Spisesteder i kvarteret

Få inspiration til hvor du skal gå hen, hvis du drømmer om byens bedste burger, en himmelsk surdejspizza, roof-top cocktails, barista-kaffe eller kolde fadøl. Her er et overblik over Carlsberg Byens caféer, restauranter og kaffe- og burgerbarer.

Burger Shack

Med 6 hjerter ud af 6 fra Politikens madanmelder er der stor ros til burgerne fra Burger Shack på Tapperitorvet i Carlsberg Byen. Her kan de sultne gæster nyde deres velsmagende burgermenuer med kigget til livet på Tapperitorvet og de mange studerende på Københavns Professionshøjskole.

Carls Øl- og Spisehus

Lyder 100 forskellige øl i en 70 meter lang bar godt? Så skal du lægge vejen forbi Carls Øl- og Spisehus; et rustikt brasseri og ølbar i en ombygget maltsilo. Her serveres alt lige fra delemad, brunch, 3-retters menuer og god stemning bl.a. til stedets mange events.
big bagel i carlsberg byen

det grønne køkken

Hos Det Grønne Køkken er friske råvarer, lækre, sunde salater og ikke mindst bagels og sandwiches i fokus. At menneskene bag disken tilmed er supersøde, løfter kun oplevelsen yderligere.

Gasoline Grill

Gasoline Grill er kåret til at være blandt verdens bedste burgere - og du kan få den serveret fra en historisk bygning midt på Bryggernes Plads i Carlsberg Byen.

Hooked

Det har de seneste par år været svært at komme udenom den hippe fiskerestaurant Hooked. De harmed deres lobster rolls, lakseburgere og poké bowls bogstavelig talt sat krogen i københavnerne, og deres popularitet er ikke til at tage fejl af. I både 2018 og 2019 vandt de nemlig titlen som Byens Bedste Streetfood.

Hotel Ottilia

Velkommen indenfor på Hotel Ottilia i Carlsberg Byen, der byder på en åben lobbybar, torsdagsevent og rooftop-restaurant.
kaffekilden på tapperitorvet i carlsberg byen

Kaffekilden

I Kaffekilden kender de kaffe. Så godt, at der kan gå regulært kaffenørderi i den, når du lægger vejen forbi. Og læg så lige vejen forbi igen, igen og igen, for den tåler nemlig i dén grad et genbesøg.
lagkagehuset på tapperitorvet i carlsberg byen

Lagkagehuset

Jordbærkager, græskærbrød, blåbærtærter, chokoladeboller, croissanter, tebirkes... Og listen fortsætter. Vi har alle sammen en bestemt årsag til at lægge vejen forbi Lagkagehuset, og i Lagkagehuset på Tapperitorvet bugner hylderne med et utroligt lækkert sortiment.
nordic noodle på tapperitorvet i carlsberg byen

Nordic Noodle

Her kan du få asiatisk-inspireret wokmad af danske grøntsager som hvidkål og gulerødder, der lynsteges med store flammer, mens du venter. Sammensæt selv dit måltid fuld af velsmag, der fusionerer asiatiske og nordiske traditioner.

Surt pizzeria

“På Surt vil gæsterne møde en hyggelig, uformel stemning, hvor man er i øjenhøjde med pizzakokkene, og alle er velkomne. Vi går op i at lave virkelig gode pizzaer, men vores menu vil også spænde bredere end det,” forklarer Giuseppe Oliva til migogkbh.dk. Han har tidligere tryllet pizzaer frem hos Tribeca og Bæst. Nu inviterer han sine gæster i pizza-himlen på restaurant Surt.

Tramonto Rooftop

På toppen af Hotel Ottilia har en ny restaurant set dagens lys. Tramonto Rooftop er navnet på det nye koncept, hvor autentisk italiensk cuisine serveres sammen med en uovertruffen udsigt over Carlsberg Byen og resten af København.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.