elefantporten i carlsberg byen

Om Carlsberg Byen

I smørhullet mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro finder du Københavns nye bykvarter: Carlsberg Byen. Her er butikker, nul bil-os, grønne parker, cykelstier, koncerter, historisk arkitektur, smalle stræder, legepladser, S-togsstation, by- og kulturliv, der alt sammen gør Carlsberg Byen til vores kvarter.

mere københavn til københavn

Carlsberg Byen bliver et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Alle nyder de godt af de mange grønne områder, kulturelle aktiviteter, boldbaner og legepladser, der ligger lige uden for døren.

De to bryggere, far og søn, delte måske ikke verdensanskuelse. Men de delte kærligheden til København, og forsømte aldrig at give tilbage til den by, de elskede.

De gav os respekten for det gode byggeri, nysgerrigheden for videnskaberne og åbenheden over for kultur og kulturer. Det er det fundament, Carlsberg Byen bygger videre på. At give tilbage til København. At give København endnu mere af det København, vi er forelsket i.
 
Tusinder af mennesker får mulighed for at blive boende i eller flytte til København og bruge, dyrke, genopfinde og passe på byen. Vi giver dem et nyt hjem i deres egen lomme mellem Vesterbro og Frederiksberg, sender dem ud på arbejde om morgenen, og vi tager imod 10.000 studerende, der hver dag kommer dygtigere ud i byen. Vi har vores egne butikker, nul bil-os, parker, kulturliv, jargon, lamper, metro, S-tog og bænke, der alt sammen gør Carlsberg Byen til vores kvarter.
 
Carlsberg Byen er ikke et projekt, et område, et byggeri eller en vision. Det er et sted, man bor, står af, hænger ud, tager hen, handler, går tur, slapper af, arbejder og bliver dygtigere. Og det er hverken kvadratmeter eller købekraft, der forener os.

Det er glæden ved at give og få tilbage af byen.

Byrum og parker - I Københavns nye bykvarter finder du en unik kombination af grønne, rekreative områder og et kvarter med et pulserende byliv. Carlsberg Byen har to skønne parker, og det færdige bykvarter får hele 23 forskellige byrum, hvor der er plads til både leg og bevægelse og eftermiddagskaffe i solen.

Se byens parker og pladser

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? - I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej. 

Klik dig rundt i kortet her
udsigt over carlsberg byen

Området -  I smørhullet mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro ligger Københavns nye bykvarter, hvor både boliger, institutioner, kulturliv, arbejdspladser og grønne områder skyder frem.

Området fra A-Z

Parkering i Carlsberg Byen - Der er rig mulighed for at parkere i Carlsberg Byen. De fleste af de ca. 3.000 p-pladser finder du under jorden. Underjordisk parkering giver nemlig plads til byliv, grønne områder og bløde trafikanter. 

Find parkering
Byliv i Carlsberg Byen
Carlsberg Byen er et mangfoldigt og levende kvarter, hvor nye københavnere i alle aldre og familiestørrelser flytter ind.
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen P/S
Elefantporten i Carlsberg Byen

Området - Carlsberg Byen er fire gange så stort som Tivoli, så det kan sommetider være svært at bevare overblikket over de mange muligheder, kvarteret rummer. Nu har vi gjort det lettere for dig og samlet de vigtigste pointer. Det er til dig, der leder efter nyt hjem, det perfekte erhvervslejemål eller blot er nysgerrig efter at vide mere.

Giv mig et overblik, tak

Boliger til salg I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger indtil 2024. I alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser lejligheder, rækkehuse og tårnboliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her.

Se boligerne
Rahbek Hus i Carlsberg Byen
Carlsberg Byen er generøs ved beboerne: På fem minutter finder man frirummet til at spille bold eller læse i skyggen af et træ.
Christian Cold, indehaver af Entasis, Arkitekt MAA og partner i Gehl Architects
Rejsegilde

Beboerhistorier - Hvem flytter ind, hvorfor faldt valget lige på Carlsberg Byen, og hvad ser de mest frem til? Flere og flere kigger mod Københavns nye bykvarter, når de skal finde deres nye hjem. Her kan du hilse på nogle af de kommende beboere, der allerede har købt bolig i Carlsberg Byen.

Mød de kommende beboere
Vi ser frem til et område med godt naboskab, masser af liv og stor imødekommenhed. Vi glæder os meget.
Cecilie og Christopher, beboere i Bindesbøll Hus
rejsegilde i carlsberg byen
Kaffekilden

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen - Tjek oversigten over kvarterets nye butikker lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang. 

Se butikkerne her

Vidste du, at ... Læs her, hvordan den gamle bryggerigrund har lagt stald til elefanter, H. C. Andersen har skrevet om grunden i sin dagbog, og hvorfor navnet Dødens Gang er opstået.

Få svarene her
gærtårnet i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.