TIL LEJE: BUTIK, CAFÉ, KONTOR Se lejemuligheder her

Spisesteder i kvarteret

Få inspiration til hvor du skal gå hen, hvis du drømmer om byens bedste burger, en himmelsk surdejspizza, rooftop-cocktails, barista-kaffe eller kolde fadøl. Her er et overblik over Carlsberg Byens caféer, restauranter og kaffe- og burgerbarer.

Burger Shack

Med 6 hjerter ud af 6 fra Politikens madanmelder er der stor ros til burgerne fra Burger Shack på Tapperitorvet i Carlsberg Byen. Her kan de sultne gæster nyde deres velsmagende burgermenuer med kigget til livet på Tapperitorvet og de mange studerende på Københavns Professionshøjskole.
Cadence brunch Carlsberg Byen Vesterbro

Cadence

Stjernekokke- og bagere er kuraterede fra nogle af byens bedste restauranter til at tage den københavnske brunchscene til nye højder hos Cadence.

Carls Øl- og Spisehus

Lyder 100 forskellige øl i en 70 meter lang bar godt? Så skal du lægge vejen forbi Carls Øl- og Spisehus; et rustikt brasseri og ølbar i en ombygget maltsilo. Her serveres alt lige fra delemad, brunch, 3-retters menuer og god stemning bl.a. til stedets mange events.
Byliv i Carlsberg Byen

Det Grønne Køkken

Hos Det Grønne Køkken er friske råvarer, lækre, sunde salater og ikke mindst bagels og sandwiches i fokus. At menneskene bag disken tilmed er supersøde, løfter kun oplevelsen yderligere.

Gasoline Grill

Gasoline Grill er kåret til at være blandt verdens bedste burgere - og du kan få den serveret fra en historisk bygning midt på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen.

Hooked

Det har de seneste par år været svært at komme udenom den hippe fiskerestaurant Hooked. De har med deres lobster rolls, lakseburgere og poké bowls bogstavelig talt sat krogen i københavnerne, og deres popularitet er ikke til at tage fejl af. I både 2018 og 2019 vandt de nemlig titlen som Byens Bedste Streetfood.

Hotel Ottilia

Velkommen indenfor på Hotel Ottilia i Carlsberg Byen, der byder på en åben lobbybar, torsdagsevent og rooftop-restaurant.
kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen

Kaffekilden

I Kaffekilden kender de kaffe. Så godt, at der kan gå regulært kaffenørderi i den, når du lægger vejen forbi. Og læg så lige vejen forbi igen, igen og igen, for den tåler nemlig i dén grad et genbesøg.
Philipp Inreiter Kona

Kōnā

"Manden bag byens bedste ramen har åbnet nyt japansk spisested med fremragende comfort food i Carlsberg Byen," skriver Politikens madanmelder og giver 4 flotte hjerter til det japanske spisehus Kōnā, Berlingskes madanmelder giver 5 stjerner i en anmeldelse med overskriften "Tidligere Noma-koks hemmelige japaner har stamstedspotentiale".
lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Lagkagehuset

Jordbærkager, græskærbrød, blåbærtærter, chokoladeboller, croissanter, tebirkes... Og listen fortsætter. Vi har alle sammen en bestemt årsag til at lægge vejen forbi Lagkagehuset, og i Lagkagehuset på Tapperitorvet bugner hylderne med et utroligt lækkert sortiment.

Surt

“På Surt vil gæsterne møde en hyggelig, uformel stemning, hvor man er i øjenhøjde med pizzakokkene, og alle er velkomne. Vi går op i at lave virkelig gode pizzaer, men vores menu vil også spænde bredere end det,” forklarer Giuseppe Oliva til migogkbh.dk. 

Tramonto Rooftop

På toppen af Hotel Ottilia har en ny restaurant set dagens lys. Tramonto Rooftop er navnet på det nye koncept, hvor autentisk italiensk cuisine serveres sammen med en uovertruffen udsigt over Carlsberg Byen og resten af København.

Spørgsmål og svar: Carlsberg byens spisesteder

Q: Hvilke restauranter ligger i Carlsberg Byen?
A: Du kan få alt lige fra verdensklasse burgere på Gasoline Grill og sprøde surdejspizzaer hos Surt til delikat japansk mad på Kōnā eller en nytænkende brunchtallerken hos Cadence.

Q: Hvor kan man spise brunch i Carlsberg Byen?
A: Du kan blandt andet få brunch på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej hos anmelderroste Cadence, der tager brunchtallerkenen til helt nye højder.

Q: Hvor kan man bestille takeaway i Carlsberg Byen?
A: Du tage lækre burgere med hjem fra Gasoline Grill eller Burger Shack, udsøgte surdejspizzaer fra Surt, fremragende fisk fra Hooked eller en frisk salat eller sandwich fra Det Grønne Køkken.

Q: Hvor kan man spise italiensk i Carlsberg Byen?
A: På Tramonto Rooftop på toppen af Hotel Ottilia kan du få en autentisk italiensk cuisine, og hos Surt kan du få en af Europas bedste pizzaer.

Q: Hvad kan man spise på Kōnā?
A: Bag Elefanterne ligger Kōnā, der er en japansk inspireret restaurant. Her kan du få omakase – en 8-retters menu – hvor det er kokken, der bestemmer menuen, eller izakaya: snacks serveret med sake, øl, vin eller cocktails.

Q: Hvor mange restauranter er der i Carlsberg Byen?
A: Lige nu er der i 12 spisesteder på den gamle bryggerigrund, og der kommer løbende flere til. Når kvarteret står færdigt, vil der være omkring 30-40 spisesteder. Læs mere om udviklingsplanen for de forskellige områder her.

Q: Hvornår kommer der flere restauranter i Carlsberg Byen?
A: Der kommer løbende nye spisesteder i Københavns nye bykvarter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere om de nye restauranter og få andre nyheder fra den gamle bryggerigrund.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil åbne et spisested i Carlsberg Byen?
A: Har du en idé til et stærkt koncept, kan vi vise dig de unikke rammer på den gamle bryggerigrund. Læs mere og kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om Carlsberg Byens profil og muligheder for at leje restaurant- eller cafélokaler.

 
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.