Beboerinfo

Velkommen til Carlsberg Byen. Her finder du information, der kan være nyttig for dig som beboer, kommende beboer eller nabo til Carlsberg Byen.

Her oplyses eventuelle varslinger i forbindelse med byggearbejdet i Carlsberg Byen, der vedrører beboere.

25/06/2020: Brev om anlægsarbejde på Rahbeks Allé (udføres af Frederiksberg Kommune fra den 24. juni til slutningen af december 2020)

07/05/2020: Lukning af Flaskegade mod Bohrsgade (gældende fra den 11. maj til 27. juli 2020)

15/01/2020: Ny udkørsel til Valby Langgade

23/10/18: Midlertidig lukning af Constantin Hansens Gade

legeplads

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem - Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole.

Læs mere om daginstitutioner

Hvem skal du kontakte? Er du beboer i Carlsberg Byen, er her nyttig information til dig, der har brug for at komme i kontakt med os. Skriv til os, så svarer vi hurtigst muligt.

Kontakt os her
Elefantporten i Carlsberg Byen
udsigt over carlsberg byen

Er du nabo til Carlsberg Byen? Vi håber, at du som nabo bruger kvarteret, besøger butikkerne og har lyst til at være en del af det spirende byliv. Mens vi arbejder på at omdanne området fra industrigrund til dynamisk bykvarter, gør vi vores bedste for at informere vores naboer. Har du brug for at kontakte os, sker det her. 

Få naboinfo her

Det sker i Carlsberg Byen - Bylivet udfolder sig på Carlsberg Byens mange smukke pladser året rundt. Her er der madmarkeder, julefester, danseforestillinger, parkour, kunstudstillinger - og du er inviteret.

Se kommende events

Parkering i Carlsberg Byen - Har du bil, er der rigtig gode parkeringsmuligheder i det nye kvarter. Men husk at størstedelen af parkeringen i Carlsberg Byen foregår under jorden, for gader og stræder skal nemlig have godt med plads til gående og cyklister, der vælger den to-hjulede frem for bilen. Cyklisterne har generelt gode vilkår med mange stier og overdækket parkering i kvarteret. 

SE PARKERINGMULIGHEDERNE HER

Overdragelse af ny lejlighed til beboer - Her kan du blive klogere på, hvordan aflevering af din nye bolig og behandlingen af mangler foregår, når du køber din lejlighed som en projektbolig i Carlsberg Byen.

Sådan foregår køberovertagelsen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.