Økoskabet

Rundt omkring i det danske sommerland ligger små gårdbutikker med friske grøntsager, æg og alt det, der hører sig til - og du kan få de samme friske gårdvarer midt på Vesterbro i Økoskabet. 

Når du bestiller dine varer fra Økoskabet, kan du afhente dem, når det passer dig, i en af de tre Økoskabe i Carlsberg Byen, som du finder på pladserne Bag Elefanterne og Østen for Humlen. Varerne opbevares i skuffer med temperaturer, der sørger for, at dine varer altid holder sig friske.

Når du har bestilt dine grøntsager, høstes de først derefter af de lokale landmænd, og på den måde undgås madspild, da der kun bliver høstet præcis de grøntsager, der er brug for. Derudover bliver tiden fra jord til bord kortere, og du får kun friskhøstede varer. Du kan også bestille friskfanget fisk samt øl, komboucha og andre drikkevarer fra lokale producenter hos Økoskabet.

Læs mere, se det store udvalg af varer og bestille på Økoskabet.dk.

Adresse

Bag Elefanterne
1799 København V

elefantporten i carlsberg byen

Når fortid, nutid og fremtid forenes -

Carlsberg blev grundlagt i 1847 af den visionære brygger J.C. Jacobsen, som dermed lagde grundstenen til en moderne dansk bryggerivirksomhed. Men der er meget mere historie at hente. Her kan du få styr på de vigtigste fakta om bryggeriet, der på mange måder har formet det fundament, Københavns nye bykvarter bygger på.  Mærk historiens vingesus

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere