Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Boliger i Carlsberg byen

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger. Her kan du se en oversigt over de boligprojekter, der er til salg.

3.100 Nye boliger

Ejerlejligheder
2.500 ejerlejligheder i forskellige størrelser bliver opført i historiske omgivelser midt i byen. I bykvarteret hersker en helt særlig beliggenhed, for stemningen i gader og stræder mixer fortid, nutid og fremtid samtidig med at storbystemningen altid er tilstede. Det finder du ikke magen til andre steder.

Lejeboliger
Udover de 2.500 ejerlejligheder opføres også 600 lejeboliger i Carlsberg Byen. Det bliver et eller flere boligselskaber, som skal bygge og administrere de almene boliger på grunden, men der er ikke indgået aftale endnu om, hvilke selskaber det bliver. Vi melder det ud i vores nyhedsbrev, når der er nyt, så hold et vågent øje der.
Købke Hus i Carlsberg Byen
Carlsberg Byen
portræt af stadsarkitekt jan christiansen

Indret dit liv i nybyg - Få indretningsekspertens tips til hvordan du bedst indretter dit nye hjem eller læs fremtidsforskerens bud på hvordan København vil udvikle sig som by. Vi har samlet en række spændende artikler om projektboliger, livet i byen og byudvikling.

Læs med her

Mød de kommende beboere - Cecilie og Christopher var på udkig efter en lejlighed i byen, der allerhelst skulle være vedligeholdelsesfri. De er faldet for en projektbolig i Bindesbøll Hus, og de glæder sig til at møde deres nye naboer.

Læs beboernes historier her
rejsegilde i carlsberg byen

Caroline Hus - Caroline Hus består af 80 nye boliger på toppen af Valby Bakke lige ud til Carl Jacobsens Have. Boligerne i det nye Caroline Hus får 1 - 6 værelser i størrelser fra 39 - 157 m². Mange af lejlighederne er indrettet med fokus på et godt familieliv med gode fællesrum og altaner, og boligerne i stueplan har terrasse mod gårdrummet.

Udforsk boligerne i Caroline Hus

Dahlerups Tårn - Boligerne i Dahlerups Tårn ligger fra 4. til 23. sal, og får i alt 100 boliger med 2 - 5 værelser i størrelser fra 53 - 122 m² - alle med enten altan, tagterrasse eller fransk altan, så der bliver god mulighed for at nyde den spektakulære udsigt.

Udforsk boliger i Dahlerups Tårn

Mineralvandshuset - Ønsker du at bo i byen med fredede bygninger og en historisk have som nærmeste naboer? Det får du i Mineralvandshuset, der er en smuk og detaljerig ejendom, tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter. Her kommer 49 boliger med både mindre toværelses lejligheder, familieboliger, penthouselejligheder og atelierboliger i halvandet plan.

Udforsk boligerne i Mineralvandshuset

Theodora Hus - Lige ved den ikoniske Elefantport opføres 58 lyse bylejligheder, hvis ydre og indre flot matcher de smukke, rustikke omgivelser, som findes her på den gamle del af bryggerigrunden, hvor både historiens vingesus og det pulserende byliv mærkes.

Udforsk boligerne i Theodora Hus
Theodora hus
Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen

Bindesbøll Hus - De i alt 51 forskellige boliger i Bindesbøll Hus ligger omkring et grønt og børnevenligt gårdmiljø på grænsen mellem København og Frederiksberg. Alle boliger har franske altaner og enten have, altan, terrasse eller tagterrasse til de lyse sommeraftener. Her er både store og mindre boliger med fleksibel indretning, der kan indfri langt de fleste behov.

Udforsk boligerne i Bindesbøll Hus

Heiberg Huse - De lyse boliger har en fleksibel indretning og inviterer dig ud i det grønne – for alle boliger i Heiberg Huse har enten forhave, terrasse eller altan. Det, og postnummeret på Frederiksberg, gør Heiberg Huse attraktiv for alle os, der er både drømmer om højt til loftet, grøn natur og udeliv lige uden for døren.

Se boligerne
Heiberg Huse i Carlsberg Byen
Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Rahbek Hus - Omgivet af grønne områder og med Kammas Have få meter væk, er du garanteret rolige omgivelser i de 37 boliger i Rahbek Hus. Men det bliver ikke kedeligt, for der er masser af mulighed for aktivitet og leg i det tætte nabolag. Ejendommen ligger højt placeret i bykvarteret, og uanset hvor du kigger hen, har du en udsigt, der siger spar to.

Udforske boligerne i Rahbek Hus

Scherfig Hus - Scherfig Hus er en karré af moderne byhuse i flotte jordfarver. Her er 104 indflytningsklare lejligheder med 2-5 værelser forenet om en stor, grøn gårdhave og alle lejligheder har enten altan eller terrasse. Bonus: Tagene er fyldt med planter, der - udover at pynte - også tager fra, når det regner.

Oplev boligerne i Scherfig hus
Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Jacobsen Hus - De 13 indflytningsklare boliger, der ligger i Jacobsen Hus, har en storslået udsigt over Søndermarken til den ene side og Carlsberg Byen til den anden side. Den prominente ejendom har et hyggeligt gårdrum hævet over gadeplan med masser af lys og sol, som husets beboere får fornøjelsen af året rundt.

Oplev boligerne i Jacobsen Hus

Ottilia Hus - De 27 indflytningsklare boliger i Ottilia Hus rummer det hele; uanset om du er til en hyggelig 2’er eller en rummelig og eksklusiv familiebolig. Alle lejligheder har altan eller terrasse i skønne omgivelser med udsigt til trætoppe og direkte adgang til ”Bag Elefanterne”, der bliver en af de smukkeste pladser i Carlsberg Byen.

Udforsk boligerne i Ottilia Hus
Vi opdagede, at vi her får alt det, vi som børnefamilie efterspørger.
Jarl og Katrine, kommende beboere i Bohrs Tårn
Købke Hus i Carlsberg Byen

Købke Hus - Siger du Købke Hus, siger du også flot forskellighed. Den spændende ejendom rummer stilfulde bylejligheder med altaner og eksklusive rækkehuse i 3 etager med egen have. Alle boligerne er forenet omkring et hyggeligt og levende gårdmiljø på den ene side og stemningsfulde Købke Plads på den anden side.

Udforsk boligerne i Købke Hus

Bohrs Tårn - På gadeplan er der byliv, butikker og mennesker omkring Bohrs Tårn, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. I de 88 fantastiske lejligheder blinker byens lys under dig, når du kigger ud af de store panoramavinduer, der kan skubbes til side, så lyset strømmer ind. <br>

Oplev boligerne i Bohrs Tårn
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen
Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Krøyer Hus - En utraditionel indretning gør boligerne vidt forskellige og sørger for den bedste rumudnyttelse, hvor alle m2 kommer i spil. Her er 91 lejligheder fra 1-6 værelser og 14 rækkehuse i tre flotte etager i et moderne hus, der er tæt knyttet til historien.

Udforsk boligerne i Krøyer Hus

Rahbek Hus II - Området omkring Rahbek Hus II bliver et nyt, klassisk kvarter, der tager udgangspunkt i områdets mange smukke, gamle murstensbygninger. De 53 lejligheder er fra 52-157 m2, og alle har enten en lille have, en terrasse eller en eller to altaner. Mod sydvest bliver der desuden opført tre rummelige rækkehuse.

Udforsk boligerne i Rahbek Hus II
Rahbek Hus i Carlsberg Byen

Projektboligkøb - Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen.

Alt om projektsalg
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.