Butikslokaler til leje centralt i København

På de arealer, der engang husede Danmarkshistoriens største bryggeri, ligger Carlsberg Byen som et nyt bykvarter i København med et mix af ny og gammel arkitektur. Men det er ikke kun historien, der gør bydelen unik; det er også de mange butikker, der er definerende for bylivet i den nye københavnske bydel. 

Alle, der har bevæget sig rundt på den gamle industrigrund på Carlsberg ved, at dette sted er noget ganske særligt. Her, lige midt i København, starter historien om et bryggeri med ambitioner, der rakte langt ud over bryggeriets mure, og som har skrevet et meget vigtigt kapitel i dansk kultur- og industrihistorie.

Det nye bykvarter anlægges med respekt for historien, og de forskellige områder af byen tager udgangspunkt i fire grundværdier: respekt for produktion, interesse for videnskab, passion for kunst og åbenhed overfor nye kulturer.

Flaskehalsen arbejder vi fx med design og håndværk, på Kedelpladsen med læring og gastronomi og på High Street med internationalt udsyn og større retailuniverser. Her vil den helt rette sammensætning af operatører vokse i takt med bydelens udvikling og være med til at definere det livlige by- og handelsmiljø i Carlsberg Byen. 

Butikslokaler til leje i fremtidens bæredygtige byliv

I Carlsberg Byen skaber vi fremtidens butiksoplevelser, og med udgangspunkt i historien kuraterer vi aktørerne ud fra deres brands og butikskoncepter til de nye skræddersyede handelsgader og butiksområder i den centrale, københavnske bydel.

Det gør man ikke nogen andre steder i København, men vi ved, at den rigtige sammensætning af butikker og aktører er afgørende for en bæredygtig bydel og skaber den bedste synergi mellem både butikker, handlende og beboere.

Som butiksejer har du helt sikkert en holdning til, hvem der lejer butikslokalerne ved siden af dig, og dét tager vi højde for. Vi vil hellere sikre os, at stærke butikskoncepter flytter ind, end vi vil leje lokalerne ud med det samme.

Snart et færdigudviklet bykvarter

Udviklingen af Carlsberg Byen er allerede langt, og når kvarteret er færdigudviklet i 2024, bor her 8.000 mennesker, 12.000 arbejder her, 11.000 studerer her, og det estimeres, at byen vil tiltrække cirka 8 millioner besøgende om året - og det er i høj grad på grund af områdets store udbud af butiks- og restaurantoplevelser.  

Foruden ca. 36 spisesteder vil i alt 58 butikker slå dørene op i Carlsberg Byen, og der vil løbende komme butikslokaler til leje, som findes både i mindre og helt store størrelser – og alt derimellem. Mulighederne er derfor mange, uanset hvor meget plads dit koncept og din vision kræver. 

Se mulighederne i Carlsberg Byen – 

Har du et stærkt koncept, der mangler de helt rigtige omgivelser for at blive tage til nye højder, kan vi finde en vej fremad sammen. Carlsberg Byen og vores partnere, der eksperter i at skabe sanselige oplevelser og universer, kan hjælpe med at finde de helt lokaler til dig i Københavns nye bykvarter

Se butikker til leje

Sådan bliver by- og butikslivet i Carlsberg Byen –

Butiks-, restaurant- og bylivet er en stor og vigtig del af det at skabe et nyt, vellykket bykvarter, og der er særligt fire grundsten, der hver især skal være med til at bygge Københavns nye bydel, Carlsberg Byen Læs om udviklingsplanen for by- og butikslivet

Spørgsmål og svar om butikker til leje

Q: Hvor store er butikslokalerne til leje?
A: Butikslokalerne i Carlsberg Byen i København findes i forskellige størrelser lige fra et mindre butikslokale til leje til et stort butikslokale til leje. Du kan se et udvalg af butikslejemål her.

Q: Hvad koster det at leje et butikslokale i Carlsberg Byen?
A: Hvis du vil vide, hvad det koster at leje et butikslokale i kvarteret, kan du læse mere i de enkelte prospekter, du finder på siden med butikslejemål her. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. 

Q: Hvilken type forretning kan jeg åbne?
A: I Carlsberg Byen er der mange muligheder for at åbne en butik alt efter, hvor på området det ligger. Carlsberg Byens butikslokaler er inddelt i zoner med forskellige temaer som omdrejningspunkt, og det kan du kan læse mere om i vores udviklingsplan her.

Q: Er der butikker til til leje med indflytning nu?
A: Ja, der er flere butikslokaler, der er klar til indflytning nu. Du kan se udvalg af butikslokalerne til leje i kvarteret her.

Q: Er der butikker til leje med indflytning senere?
A: Ja, frem til kvarteret står færdigt, udvikles Carlsberg Byen som et nyt, levende bykvarter i København, hvor der løbende vil komme nye butikslokaler til leje. Du kan blandt andet læse mere, om det, der er ved at blive opført i Carlsberg Byen, i det interaktive kort over Carlsberg Byen her.

Q: Er der butikker til leje i Flaskehalsen?
A: Ja, der er butikker til leje i Flaskehalsen i Carlsberg Byen, der bliver et samlingspunkt for livsstil og design. Læs mere om Flaskehalsen her.

Q: Er der butikker til leje i High Street?
A:  Ja, det er muligt at leje en butik på handelsgaden High Street i Carlsberg Byen i København. Læs mere om butikkerne til leje i High Street her.

Q: Hvor mange butikslejemål kommer der i Carlsberg Byen?
A: Der kommer ca. 58 butikker på den gamle bryggerigrund i København. Kig nærmere på de butikker, der allerede er åbnet, her.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil høre mere om at leje et butikslokale i Carlsberg Byen?
A: Har du en idé til et stærkt koncept, kan vi vise dig de unikke rammer på den gamle bryggerigrund i København. Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om Carlsberg Byens profil og muligheder for at leje butikslokaler.