udsigt over carlsberg byen

Prøv det interaktive kort over Carlsberg byen

På det nye interaktive kort nedenfor får du et overblik over Carlsberg Byen. Ved at klikke dig rundt på kortet, kan du læse om hver enkelt ejendom, erhvervslokale og byrum i det nye bykvarter - både dem der er allerede står færdige, og dem der er på vej.

Vælg mellem boliger, erhverv og institutioner eller byrum og haver i menuen under kortet.

Kan du ikke se kortet? Carlsberg Byen er alt for stor til din telefon, så gå til desktop eller tablet for at se og klikke dig rundt i det interaktive kort.

bryghuset i carlsberg byen

Når fortid, nutid og fremtid forenes - Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på. 

Mærk historiens vingesus

Se alle boligprojekterne - De første beboere er flyttet ind, den nye S-togsstation er i fuld gang, der er et livligt studiemiljø på Campus Carlsberg, børn bliver passet i daginstitutioner, og der er varer på hylderne i specialbutikker og supermarkeder. Bykvarteret er helt klar til at tage i mod en masse nye beboere. Få overblikket over ejendommene her.

Se boligerne
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.