Apotek Humletorvet

Apotek Humletorvet

Du vil blive mødt af faguddannet personale samt dygtige salgsassistenter, som vil besvare alle dine spørgsmål og sikre en god faglig rådgivning. Apotek Humletorvet er en filial under København Nørrebro Apotek.

Apotek Humletorvet ligger, som navnet nok antyder på Humletorvet i det sydøstlige hjørne af Carlsberg Byen blot et stenkast væk fra Carlsberg Station.

Apoteket er et af otte apoteker, som har København Nørrebro Apotek som hovedapotek, og her kan du få udleveret din receptpligtige medicin med det samme og uden vagtgebyr. Derudover kan du finde et stort udvalgt af hudplejeprodukter, kosttilskud og håndkøb i butikken.

Adresse

Humletorvet 23
1799 København V
Humletorvet i Carlsberg Byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Få et kontor som ingen andre -

Leder I efter nye kontorlokaler i midten af København? I Carlsberg Byen får I et levende byliv udenfor døren og en moderne arbejdsplads, som er nem og hurtig at komme til og fra.
Se ledige kontorlokaler
Aabent kontor Kløcker Hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.