RESTAURANT ELLER CAFÉ I KVARTERET? Se lejemulighederne her

Spisesteder i Carlsberg Byen

Få inspiration til hvor du skal gå hen i Carlsberg Byen. Her kan du få alt lige fra Københavns bedste burgere og Europas bedste pizzaer til ekstraordinær brunch og delikat japansk-inspireret mad. Her er et overblik over Carlsberg Byens caféer, restauranter og kaffe- og burgerbarer.

Aamanns Genbo

Michelin-anbefalede Aamanns nyeste spisehus, Aamanns Genbo, har hjemme på Kildepladsen, hvor madtemplet har samlet det bedste fra deres øvrige restauranter.

ÅBEN: Åbner snart

Det ambitiøse bryggeri slår dørene op i historiske Kedelhallen ved Franciska Clausens Plads til august.

Alexanders Bistro

Lige ved siden af den ikoniske Elefantporten ligger Alexanders Bistro: En heldagscafé med både iscafé, spil- og loungeområde og, som navnet antyder, en bistro.

Aurora: Åbner snart

Folkene bag populære Københavns Bageri står også bag Flaskehalsens nye koncept, Aurora, hvor de har taget is til helt nye højder.

Bette Café

Den populære Bette Café, der allerede er kendt fra Nørrebro, har udvidet deres koncept og slået dørene op på Kildepladsen.

Beyla

Hos anmelderroste Beyla på Købkes Plads kan du opleve et vegansk måltid forberedt af pionerer indenfor plantebaseret mad.

Burger Shack

Med 6 hjerter ud af 6 fra Politikens madanmelder er der stor ros til burgerne fra Burger Shack på Tapperitorvet i Carlsberg Byen. Her kan de sultne gæster nyde deres velsmagende burgermenuer med kigget til livet på Tapperitorvet og de mange studerende på Københavns Professionshøjskole.
Cadence brunch Carlsberg Byen Vesterbro

Cadence

"Hvis Michelin gav stjerner til caféer, burde de komme på listen," lyder ordene fra Politikens anmelder efter deres besøg hos Cadence, hvor du kan få brunch og bagværk i lange baner.

Carls Øl- og Spisehus

Lyder 100 forskellige øl i en 70 meter lang bar godt? Så skal du lægge vejen forbi Carls Øl- og Spisehus; et rustikt brasseri og ølbar i en ombygget maltsilo. Her serveres alt lige fra delemad, brunch, 3-retters menuer og god stemning bl.a. til stedets mange events.

Caronte

Dit italienske stamsted, der serverer traditionelle retter med et moderne take.

Coffee Collective

I bunden af det 120 meter høje Pasteurs Tårn finder du en af Københavns allermest populære kaffebarer: Coffee Collective. Vælger du kaffen to-go er det oplagt at gå en tur i J.C. Jacobsens Have ved siden af, hvis ikke du bliver hængende i den imponerende kaffebar med seks meter højt til loftet.
Byliv i Carlsberg Byen

Det Grønne Køkken

Hos Det Grønne Køkken er friske råvarer, lækre, sunde salater og ikke mindst bagels og sandwiches i fokus. At menneskene bag disken tilmed er supersøde, løfter kun oplevelsen yderligere.

Dolores

På Dolores er der masser af delevenlige comfort-serveringer som korean fried chicken, glaserede shiitake-svampe og sjældent sete udskæringer af fisk – for eksempel grillede kraver af hiramasa fra Hanstholm.

Gasoline Grill

Gasoline Grills burgere er kåret til at være blandt verdens bedste – og du kan få den serveret fra en historisk bygning midt på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen.

Hooked

Det har været svært at komme udenom hippe Hooked de seneste år. Fiskerestauranten har med deres lobster rolls, lakseburgere og poke bowls bogstavelig talt sat krogen i københavnerne, og deres popularitet er ikke til at tage fejl af. Flere gange har de nemlig vundet titlen som Byens Bedste Streetfood.

Hotel Ottilia

Velkommen indenfor på Brøchners Hotel Ottilia i Carlsberg Byen, der byder på en åben lobbybar, torsdagsevent og rooftop-restaurant.
kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen

Kaffekilden

I Kaffekilden kender de kaffe. Så godt, at der kan gå regulært kaffenørderi i den, når du lægger vejen forbi.

