Pasteurs Tårn altan udsigt

Få et overblik: Her er Boligerne i Carlsberg byen

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du se en oversigt over de boligprojekter, der er til salg.

Ejerlejligheder til salg i Carlsberg Byen

2.600 ejerlejligheder i forskellige størrelser bliver opført i historiske omgivelser midt i byen. I bykvarteret hersker en helt særlig stemning: I gader og stræder mødes fortid, nutid og fremtid, samtidig med at den helt unikke københavnerstemning er til at mærke. Det finder du ikke magen til andre steder.
Bolig til salg tårn udsigt Carlsberg Byen

Høffdings Tårn -

Det imponerende Høffdings Tårn er 100 meter højt og har en smuk teglfacade, som bliver brudt af altaner, karnapper og vinduespartier, der giver en storslået udsigt fra boligerne. Tårnet ligger ud til den historiske Ny Carlsberg Vej og rummer boliger i alle størrelser fra den optimerede 2-værelses til den rummelige 5-værelses.

Se de nye boliger i Høffdings Tårn

Stilling Hus -

Stilling Hus er placeret mellem Ny Carlsberg Vej, Lagergade og Kedelpladsen – lige i midten af byen ved siden af tre grønne gårdrum. Henning Larsen Architects står bag den fem etager høje boligkarré, og de har lagt vægt på at give alle beboere gode lysforhold, uanset lejlighedens størrelse, og de fleste boliger har båd udsigt til gårdhaven og gaden.
Kom med indenfor i Stilling Hus
Projektbolig København tagterrasse Nebelong Hus

Nebelong Hus -

Nebelong Hus er en 5-etages boligkarré med en tilhørende stor gårdhave, der bliver en grøn oase for beboerne, der blot skal krydse gaden for at komme i Carls Have. Boligerne er fra 2-7 værelser, der alle har altan, terrasse eller tagterrasse med udsigt til det grønne gårdrum eller kvarterets grønne byrum og hyggelige gader. Kom med indenfor i Nebelong Hus

Bohrs Tårn -

Bohrs Tårn knejser over København med sine 100 meter, og her finder du boliger, hvor du får stilhed, lys og en udsigt, der aldrig ender. Skyd de store panoramavinduer til side og træk dig tilbage i din lejlighed, hvor du har udsyn over København - og lidt til. Se mulighederne i Bohrs Tårn

Har du flere spørgsmål om boligerne?

Q: KOMMER DER LEJEBOLIGER I CARLSBERG BYEN?
A: Ja. Udover de 2.500 ejerlejligheder opføres også 600 lejeboliger i Carlsberg Byen. Det bliver bl.a. den almene boligforening AAB og Domea, som skal bygge og administrere de almene boliger på grunden.

Q: HVORNÅR ER BOLIGERNE KLAR TIL INDFLYTNING?
A: Boligerne i de forskellige projekter bliver klar løbende klar til indflytning. På søgesiden kan du under fanen "indflytning" indskærpe dine søgeresultater alt efter, hvornår du vil flytte ind.

Q: HVORNÅR KOMMER DER NYE BOLIGER TIL SALG I CARLSBERG BYEN?
A: Alle boliger er kommet til salg, og du kan få et overblik over alle boligerne på søgesiden her.

Q: KAN JEG SE FLERE BILLEDER AF BOLIGERNE?
A: På Carlsberg Byens Instagram-profil lægger vi ugentligt billeder op fra området.

Q: HVOR KAN JEG FÅ MERE INFORMATION OM KØBSPROCESSEN?
A: Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål om boligerne før, under og efter køb i vores FAQ her.

Q: KAN JEG KOMME TIL ÅBENT HUS?
A: Ja, du er meget velkommen i vores showroom, hvor vores ejendomsmæglere hver søndag står klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den bolig, du leder efter. Læs mere om åbent hus her.