Byliv i Carlsberg Byen

Beboerinfo

Velkommen til Carlsberg Byen. Her finder du information, der kan være nyttig for dig som beboer eller kommende beboer i Carlsberg Byen. Få status på byggerierne og find inspiration, praktisk information og meget mere her på siden.

Mennesker på Tapperitorvet

Se tidligere beboernyhedsbreve - Er du nysgerrig efter mere information om dit nye kvarter, så dyk ned i vores beboernyhedsarkiv og læs mere om, hvordan arbejdet med de forskellige projekter skrider frem.

Se status på byggeri

Hvem skal du kontakte? Er du beboer i Carlsberg Byen, er her nyttig information til dig, der har brug for at komme i kontakt med os. Skriv til os, så svarer vi hurtigst muligt.

Kontakt os her
Vejskilt i carlsberg byen

Varslinger

Her oplyses eventuelle varslinger i forbindelse med byggearbejdet i Carlsberg Byen, der vedrører beboere.

15/01/2020: Ny udkørsel til Valby Langgade

13/01/2020: Varsling af støj ved Pasteurs Tårn (gælder den 18. januar 2020)

23/10/18: Midlertidig lukning af Constantin Hansens Gade

Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen

Tips til en nem flytning - Det kan være svært at holde styr på alt det man skal huske, når man skal flytte ind et nyt sted og spørgsmålene mange. Derfor giver vi dig her en simpel flytteguide til at hjælpe dig på vej både før du flytter, og når du er flyttet ind i din nye bolig i Carlsberg Byen.

se flytteguiden

Det sker i Carlsberg Byen - Bylivet udfolder sig på Carlsberg Byens mange smukke pladser året rundt. Her er der madmarkeder, julefester, danseforestillinger, parkour, kunstudstillinger - og du er inviteret.

Se kommende events

Parkering i Carlsberg Byen - Har du bil, er der rigtig gode parkeringsmuligheder i det nye kvarter. Men husk at størstedelen af parkeringen i Carlsberg Byen foregår under jorden, for gader og stræder skal nemlig have godt med plads til gående og cyklister, der vælger den to-hjulede frem for bilen. Cyklisterne har generelt gode vilkår med mange stier og overdækket parkering i kvarteret. 

SE PARKERINGMULIGHEDERNE HER

Overdragelse af ny lejlighed til beboer - Her kan du blive klogere på, hvordan aflevering af din nye bolig og behandlingen af mangler foregår, når du køber din lejlighed som en projektbolig i Carlsberg Byen.

Sådan foregår køberovertagelsen
Jarl Ross
rejsegilde i carlsberg byen

Alt om ejerforeninger - Er du i tvivl om, hvad en ejerforening er, hvordan den fungerer i praksis, og hvilke regler den beslutter?

Her er alt om ejerforeningen

Carlsberg Byen fra 2013 til 2024 - Flytter du ind i Carlsberg Byen og er nysgerrig på, hvilke projekter der udvikles ved siden af din ejendom? Eller er du bare interesseret i et overblik over, hvordan byen udvikles og hvilket år, hvad står færdigt?

Se videoen af udviklingen her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.