Boliger i Carlsberg byen

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du se en oversigt over de boligprojekter, der er til salg.

Ejerlejligheder
2.500 ejerlejligheder i forskellige størrelser bliver opført i historiske omgivelser midt i byen. I bykvarteret hersker en helt særlig stemning: I gader og stræder mødes fortid, nutid og fremtid, samtidig med at den helt unikke københavnerstemning er til at mærke. Det finder du ikke magen til andre steder.

Lejeboliger
Udover de 2.500 ejerlejligheder opføres også 600 lejeboliger i Carlsberg Byen. Det bliver bl.a. den almene boligforening AAB og Domea, som skal bygge og administrere de almene boliger på grunden.

Åbent hus hver søndag
Kom og hør mere om alle de nye og kommende boligprojekter i Carlsberg Byen hver søndag i vores showroom, hvor vores kyndige ejendomsmæglere står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe med at finde det helt rigtige hjem til dig. Læs mere om åbent hus lige her.

Mineralvandsfabrikken - Det er kun én fredet bygning på den historiske bryggerigrund, der bliver indrettet til beboelse, og det er ikoniske Mineralvandsfabrikken fra 1920’erne. Du finder ikke noget tilsvarende, hverken i eller uden for Carlsberg Byen: Luksuriøse boliger i to plan på toppen af en smuk, nyrenoveret industriejendom, lyse rum, betongulve, egetræspaneler og køkkener i stål og marmor.

Udforsk boligerne i Mineralvandsfabrikken

Tuxens Tårn - I det grønne, rolige og familievenlige hjørne af Carlsberg Byen, på grænsen til Frederiksberg, opføres nu Tuxens Tårn med 45 nye, velindrettede boliger.

Udforsk boligerne i Tuxens Tårn

Mineralvandshuset - Ønsker du at bo i byen med fredede bygninger og en historisk have som nærmeste naboer? Det får du i Mineralvandshuset, der er en smuk og detaljerig ejendom, tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter. Her kommer 49 boliger med både mindre toværelses lejligheder, familieboliger, penthouselejligheder og atelierboliger i halvandet plan.

Udforsk boligerne i Mineralvandshuset

Kjeldahl Hus - Kjeldahl Hus kommer til at bestå af i alt 69 boliger beliggende på 1. til 5. sal. Langt de fleste lejligheder er 5-værelses, men du kan også vælge en 3-, 4- eller 6-værelses. Stort set alle lejligheder har altan, nogle har endda to, og hele 11 lejligheder har privat tagterrasse.

Udforsk boligerne i Kjeldahl Hus
Kjeldahl Hus 5 værelses lejlighed

Fristrup Hus - I Fristrup Hus bor du i det rolige hjørne af Carlsberg Byen ved Rahbeks Allé, og du får skønne Kammas Have som nærmeste nabo mod vest, det fredede Halmlageret mod øst og med en hyggelig grøn gård i midten af ejendommen.

Læs mere om boligerne i Fristrup Hus

Caroline Hus - Caroline Hus består af 80 nye boliger på toppen af Valby Bakke lige ud til Carl Jacobsens Have. Boligerne i det nye Caroline Hus får 1 - 6 værelser i størrelser fra 39 - 157 m². Mange af lejlighederne er indrettet med fokus på et godt familieliv med gode fællesrum og altaner, og boligerne i stueplan har terrasse mod gårdrummet.

Udforsk boligerne i Caroline Hus
Projektsalg Vogelius Tårn udsigt J.C. Jacobsens Have

Vogelius Tårn -  I Vogelius Tårn er boligerne beliggende fra 5.-24. etage, og de varierer i alt fra 54-123 m2. Alle 3-5-værelses lejlighederne har egen altan, de 2-værelses har fransk altan og enkelte boliger har tagterrasse. Alle boligerne har gode lysforhold, og en fantastisk udsigt over byen.

Udforsk boligerne i Vogelius Tårn

Dahlerups Tårn - Boligerne i Dahlerups Tårn ligger fra 4. til 23. sal, og får i alt 100 boliger med 2 - 5 værelser i størrelser fra 53 - 122 m² - alle med enten altan, tagterrasse eller fransk altan, så der bliver god mulighed for at nyde den spektakulære udsigt.

Udforsk boliger i Dahlerups Tårn

Grønlunds Tårn - De nye boliger i Grønlunds Tårn kommer til at ligge fra 5.-13. sal, og uanset hvilken af de 45 nye boliger i ejendommen, du står i, er der en fantastisk udsigt over både ny og historisk arkitektur. Alle lejlighederne i Grønlunds Tårn har altan, og to boliger på 13. sal har desuden private tagterrasser.

Udforsk boligerne i Grønlunds Tårn

Djørup Hus - De 47 nye lejligheder i Djørup Hus ligger direkte ud til en af Carlsberg Byens centrale pladser, Kildepladsen, hvor der kommer caféer, restauranter og grøn beplantning med robinietræer.

Udforsk boligerne i Djørup Hus

Brygmester Hus - I det sydvestlige hjørne af Carlsberg Byen, lige dér, hvor J.C. Jacobsen startede sit bryggerieventyr, opføres nu Brygmester Hus med 54 boliger.

Udforsk boligerne i Brygmester Hus

Administrationsbygningen - I den smukke, historiske Administrationsbygning, der ligger i Carlsberg Byens sydøstlige hjørne, kommer nu 32 1- og 2-værelses studio-lejligheder.

Udforsk boligerne i Administrationsbygningen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.