Restaurant- og cafélokaler til leje

Unikke historiske rammer, ny arkitektur og ambitiøse operatører er ingredienserne til at få mættet nysgerrige munde. Carlsberg Byen ligger som et nyt bykvarter på de arealer, der engang husede Danmarkshistoriens største bryggeri, og nu er det på vej til at blive en maddestination i København udover det sædvanlige.
Carlsberg er for mange synonym med en kold pilsner i den ikoniske mørkegrønne flaske. Men navnet og området forbindes også med arkitektur, kunst, kultur og banebrydende opfindelser indenfor videnskab og ølproduktion. På den historiske bryggerigrund midt i København findes noget af det mest storslåede arkitektur som fx ElefantportenKridttårnet og Den Snoede Skorsten, og det var blandt andet også på Carlsberg, at metoden til rendyrkning af ølgær blev opdaget, ligesom pH-skalaen blev opfundet på bryggeriets eget laboratorium.

Det nye bykvarter anlægges med respekt for netop disse elementer, og de forskellige dele af Carlsberg Byen tager udgangspunkt i fire grundværdier: respekt for produktion, interesse for videnskab, passion for kunst og åbenhed overfor nye kulturer.

Det gode håndværk: Fra kolde pilsnere til kuraterede kokke

I Carlsberg Byen vil den rette sammensætning af operatører vokse i takt med bydelens udvikling og være med til at definere det livlige by- og handelsmiljø. Vi udvælger de nye aktører til restaurant- og cafélokalerne ud fra deres visioner, og med udgangspunkt i historien på den gamle bryggerigrund skal det gode håndværk være i centrum.

De restauranter og caféer, der har slået dørene op i Københavns nye bykvarter, er anmelderroste af både danske og internationale medier og er hurtigt blevet godt integreret i lokalmiljøet. 

Madscenen i det nye bykvarter i København har fokus på innovation, gastronomi, og er stedet for ekstraordinære madoplevelser. Fra den perfekte kop kaffe på en solbeskinnet plads til Michelin-oplevelse i en fredet bygning og til aftenens sidste drink.

I Carlsberg Byen kan man finde alle de mad- og drikkeoplevelser, man drømmer om. Det eneste, vi kræver, er, at du som restauratør gør dig umage med dine råvarer og dit koncept, inden du lejer et lokale i Carlsberg Byen.

Snart et færdigudviklet bykvarter

Udviklingen af området er allerede langt, og når kvarteret er færdigudviklet i 2024, er det med 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser og 11.000 studerende. Desuden estimeres det, at 8 mio. vil besøge det nye bykvarter i København hvert år, og det er i høj grad på grund af områdets store udbud af restauranter, caféer og butikker.

Når Carlsberg Byen står færdig i 2024 bliver det, foruden de ca. 58 butikker, med 36 restauranter og caféer, og der vil løbende komme restaurant- og cafélokaler til leje. Lokalerne til de kommende restauranter og caféer findes i flere forskellige størrelser, hvorfor der også findes adskillige muligheder for dit koncept.

Uanset hvor meget plads dit koncept og vision kræver, og hvad dine ønsker til fx udeservering, kan vi hjælpe dig med at finde de rette lokaler og rammer i Carlsberg Byen.

Se restauranter og caféer til leje

I Carlsberg Byen har vi et bredt udvalg af attraktive lokaler til leje, der er velegnet til café og restaurant. Lejemålene har forskellige apteringsniveauer, så du kan selv indrette dem, så de passer til det koncept, du ønsker Se udvalgte restaurant- og cafélokaler til leje

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Spørgsmål og svar om restauranter og caféer til leje

Q: Hvor store er restaurant- og cafélokalerne til leje?
A: Restaurant- og cafélokalerne til leje i Carlsberg Byen varierer i størrelse, og du kan se et udvalg af lejemålene her.

Q: Hvad koster det at leje et lokale til restaurant eller café i Carlsberg Byen?
A: Hvis du vil vide mere om prisen og mulighederne, kan du kontakte os for at høre nærmere. Du kan også læse mere om de enkelte restaurant- og cafélokaler til leje på siden her.

Q: Hvilken type restaurant eller café kan jeg åbne?
A: I Carlsberg Byen er der mange muligheder for at det koncept, du drømmer om, uanset om det er restaurant, café eller en cocktailbar. Carlsberg Byens restauranter og butikker er inddelt i zoner med forskellige temaer som omdrejningspunkt, og det kan du læse mere om i udviklingsplanen her.

Q: Er der restaurant- og cafélokaler til med indflytning nu?
A: Ja, der er flere restaurant- og cafélokaler til leje, der er klar til indflytning nu. Se nogle af mulighederne for at leje lokaler til restaurant eller café her.

Q: Er der café- og restaurantlokaler til leje med indflytning senere?
A: Ja, frem til kvarteret står færdig, udvikles Carlsberg Byen som et nyt, levende bykvarter i København, hvor der løbende vil komme nye café- og restaurantlokaler til leje. Du kan blandt andet læse mere, om det, der er ved at blive opført i Carlsberg Byen, i det interaktive kort over Carlsberg Byen her.

Q: Hvor mange restauranter og caféer kommer der i Carlsberg Byen?
A: Der kommer ca. 36 restauranter og caféer på den gamle bryggerigrund i København. Kig nærmere på de spisesteder, der allerede er åbnet, her.

Q: Er der parkeringspladser til rådighed ved restauranterne og caféerne i Carlsberg Byen?
Der er god mulighed for at parkere lige under eller meget tæt ved alle spisestederne i Carlsberg Byen i en af de mange p-kældre. Medarbejdere har desuden mulighed for at leje en fast parkeringsplads eller lave en permanent p-tilladelse til parkering i kælderen via Apcoa Parking, mens besøgende kan betale på timebasis. Læs mere om parkering i Carlsberg Byen her.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil høre mere om at leje restaurant- eller cafélokaler Carlsberg Byen?
A: Har du en idé til et stærkt koncept, kan vi vise dig de unikke rammer på den gamle bryggerigrund i København. Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om Carlsberg Byens profil og muligheder for at leje lokaler til restaurant eller café.