udsigt over carlsberg byen

Prøv det interaktive kort over Carlsberg Byen

På det nye interaktive kort nedenfor får du et overblik over Carlsberg Byen. Ved at klikke dig rundt på kortet, kan du læse om hver enkelt ejendom, erhvervslokale og byrum i det nye bykvarter - både dem der er allerede står færdige, og dem der er på vej. Vælg mellem boliger, erhverv og institutioner eller byrum og haver i menuen under kortet.

Spørgsmål og svar om Carlsberg Byen

Q: Hvor ligger Carlsberg Byen?
A: I smørhullet mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby skyder Københavns nye op. Med bl.a. grønne Søndermarken og historiske Humleby som nærmeste naboer og de fredede og bevaringsværdige bygninger i området mærker man virkelig, at Carlsberg Byen allerede er et helt særligt sted i København.

Q: Hvor ligger J.C. Jacobsens Have?
A: J.C. Jacobsens Have ligger i den sydlige del af Carlsberg Byen blot et stenkast væk fra Carlsberg Station. Du kan læse mere om den romantiske have her.

Q: Hvornår åbner Carls Have?
A: Carls Have åbner forventeligt i løbet af efteråret 2022.

Q: Hvor er der legepladser i Carlsberg Byen?
A: Der er flere legepladser på den gamle bryggerigrund og løbende kommer flere til. Du finder blandt andet en boldbane i Østen for Humlen og en stor legeplads ved Europaskolen, som må bruges udenfor skolens åbningstid. Du kan læse mere om alle legepladserne her.

Q: Hvor mange byrum er der i Carlsberg Byen?
A: Bykvarteret kommer til at rumme hele 25 byrum, når kvarteret står færdigt i 2024, og mange af dem er allerede færdige nu. Du kan læse mere om de nøje planlagte byrum her.

Q: Hvor kommer der tårne i Carlsberg Byen?
A: Der kommer i alt ni tårne i Carlsberg Byen. Nogle af dem er allerede færdigbyggede, mens mange er på vej. Du kan læse mere om de kommende tårne i kvarteret her.

Q: Hvor høje er Carlsberg Byens tårne?
A: Københavns højeste beboelsesejendom bliver Pasteurs Tårn med sine 120 meter, mens Grønlunds Tårn og og Tuxens Tårn er 50 meter høje. Vogelius Tårn og Dahlerups tårn er begge 80 meter høje, mens Bohrs Tårn knejser sig 100 meter over København. De tre sidste tårne i Carlsberg Byen, som står klar i 2024, er Beckmanns Tårn, Carls Tårn og Høffdings Tårn. De to førstnævnte bliver 80 meter høje, mens Høffdings Tårn bliver 100 meter højt. Du kan læse mere om de kommende tårne her.

Q: Hvor ligger Carls Tårn? 
A: Carls Tårn ligger på hjørnet af J.C. Jacobsens Gade og Olivia Hansens Gade lige midt imellem J.C. Jacobsens Have og Carls Have. Blot et stenkast fra tårnet ligger Bryggernes Plads og smukke Hotel Ottilia.

Q: Hvor ligger Carlsberg Station?
A: Carlsberg Station ligger på hjørnet af Vesterfælledvej og Vigerslev Allé i det sydøstlige del af Carlsberg Byen. Der er flere muligheder for at komme til og fra Carlsberg Byen med offentlig transport, og det kan du læse mere om her.

Q: Hvor ligger Emil Christian Hansen Hus?
A: Det smukke Emil Christian Hansen Hus ligger på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej. Bygningen huser IT-virksomheden Visma og cirka 900 ansatte.

Q: Hvor ligger Bryggernes Plads?
A: Bryggernes Plads er den største plads i Carlsberg Byen og ligger i midten af kvarteret omkranset af Lagerkælder 3, der er kendt for sine guldskiver på facaden og Gærkælderen, hvis klokketårn stadig troner højt.

Carlsberg Byen fra 2013 til 2024 -

Flytter du ind i Carlsberg Byen og er nysgerrig på, hvilke projekter der udvikles ved siden af din ejendom? Eller er du bare interesseret i et overblik over, hvordan byen udvikles og hvilket år, hvad står færdigt? Se videoen af udviklingen her

Hvor er Carlsberg Byen?

Med S-tog, Metro og kun 10 minutter fra Rådhuspladsen bor du helt centralt i Carlsberg Byen. Få et overblik her. Find Carlsberg Byen her
udsigt over carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.