harild hus carlsberg byen

Erhverv i Carlsberg Byen

Carlsberg Byen er for dig, der gerne vil have din virksomhed centralt placeret i København i inspirerende omgivelser, som både tiltrækker attraktive kunder og medarbejdere. 
Uanset om du er en lille virksomhed med brug for små kontorlokaler eller en stor virksomhed med brug for et stort, rummeligt kontor, kan du finde det i Carlsberg Byen. Vores erhvervslokaler varierer i størrelse og udtryk, og i hvert enkelt lejemål er der kræset for detaljerne, så det er en oplevelse at besøge din virksomhed for både medarbejdere og kunder.
 
Carlsberg Byen er et levende kvarter, og med et perfekt mix af erhverv, bolig og kultur bliver det for mange både et hjem, en arbejdsplads, en åben have og et fælles samlingssted blandt nye byggerier, fredede bygningerden ikoniske Elefantport og den smukke Stjerneporten.
 
Det blandede byggeri er netop noget af det, der gør Carlsberg Byen unik. Fra byens begyndelse har det været besluttet, at kvarteret skal rumme et mix af boliger, kontorer, butikker, institutioner, kultur og bylivsaktiviteter. Det er nemlig i dén kombination, at et bykvarter bliver levende i byens gader og stræder. 35 % af det færdige bykvarter vil bestå af erhverv eller detail.  
 
Med cykelstier, Carlsberg Station og den nye metro er der ikke langt til kontoret for medarbejderne, uanset hvor i landet de kommer fra.

Nyt kontor nu eller senere?

Leder I efter nye rammer i København, hvor jeres virksomhed kan udvikle sig? Hvor medarbejderne glæder sig til at cykle på arbejde og får lyst til at blive hængende på de livlige spisesteder efter fyraften? Kom til Carlsberg Byen og vær tæt på alt.  Kontorer med indflytning i nu, senere i 2022 eller i 2024?

Virksomhederne der allerede bor i Carlsberg Byen -

"Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os." Hvilke virksomheder er allerede rykket ind?
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.