KONTOR I CARLSBERG BYEN? Se mulighederne her

Kontorvirksomheder i Carlsberg Byen

Mange virksomheder har allerede adresse i Carlsberg Byen, og med årene kommer endnu flere til. Vi har samlet virksomhederne i listen nedenfor, så det er nemt for dig at blive opdateret. Leder du efter en oversigt over butikker og spisesteder i Carlsberg Byen, kan du klikke i menuen til venstre.

3

Det danske teleselskab 3 har knap 1,5 millioner kunder i Danmark og beskæftiger omtrent 700 medarbejdere, hvoraf størstedelen har hjemme i virksomhedens nye hovedkontor i smukke Bønecke Hus, der er et af kvarterets største kontordomiciler.

Aarsleff

Entreprenørkoncernen Aarsleff  udfører opgaver inden for infrastruktur, klimatilpasning, byggeri og meget mere. Den store virksomhed opererer på et internationalt niveau og er markedsledende i Danmark.

Accenture

Konsulentvirksomheden Accenture er en verdensomspændende virksomhed, der tilbyder konsulent-, teknologi- og outsourcingydelser.
Eksteriør Theodora Hus kontor

American International Group

American International Group er et af verdens ledende forsikringsselskaber med 56 års historie i Danmark. Deres danske filial har adresse i Carlsberg Byen, hvorfra de byder medarbejdere og forretningsforbindelser velkommen hver dag.

Arkitema Architects

"Arkitema Architects tegner og opfører byggerier for at skabe de bedste arkitektoniske rammer for mennesker." Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969, og i dag er tegnestuen en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder med 550 medarbejdere fordelt på kontorerne i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø.

Arla

Arlas internationale salgskontor i København med 70 medarbejdere er flyttet ind i Winge Hus ved Kildepladsen. Kontoret i København er virksomhedens internationale forretningsenheds hovedsæde, og huser omkring 70 medarbejdere.
Mennesker på Tapperitorvet

Arpe & Kjeldsholm

Arpe & Kjeldsholm A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

AstraZeneca

AstraZeneca er en af verdens førende lægemiddelvirksomheder, og den danske afdeling af det britisk-svenske selskab rykker nu til Carlsberg Byen for at øge nærheden til samarbejdspartnere og de talenter, de gerne vil tiltrække.

B2 Impact

B2 Impact er et dansk inkassoselskab og har mange års erfaring i at inddrive tilgodehavender til både store og mindre kunder.

BeGreen

BeGreen har kraftigt vokseværk, hvorfor de har åbnet et kontor i Carlsberg Byen, hvor de kan levere optimale rammer til deres ansatte, der bor i og omkring København, og samtidig tiltrække nye og stærke kræfter. Virksomheden udvikler og opfører solcelleparker uden tilskud i både Danmark, Sverige og Polen

Billetlugen

De fleste danskere kender Billetlugen som en af de førende billet- og liveunderholdnings-virksomheder, og firmaets skandinaviske hovedkontor er rykket ind på en etage i Christen Hus.
Rendering af Roed Lagerbygning eksterior

Boston Consulting Group

Det globale ledelseskonsulentfirma Boston Consulting Group flytter snart ind i den gamle industriejendom: Rød Lagerbygning. Kontorlokalerne i den historiske bygning er på hele 6.000 kvadratmeter, og derudover kommer den store virksomhed også til at fylde 4.000 kvadratmeter i de imponerende kælderlokaler.

Brandmovers

Brand Movers er et content marketing-bureau, der skriver om sig selv: "Brandmovers står på skuldrene af journalistiske kerneværdier og er drevet af et analytisk mindset, videbegær og handling."

BRIQ

BRIQ er et anerkendt design- og arkitektfirma, der bl.a. står bag den succesfulde udvikling Guldbergsgadekvarteret på Nørrebro og indretningen af en række toneangivende butikker og spisesteder.

Business Partnering Institute

Business Partnering Institute (Bpidk.org) leverer konsulentydelser og træningsprogrammer indenfor forretningsorienteret økonomistyring målrettet den moderne CFO i større lokale og internationale virksomheder. BPI er eksperter indenfor finance business partnering, business controlling og FP&A.

Carlsberg HQ

Bryggeriet Carlsberg har flyttet deres produktion til Fredericia i 2008, men hovedkontoret er forblevet i det område, hvor bryggeriet blev stiftet og udviklet til den internationale succes, det er i dag.

Cepheo

Cepheo er specialister i digitalisering af forretningsprocesser og en af de største leverandører af Microsoft Dynamics 365-baserede løsninger i Norden.

Dena

DENA er en langsigtet ejer af virksomheder. Missionen er at skabe stærke virksomheder, der udvikler sig til gavn for kunder, ansatte, ejere og omverden. DENA holder til ved siden af Carlsbergs fire berømte elefanter, og nyder både det historiske vingesus og atmosfæren i Carlsberg Byen.

Domutech

Domutech gør danskerne klogere på deres bolig gennem forskellige ydelser til ejendomsmæglere samt købere og sælgere af ejendom. Blandt andet laver Domutech husstandsrapporter og energimærkningsrapporter, der alle har til formål at vise, hvordan en god bolig bliver endnu bedre.

Ejendomsvirke

Ejendomsvirke har i mere end 30 år tilbudt ejendomsdrift- og service for professionelle udlejere, ejerforeninger, private investorer og lejere. Her er solid kvalitet og godt stabilt samarbejde i fokus.

