Hængende haver

Om os

Kom med bag kulissen i Carlsberg Byen. Læs bl.a. om udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S og menneskene bag, der er i fuld gang med at udvikle et levende og attraktivt københavnerkvarter på den gamle bryggerigrund. 
Gamle Carlsberg

Om Carlsberg Byen P/S Her finder du fakta om udviklingsselskabet, der er i fuld gang med at omdanne den tidligere bryggerigrund til et levende og attraktivt københavnerkvarter for de mange beboere, butiksdrivende, gæster, studerende og alle andre, der har deres daglige gang i kvarteret. Vi hedder Carlsberg Byen P/S.

Hvad laver vi?

Mere info?  Her er en oversigt over, hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål angående erhvervsmuligheder, boliger eller presse. Du er velkommen til at ringe eller sende en mail. 

Kontakt os
Omraadet

Menneskene bag - Udviklingsselskabet bag Carlsberg Byen består af cirka 40 medarbejdere, der arbejder for, at bykvarteret kommer til at leve op til visionerne for området. På kontoret arbejder mange forskellige faggrupper: Bolig- og erhvervsmæglere, arkitekter, økonomer, jurister, eventmagere, kommunikatører og ikke mindst udviklings- og projektchefer, der sørger for, at byggerierne og området skrider frem efter planen.

Se organisationen
Dét at have en bylivschef i et udviklingsselskab er ret unikt. Her tænkes strategien ind fra start af.
Kevin Bendix, Bylivschef, Carlsberg Byen
I Carlsberg Byen kræver vi ikke udbetaling – du betaler først, når du har pakket flyttekassen.
Jan S. Hansen, CFO i Carlsberg Byen

Hvad er en projektbolig? Vidste du, at før den første beboer flytter ind, har vi sørget for at stifte en ejerforening, udarbejde vedtægter og lave et budget for foreningen? Læs mere om projektboliger, købsprocessen og hvordan det foregår, når du vælger at købe bolig i Carlsberg Byen.

Når du overvejer at købe projektbolig

Hvad er Carlsberg Byen? Her kan du læse meget mere om hvad der kommer på den gamle bryggerigrund, og hvordan Carlsberg Byen kommer til at se ud i 2024. Læs mere om området, ejendommene, byrum og parker og meget mere.

Læs mere om Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.