udsigt over carlsberg byen

Prøv det interaktive kort over Carlsberg Byen

På det nye interaktive kort nedenfor får du et overblik over Carlsberg Byen. Ved at klikke dig rundt på kortet, kan du læse om hver enkelt ejendom, erhvervslokale og byrum i det nye bykvarter - både dem der er allerede står færdige, og dem der er på vej. Vælg mellem boliger, erhverv og institutioner eller byrum og haver i menuen under kortet.

Hvis du ikke kan se kortet, er det fordi Carlsberg Byen er for stor til din telefon. Brug desktop for at anvende det interaktive kort.

Få endnu bedre overblik over Carlsberg Byen udvikling fra 2013 - 2024 eller Carlsberg Byens placering i København herunder.

Carlsberg Byen fra 2013 til 2024 -

Flytter du ind i Carlsberg Byen og er nysgerrig på, hvilke projekter der udvikles ved siden af din ejendom? Eller er du bare interesseret i et overblik over, hvordan byen udvikles og hvilket år, hvad står færdigt? Se videoen af udviklingen her

Hvor er Carlsberg Byen?

Med S-tog, Metro og kun 10 minutter fra Rådhuspladsen bor du helt centralt i Carlsberg Byen. Få et overblik her. Find Carlsberg Byen her
udsigt over carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.