Estée Lauder Companies

Estée Lauder er et globalt brand indenfor kosmetik og har deres nordiske hovedsæde i Mineralvandshuset, hvor omkring 135 ansatte har deres gang. Deres produktportefølje omfatter hudplejeserier, et stort udvalg af makeup samt dufte, der lever op til de højeste standarder.

FOF København

FOF København er landets største aftenskole, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i København, Frederiksberg, Amager, Dragør, Lyngby, Rudersdal, Gladsaxe og Gentofte. FOF København afholder årligt mere end 5.000 hold og foredrag indenfor en bred vifte af emner.

Got Ethics

Got Ethics er en af de førende internationale udbydere af whistleblowerløsninger til at bekæmpe uetisk adfærd i private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Got Ethics har kontor i Tyskland og Danmark, og det danske kontor har adresse på Bag Elefanterne 3 i Carlsberg Byen.

Grohe

GROHE er blandt verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og badeværelser og producerer en række kendte vand- og boligprodukter med fokus på kvalitet, teknologi, design og bæredygtighed. GROHE har kontor i Theodora Hus på Bryggernes Plads.

Husen Advokater

"At få virksomheden samlet på én etage giver i højere grad end tidligere mulighed for større vidensdeling, sparring og socialt samvær, der er kernen i vores specialistvirksomhed inden for fast ejendom," siger partner Katja Paludan, Husen Advokater, til estatemedia.dk
Steenstrup Hus Fadet Carlsberg Byen

Koncenton

Netværk og nærhed til investorerne er to væsentlige parametre for Koncenton, der udbyder ejendomsinvesteringsprojekter. Derfor har virksomhed med over 100 ansatte og hovedsæde i Aarhus nu åbnet deres første kontor i København på den historiske bryggerigrund.

LegalTech

Legaltech Denmark udvikler brugervenlige softwareløsninger, der gør regneark og lange formularer overflødige, og jura til et sprog, der er til at forstå. Legaltech Denmark hjælper bl.a. virksomheder med at blive GDPR-compliante med skræddersyede løsninger til virksomheders informationssikkerhed.

Mikkeller HQ

De færreste kender ikke til Bryggeri-imperiet Mikkeller, der har et kilometerlangt sortiment af øl som distribueres til trofaste fans, barer og restauranter verden over. Meget passende har Mikkellers hovedkontor til huse på Humletorvet i Carlsberg Byen.

Naked Copenhagen

Er du glad for sneakers, kender du allerede Naked Copenhagen, der er verdens førende sneakerleverandør til kvinder, og har kontor i Caroline Hus i Carlsberg Byen.

NxM Business Solutions

NxM Business Solutions har de seneste 12 år leveret effektive løsninger til elektronisk dokumentudveksling, og IT-konsulenthuset har flyttet til Carlsberg Byen for at komme tættere på kvarterets mange tilbud.

Pension for Selvstændige

Er du selvstændig erhvervsdrivende har du måske hørt om Fonden Pension for Selvstændige. Virksomheden har hele 35.000 ordninger blandt selvstændige og fungerer som en indkøbsforening af pensionsordninger, forklarer Lars Kvistskov Larsen, der siden 2012 har været direktør i virksomheden. Nu er virksomheden rykket ind i Carlsberg Byen.

Public.com

Public.com er en social investeringsplatform, der gør det muligt at investere kurtagefrit i selskaber uanset beløbsstørrelse. Her er det muligt at følge hinanden og kommentere på sine venners og eksperters investeringer.
Facade til kontor i Forchhammer Hus Lagergade

Roche

Roche er en af verdens største sundhedsvirksomheder, og i dag bor deres to datterselskaber lægemiddelvirksomheden Roche Pharmaceuticals A/S og diagnostikvirksomheden Roche Diagnostics A/S med mere end 200 medarbejdere i Carlsberg Byen.

Skjern Bank

Skjern Banks nye afdeling i Carlsberg Byen er det jyske pengeinstituts fjerde filial i hovedstadsområdet.

Spaces Kontorhotel

Spaces på Ny Carlsberg Vej er et kontorfællesskab, hvor særligt kreative virksomheder og start ups arbejder og udvikler deres virksomhed. Spaces byder på rammer, der indbyder til effektivitet og udvikling med alt fra skrivebordspladser, mødelokaler og full-service aftaler, så husets brugere kan fokusere på at dyrke deres egen virksomhed.

Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn har investeret næsten 300 millioner kroner i et kraftcenter i Carlsberg Byen. Det nye kraftcenter er en investering i fremtiden, og en placering på den gamle bryggerigrund skal blandt andet være med til at øge virksomheds tiltrækningskraft. Sparekassen flytter ind i de 4.500 kvadratmeter kontorlokaler i 2025.
Kløcker Hus set ovenfra

Todai

Todai hjælper virksomheder med at udnytte og implementere AI. Den hastigt voksende virksomhed er rykket ind i nye lokaler i Kløcker Hus, hvor er der er plads til nye kolleger, men også rum til at holde foredrag om mulighederne med kunstig intelligens.

Vega Instruments

Den internationale virksomhed Vega Instruments producerer måleinstrumenter og software med innovativ teknologi, og den danske afdeling har hjemme i Winge Hus.

Visma

IT-virksomheden Visma har samlet viden og services på tværs af organisationen i det store kontordomicil på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej for at skabe københavnsk placeret center for viden og innovation, som er drevet af virksomhedens værdier inden for diversitet, åbenhed og teknologi. I kontordomicilet, Emil Christian Hansen Hus har Visma samlet 750 medarbejdere under ét tag.