: Åbner snart

I midten af september slår Han Kjøbenhavn dørene op til hovedkontoret, der også rummer en boutique, hvor du kan gå på opdagelse i modehusets seneste kollektioner og ikoniske designs.

Henrik Vibskov Archive Boutique

Multikunstneren og modedesigneren Henrik Vibskov har slået dørene op til et spændende koncept i Kløcker Hus i Carlsberg Byen, hvor du kan besøge en Archive Boutique.

Home

Ejendomsmæglerkæden Home er flyttet ind i Caroline Hus på J.C. Jacobsens Gade mellem Bryggernes Plads og Carl Jacobsens Have. Det er fortsat Carlsberg Byens Boligsalg, der vil stå bag alt fremtidig salg af projektboliger på den gamle bryggerigrund.

Home of Carlsberg

Visit Carlsberg er genåbnet under et nyt navn; Home of Carlsberg, der byder på en ny og større udstilling, et historisk og fredet område med en ny restaurant og bar, guidede ture i de gamle kældre og meget mere.
Apotek Humletorvet

Humletorvet Apotek

Du vil blive mødt af faguddannet personale samt dygtige salgsassistenter, som vil besvare alle dine spørgsmål og sikre en god faglig rådgivning. Apotek Humletorvet er en filial under København Nørrebro Apotek.
Lampemesteren Carlsberg Byen

Lampemesteren

Dygtige lampeeksperter står klar med en kæmpe viden om designerlamper og ikke mindst en varm kop kaffe, når du besøger den flotte butik på Bohrsgade 31. Her er et stort sortiment og altid god vejledning at hente.

Little Savage

Populære Little Savage producerer børnetøj, der er skånsomt mod planeten og bruger bl.a. bionedbrydeligt merinould, som er designet til både at holde børn varme, tørre og komfortable året rundt. Du finder butikken i Falskehalsen.

Matas

Matas i Carlsberg Byen appellerer til alle dine sanser.

Meomé

Den populære frisørsalon, der allerede ligger i København K, har slået dørene op i Flaskehalsen.

Netto - Købkes Plads

Kom forbi og besøg Nettos butik nr. 500, der ligger i Carlsberg Byen og byder på en særlig indkøbsoplevelse.
Mennesker på Tapperitorvet

Netto - Tapperitorvet

Hos Netto på Tapperitorvet i Carlsberg Byen kan du handle fra kl. 06.00-23.00 alle ugens dage.
elefantporten i carlsberg byen

Nybolig

Nybolig, der er en af landets største mæglerkæder, har åbnet en butik på pladsen Bag Elefanterne. Det er fortsat Carlsberg Byens Boligsalg, der vil stå bag alt fremtidig salg af projektboliger på den gamle bryggerigrund.

Økoskabet

Rundt omkring i det danske sommerland ligger små gårdbutikker med friske grøntsager, æg og alt det, der hører sig til - og du kan få de samme friske gårdvarer midt på Vesterbro i Økoskabet. 

Pianoteket

Hos Pianoteket er de eksperter i musikinstrumenter - særligt flygler og klaverer - og bestræber sig på altid at give dig den bedste vejledning og service. Pianoteket har forhandlet instrumenter i 15 år, og udfører også stemning og vedligeholdelse af klaverer og flygler.

PP Møbler

Det ikoniske møbelsnedkeri har åbnet deres første flagship store i en af Københavns smukkeste bygninger: Lagerkælder 3 med de 64 guldbelagte skiver.

RealMæglerne

Ejendomsmægler-forretningen RealMæglerne er flyttet ind på toppen af Valby Bakke.

Scandinavian photo

På Humletorvet i Carlsberg Byen ligger Nordens største fotohandler: Scandinavian Photo.

Stelling

I over 150 år har kunstnere fundet deres kunstnerartikler hos Stelling, og alle kreative sjæle kan finde state of the art-kunstartikler indenfor tegneredskaber, penne, lærreder mv. i forretningen på Bohrsgade, hvor du også kan få indrammet dine billeder.

Stillark

Det danske køkken- og møbelkoncept Stillark har slået dørene op til en ny butik og showroom i designkollektivet Flaskehalsen.

Tempur

Senge- og søvnbutikken Tempur Sleep Store i handelsgaden Flaskehalsen i Carlsberg Byen.

UrbanWineBox

UrbanWineBox er en genial to-trins raket for vinentusiaster: Dels hjælper de dig med at opbevare din vin under ideelle forhold i deres store dele-vinkælder, og dels får du adgang til deres online service, hvor du kan bestille din vin til døren eller handle med andre, der går op i de gode druer.

von Bartha

Det schweiziske galleri von Bartha er flyttet ind i det historiske og fredede fyrtårn Kridttårnet fra 1883.

YO STUDIOS

YO STUDIOS er et yoga- barre, danse og træningsstudio med beliggenhed i Carlsberg Byen samt Islands Brygge og Aarhus. I lækre, lyse og hjemlige lokaler kan du træne på mere end 50 ugentlige hold med fokus på alt fra puls eller styrke eller særlige hold for barslende og gravide.

Spørgsmål og svar: Carlsberg Byens Butikker

Q: Hvornår åbner butikkerne i Carlsberg Byen?
A: Åbningstiderne varierer fra butik til butik. Læs mere på de respektive butikkers hjemmeside, hvis du er i tvivl.

Q: Hvornår lukker butikkerne i Carlsberg Byen?
A: Lukketidspunkterne varierer fra butik til butik. Nogle lukker først om aftenen, mens andre lukker om eftermiddagen. Læs mere på de respektive butikkers hjemmeside, hvis du er i tvivl.

Q: Hvor mange butikker er der i Carlsberg Byen?
A: Der kommer løbende nye butikker til Carlsberg Byen, hvor ca. 58 butikker i alt vil slå dørene op.

Q: Hvornår åbner der flere butikker i Carlsberg Byen?
A: Der åbner løbende flere og flere butikker i Carlsberg Byen, og når kvarteret står færdigt, vil der være omtrent 58 butikker. Med en tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev kan få nyheder om de nye butikker, der åbner i kvarteret, direkte i din indbakke.

Q: Hvor kan jeg finde et supermarked i Carlsberg Byen?
A: Du kan finde flere supermarkeder. På Tapperitorvet ved Carlsberg Station finder du både Netto og en Føtex og ved Købkes Plads på Ny Carlsberg Vej finder du også en Netto.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil åbne en butik i Carlsberg Byen?
A: Har du en idé til et stærkt koncept, kan vi vise dig de unikke rammer på den gamle bryggerigrund. Du kan læse mere om mulighederne i Carlsberg Byen og kontakte os her, hvis du ønsker at høre mere om Carlsberg Byens profil og muligheder for at leje butikslokaler.