Kontorvirksomheder i kvarteret

Mange virksomheder har allerede adresse i Carlsberg Byen, og med årene kommer endnu flere til. Vi har samlet virksomhederne i listen nedenfor, så det er nemt for dig at blive opdateret. Leder du efter en oversigt over butikker og spisesteder, kan du klikke i menuen til venstre.

Accenture

Konsulentvirksomheden Accenture er en verdensomspændende virksomhed, der tilbyder konsulent-, teknologi- og outsourcingydelser.
Eksteriør Theodora Hus kontor

American International Group

American International Group er et af verdens ledende forsikringsselskaber med 56 års historie i Danmark. Deres danske filial har adresse i Carlsberg Byen, hvorfra de byder medarbejdere og forretningsforbindelser velkommen hver dag.

Arkitema Architects

"Arkitema Architects tegner og opfører byggerier for at skabe de bedste arkitektoniske rammer for mennesker." Arkitema Architects er grundlagt i Aarhus i 1969, og i dag er tegnestuen en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder med 550 medarbejdere fordelt på kontorerne i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø.
Mennesker på Tapperitorvet

Arpe & Kjeldsholm

Arpe & Kjeldsholm A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Billetlugen

De fleste danskere kender Billetlugen som en af de førende billet- og liveunderholdnings-virksomheder, og firmaets skandinaviske hovedkontor er rykket ind på en etage i Christen Hus.

Brandmovers

Brand Movers er et content marketing-bureau, der skriver om sig selv: "Brandmovers står på skuldrene af journalistiske kerneværdier og er drevet af et analytisk mindset, videbegær og handling."

Business Partnering Institute

Business Partnering Institute er en netværksbaseret organisation, der har et fokus på forretningspartnerskab.

Carlsberg HQ

Bryggeriet Carlsberg har flyttet deres produktion til Fredericia i 2008, men hovedkontoret er forblevet i det område, hvor bryggeriet blev stiftet og udviklet til den internationale succes, det er i dag.

Dena

Dena er en udviklingsvirksomhed, der bl.a. leverer konsulentydelser i form af sparring til ejerledere og udviklingsstrategier inden for forskellige brancher.

Domutech

Domutech gør danskerne klogere på deres bolig gennem forskellige ydelser til ejendomsmæglere samt købere og sælgere af ejendom. Blandt andet laver Domutech husstandsrapporter og energimærkningsrapporter, der alle har til formål at vise, hvordan en god bolig bliver endnu bedre.

Estée Lauder Companies

Estée Lauder er et globalt brand indenfor kosmetik og har deres nordiske hovedsæde i Mineralvandshuset, hvor omkring 135 ansatte har deres gang. Deres produktportefølje omfatter hudplejeserier, et stort udvalg af makeup samt dufte, der lever op tilde højeste standarder.

FOF København

FOF København er landets største aftenskole, der tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i København, Frederiksberg, Amager, Dragør, Lyngby, Rudersdal, Gladsaxe og Gentofte. FOF København afholder årligt mere end 5.000 hold og foredrag indenfor en bred vifte af emner.

Got Ethics

Got Ethics er en af de førende internationale udbydere af whistleblowerløsninger til at bekæmpe uetisk adfærd i private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Got Ethics har kontor i Tyskland og Danmark, og det danske kontor har adresse på Bag Elefanterne 3 i Carlsberg Byen.

Husen Advokater

"At få virksomheden samlet på én etage giver i højere grad end tidligere mulighed for større vidensdeling, sparring og socialt samvær, der er kernen i vores specialistvirksomhed inden for fast ejendom," siger partner Katja Paludan, Husen Advokater, til estatemedia.dk

LegalTech

Legaltech Denmark udvikler brugervenlige softwareløsninger, der gør regneark og lange formularer overflødige, og jura til et sprog, der er til at forstå. Legaltech Denmark hjælper bl.a. virksomheder med at blive GDPR-compliante med skræddersyede løsninger til virksomheders informationssikkerhed.

Lund Brandhouse

Lund Brandhouse er et danskbaseret brandhouse, der ejer, del-ejer, samler og distribuerer unikke kvalitetsbrands inden for livsstil, trends og design på globalt plan.

Mikkeller HQ

De færreste kender ikke til Bryggeri-imperiet Mikkeller, der har et kilometerlangt sortiment af øl som distribueres til trofaste fans, barer og restauranter verden over. Meget passende har Mikkellers hovedkontor til huse på Humletorvet i Carlsberg Byen.

Pension for Selvstændige

Er du selvstændig erhvervsdrivende har du måske hørt om Fonden Pension for Selvstændige. Virksomheden har hele 35.000 ordninger blandt selvstændige og fungerer som en indkøbsforening af pensionsordninger, forklarer Lars Kvistskov Larsen, der siden 2012 har været direktør i virksomheden. Nu er virksomheden rykket ind i Carlsberg Byen.

SMJ Rådgivende Ingeniører

SMJ Rådgivende Ingeniører tilbyder rådgivning og projektering af el, VVS, ventilation, aquakultur samt brandrådgivning. Ingeniørvirksomheden blev stiftet i 1969 og har kontor på Færøerne, Island samt Grønland og i 2020 i sommeren 2020 åbnede de et nyt kontor i Danmark i Carlsberg Byen.

Spaces Kontorhotel

Spaces på Ny Carlsberg Vej er et kontorfællesskab, hvor særligt kreative virksomheder og start ups arbejder og udvikler deres virksomhed. Spaces byder på rammer, der indbyder til effektivitet og udvikling med alt fra skrivebordspladser, mødelokaler og full-service aftaler, så husets brugere kan fokusere på at dyrke deres egen virksomhed.

Spinnaker Nordic

Spinnaker Nordic er et digitalt konsulenthus med ekspertise inden for AdWords, SEO og RTB-marketing. Her er fokus på adwords, seo, online markedsføring, e-handel, optimering, hjemmesideoptimering, forretningsudvikling og generelt online marketing.

Visma

IT-virksomheden Visma har samlet viden og services på tværs af organisationen i det store kontordomicil på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej for at skabe københavnsk placeret center for viden og innovation, som er drevet af virksomhedens værdier inden for diversitet, åbenhed og teknologi. I kontordomicilet, Emil Christian Hansen Hus har Visma samlet 750 medarbejdere under ét tag.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.