TIL LEJE: BUTIK, CAFÉ, KONTOR Se lejemuligheder her

Butikker og andre oplevelser i kvarteret

Mange forretninger har slået dørene op i Carlsberg Byen til glæde for beboere, naboer og københavnerne, og flere kommer til i løbet af de kommende år. Her får du et hurtigt overblik over de spændende oplevelser og butikker, der venter på dig i Carlsberg Byen.

7-Eleven

Det velkendte koncept har slået dørene op for en døgnåben butik med et sortiment, der passer perfekt til det travle pendlerliv på Tapperitorvet. Her er alt lige fra mælk og havregryn til øl, juicer, pølsehorn og slik til den søde tand. 

Aire Ancient Baths

Den verdenskendte wellness-oase Aire Ancient Baths er en oplevelse i international særklasse. De beskriver sig selv som termiske bade og rummer en række forskellige spa-oplevelser i helt rustikke og unikke rammer i kælderen under den fredede bygning, Maltmagasinet.
Apotek Humletorvet

Apotek Humletorvet

Du vil blive mødt af faguddannet personale samt dygtige salgsassistenter, som vil besvare alle dine spørgsmål og sikre en god faglig rådgivning. Apotek Humletorvet er en filial under København Nørrebro Apotek.

Borg Sound

Borg Sound er en kæde af musikbutikker skabt af kærlighed og passion for musikken. Hos Borg Sound tror de på, at personlig og vedkommende service giver de bedste oplevelser, og de går ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til deres store produktsortiment.

ENCODED

ENCODED er et fantastisk møbel- og interiørdesign showroom med fine møbler i naturmaterialer. Kom forbi showroomet og se de unikke møbler i stilrent dansk design i Jacobsen Hus på hjørnet af Ny Carlsberg Vej.

FitnessX Carlsberg Byen

Velkommen til FitnessX Carlsberg Byen, som ligger i den smukke og bevaringsværdige bygning, Halmlageret. Her kan du træne i store og rummelige lokaler med plads til alle. Centret tilbyder masser af faciliteter indenfor kondition-, fitness- samt styrketræning - og ønsker du at træne på hold, er der både en hold- og en bikesal med flere end 60 hold hver uge.
Mennesker på Tapperitorvet

Føtex

I Føtex bugner hylderne med økologiske og danskproducerede varer. Det store og velbesøgte supermarked ligger lige ved Carlsberg Station og supercykelstien.

Gamst Blomster

I mere end 100 år har den familiedrevne Gamst Blomster været synonym med friske blomster, og du kan finde det smukke udvalg i Gamst Blomster Carlsberg Byen på Tapperitorvet.

GLS PakkeShop

Nu kan du levere og afhente pakker i GLS PakkeShop på Ny Carlsberg Vej 42. Udover rigeligt med lagerplads til mange forsendelser har den nye pakkeudleveringssted også et stort og fint kunderum og bemanding mandag til lørdag, hvor kunderne kan afhente og sende deres pakker.
Hælebaren Humletorvet i Carlsberg Byen

Hælebaren Humletorvet

Er dine sko ødelagte eller står du og mangler en ny nøgle? Her er din redning. Hælebaren Humletorvet er torvets lille, hyggelige forretning med den røde støvle udenfor. Her er kun grundige og dygtige mennesker bag disken, så læg vejen forbi næste gang du er i området.

Henrik Vibskov

Multikunstner og modedesigner Henrik Vibskov har slået dørene op til et nyt, spændende koncept i Carlsberg Byen. På Bryggernes Plads 19 kan du nu besøge Henrik Vibskov i "The Rabbit Hole", der i weekenderne vil byde på butik med skiftende koncepter i Christen Hus.
Lampemesteren Carlsberg Byen

Lampemesteren

Dygtige lampeeksperter står klar med en kæmpe viden om designerlamper og ikke mindst en varm kop kaffe, når du besøger den flotte butik på Bohrsgade 31. Her er et stort sortiment og altid god vejledning at hente.

Netto - Købkes Plads

Kom forbi og besøg Nettos butik nr. 500 i Carlsberg Byen, der byder på en helt særlig indkøbsoplevelse. Butikken har åbent hver dag fra kl. 08 - 22.
netto på tapperitorvet i carlsberg byen

Netto - Tapperitorvet

Mød Sigurd. Han er den superkompetente butikschef, der leder den store, døgnåbne Netto på Tapperitorvet i Carlsberg Byen.

Pianoteket

Hos Pianoteket er de eksperter i musikinstrumenter - særligt flygler og klaverer -, og bestræber sig på altid at give dig den bedste vejledning og service. Pianoteket har forhandlet instrumenter i 15 år, og udfører også stemning og vedligeholdelse af klaverer og flygler.

Stelling

I over 150 år har kunstnere fundet deres kunstnerartikler hos Stelling, og alle kreative sjæle kan finde state of the art-kunstartikler indenfor tegneredskaber, penne, lærreder mv. i forretningen på Bohrsgade, hvor du også kan få indrammet dine billeder.
Take a break spa

Take A Break Spa

Take a Break Spa tilbyder et stort udvalg af behandlinger for alle. Her får du skønhedsbehandlinger på negle, vipper, lashextentions, voks, bryn, spraytan og make-up. De dygtige behandlere udfører også skønne velværebehandlinger i form af massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger.
Morten Tolbol Sorensen CEO fra UrbanWineBox foran De Haengende Haver

UrbanWineBox

UrbanWineBox er en genial to-trins raket for vinentusiaster: Dels hjælper de dig med at opbevare din vin under ideelle forhold i deres store dele-vinkælder, og dels får du adgang til deres online service, hvor du kan bestille din vin til døren eller handle med andre, der går op i de gode druer. Og så er det gratis!

YO Studios

YO STUDIOS er et yoga- barre, danse og træningsstudio med beliggenhed i Carlsberg Byen samt Islands Brygge og Aarhus. I lækre, lyse og hjemlige lokaler kan du træne på mere end 50 ugentlige hold med fokus på alt fra puls eller styrke eller særlige hold for barslende og gravide.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.