udsigt over carlsberg byen

Prøv det interaktive kort over Carlsberg byen

På det nye interaktive kort nedenfor får du et overblik over Carlsberg Byen. Ved at klikke dig rundt på kortet, kan du læse om hver enkelt ejendom, erhvervslokale og byrum i det nye bykvarter - både dem der er allerede står færdige, og dem der er på vej.

Vælg mellem boliger, erhverv og institutioner eller byrum og haver i menuen under kortet.

If you can't see the map, it's because Carlsberg City District is too big for your phone. Please find a desktop or tablet in order to click your way through the map. 

bryghuset i carlsberg byen

Når fortid, nutid og fremtid forenes - Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på. 

Mærk historiens vingesus

Boligrådgivere i Carlsberg Byen - I Carlsberg Byen har vi vores egne boligrådgivere med en dybdegående viden om lejlighederne, ejendommene og bykvarteret, og bruger det til at hjælpe vores kunder trygt igennem købsprocessen.

Læs mere om Boligsalg
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.