Københavns Bageri

De to populære bagerier Alice og Benji har fået københavnerne til at stå i kø weekend efter weekend. Nu har de slået kræfterne sammen og åbnet et helt nyt bageri: Københavns Bageri.
lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Lagkagehuset

Jordbærkager, græskarbrød, blåbærtærter, chokoladeboller, croissanter, tebirkes ... Og listen fortsætter. Vi har alle sammen en bestemt årsag til at lægge vejen forbi Lagkagehuset, og i Lagkagehuset på Tapperitorvet bugner hylderne med et utroligt lækkert sortiment.

LĭQUO

Manden bag et af Carlsberg Byens mest anmelderroste spisesteder, Surt, har slået dørene op for en vinbar lige ved siden af romantiske J.C. Jacobsens Have.

Madklubben

Madklubben og Home of Carlsberg har slået dørene op til en ny restaurant og bar i det originale Carlsberg-bryggeri fra 1847 under navnet Madklubben Home of Carlsberg.

Studio

Toprestauranten Studio åbnede dørene første gang i slutningen af 2022, og siden da har holdet bag taget madanmelderne med storm. Hos restauranten kan du forkæle dine smagsløg med en ekstraordinær madoplevelse, hvor måltidets stjerne er sæsonens danske råvarer. 

Surt

Både i 2021, 2022 og 2023 er pizzaerne hos Surt blevet hyldet som nogle af Europas bedste af verdens førende pizzaeksperter. Bag restauranten står magiske Giuseppe Oliva, der også går under navnet: pizzatroldmanden.

The Fat Greek

"Det er så tydeligt at mærke, at der er kræset for tingene. Kødet, det er helt mørt, og du kan tygge det med øjenbrynene. Fritterne er dejligt sprøde, og tzatzikien er tyk, cremet og lækker," fortalte den virale madanmelder Casper Drømme, da han besøgte The Fat Greek. Nu er det græske street food-koncept kommet til Carlsberg Byen.

Tramonto Rooftop

På toppen af Hotel Ottilia finder du Tramonto Rooftop, hvor autentisk italiensk cuisine serveres sammen med en uovertruffen udsigt over Carlsberg Byen og resten af København.

Spørgsmål og svar: Carlsberg byens spisesteder

Q: Hvilke restauranter ligger i Carlsberg Byen?
A: Den gamle bryggerigrund er en maddestination udover det sædvanlige. Mulighederne for en ekstraordinær oplevelse er mange, og du kan få alt lige fra verdensklasse burgere på Gasoline Grill og sprøde surdejspizzaer hos Surt til delikat italiensk hos Caronte eller en nytænkende brunchtallerken hos Cadence og meget mere.

Q: Hvor kan man spise brunch i Carlsberg Byen?
A: Du kan blandt andet spise brunch på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej hos Cadence eller hos Aamanns Genbo, der ligger på Kildepladsen.

Q: Hvor kan man bestille takeaway i Carlsberg Byen?
A: Der er flere muligheder for at bestille takeaway i Carlsberg Byen. Du kan blandt andet tage lækre burgere med hjem fra Gasoline Grill eller Burger Shack, surdejspizzaer fra Surt, fremragende fisk fra Hooked eller autentisk græsk gyros fra The Fat Greek blot for at nævne nogle få. Du kan orientere dig i oversigten over Carlsberg Byens spisesteder og få et overblik over, hvor du kan bestille takeaway.

Q: Har spisestederne i Carlsberg Byen vundet priser?
A: Ja, flere spisesteder har vundet priser. Fx har Københavns Bageri, Aamanns Genbo og Gasoline Grill vundet Byens Bedste i 2023, mens Studio er blevet nomineret til Årets Restaurant 2023.

Q: Hvor kan man spise italiensk i Carlsberg Byen?
A: På Tramonto Rooftop på toppen af Hotel Ottilia kan du få en autentisk italiensk cuisine, Caronte i Fadet inviterer dine smagslag til en ny verden, og hos Surt kan du få nogle af Europas bedste pizzaer. 

Q: Hvor mange restauranter er der i Carlsberg Byen?
A: Allerede nu har mange spisesteder åbnet i Carlsberg Byen, og flere kommer løbende til. Når kvarteret står færdigt, vil der være omkring 30-40 spisesteder.

Q: Hvornår kommer der flere restauranter i Carlsberg Byen?
A: Der kommer løbende nye spisesteder i Københavns nye bykvarter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere om de nye restauranter og få andre nyheder fra den gamle bryggerigrund.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil åbne et spisested i Carlsberg Byen?
A: Har du en idé til et stærkt koncept, kan vi vise dig de unikke rammer på den gamle bryggerigrund. Læs mere og kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om Carlsberg Byens profil og muligheder for at leje restaurant- eller cafélokaler.