Kontorlokaler til leje

Leder I efter nye rammer, hvor jeres virksomhed kan udvikle sig? Ryk kontoret til Carlsberg Byen og vær tæt på alt. Her er nye kontorlokaler til leje midt i København med masser af stemning i inspirerende omgivelser, som både tiltrækker attraktive kunder og medarbejdere. 
Uanset om du er en lille virksomhed på udkig efter mindre kontorlokaler eller er en stor virksomhed, der leder efter store, rummelige kontorlokaler til leje, kan du finde det i Carlsberg Byen i midten af København. Vores kontorlokaler varierer i størrelse og udtryk, og i hvert enkelt lejemål er der kræset for detaljerne, så det er en oplevelse at besøge din virksomhed for både medarbejdere og kunder.

Nye Kontorlokaler til leje i pulserende bydel

Carlsberg Byen er et levende kvarter, og med et perfekt mix af kontorer, boliger, kultur, butikkerrestauranter og caféer og bliver det for mange både et hjem, en arbejdsplads, og et fælles samlingssted. Det blandede byggeri er netop noget af det, der gør den gamle bryggerigrund unik. Det er nemlig i dén kombination, at et bykvarter bliver levende i byens gader og stræder, hvor 35 % af det færdige bykvarter vil bestå af erhverv eller detail.
 
I Carlsberg Byen spiller den nye arkitektur sammen med de historiske og fredede bygninger, der giver en helt særlig stemning, du ikke finder andre steder i København. Fx kan du gå igennem den ikoniske Elefantporten, besøge galleriet von Bartha i Kridttårnet og spise på tagrestauranten på Hotel Ottilia på toppen af Lagerkælder 3.
 
Med cykelstier, Carlsberg Station og den nye metro er der ikke langt til kontoret for medarbejderne, uanset hvor i landet de kommer fra.
 
Udviklingen af Københavns nye bykvarter er langt, og når kvarteret er færdigudviklet, er det med 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser, 11.000 studerende, og det estimeres, at cirka 8 millioner mennesker vil besøge Carlsberg Byen om året.
 
Kontorlokalerne til leje i Carlsberg Byen findes både i mindre og store størrelser – og alt derimellem. Derfor er der adskillige muligheder, uanset hvor meget plads din virksomhed skal bruge.

Nyt kontor nu eller senere?

Leder I efter nye rammer i København, hvor jeres virksomhed kan udvikle sig? Hvor medarbejderne glæder sig til at cykle på arbejde og får lyst til at blive hængende på de livlige spisesteder efter fyraften? Kom til Carlsberg Byen og vær tæt på alt.  Se kontorlokaler til leje

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?

Spørgsmål og svar om kontorlejemål

Hvor store er kontorlejemålene i Carlsberg Byen?
Der er kontor- og erhvervslokaler i alle størrelser, og uanset om du leder efter lokaler til den mindre, mellem eller helt store virksomhed, kan vi finde en løsning til dig. Hvis lejemålet er under opførsel, er der mulighed for en højere grad af fleksibilitet, så det kan tilpasses jeres behov og ønsker for både størrelse og udformning. Du kan se udvalget af kontorlejemål i Carlsberg Byen her.

Er der kontorlokaler til leje i de gamle, fredede bygninger i Carlsberg Byen?
Ja, der er kontorlokaler til leje i flere af de historiske bygninger på den gamle bryggerigrund. Se mulighederne for et kontor i en fredet bygning på søgesiden her

Hvilke erhverv og virksomheder har kontor i Carlsberg Byen?
Mange virksomheder har valgt at flytte deres kontor til Københavns nye bykvarter – fx Arkitema Architects, Visma, Accenture og Mikkeller. Se alle virksomheder i Carlsberg Byen her.

Hvor er der erhvervslokaler til leje i København med god beliggenhed?
Carlsberg Byen er for dig, som gerne vil have din virksomhed centralt placeret i inspirerende omgivelser. Her er den nærliggende offentlig transport og det levende restaurant- og butiksliv lige udenfor blandt andet med til at både fastholde attraktive kunder og medarbejdere.

Er der parkeringspladser til rådighed ved kontorlokalerne?
Der er god mulighed for at parkere tæt på jeres nye kontor i en af de mange p-kældre  også i elbil. Som erhvervslejere i Carlsberg Byen er der mulighed for at leje en fast parkeringsplads eller lave en permanent p-tilladelse til parkering i kælderen via Apcoa Parking. Læs mere om parkering i Carlsberg Byen her.