UrbanWineBox

UrbanWineBox er en genial to-trins raket for vinentusiaster: Dels hjælper de dig med at opbevare din vin under ideelle forhold i deres store dele-vinkælder, og dels får du adgang til deres online service, hvor du kan bestille din vin til døren eller handle med andre, der går op i de gode druer.

forkæl din vin

UrbanWineBox giver dig en unik mulighed for at forkæle din vin lidt ekstra. De tilbyder nemlig at opbevare din vin under ideelle forhold i deres store dele-vinkælder under den fredede bygning, De Hængende Haver. På den måde kan dine gode flasker udvikle sig til fantastiske vine i stedet for at blive ødelagt under din seng eller på toppen af køleskabet. 

Med UrbanWineBox er den traditionelle vinkælder også gået online, fortæller Morten Tølbøl Sørensen, CEO i UrbanWineBox. For udover opbevaring af din vin, kan du på urbanwinebox.com til enhver tid få et hurtigt overblik over din samling og få bragt din favoritvin ud til dig selv - til privaten eller hvorend i København, du ønsker at nyde den.

Målet er at udvikle Danmarks førende markedsplads for enestående vine, der giver vinentusiaster og livsnydende vinelskere glædestårer i øjnene!

Velkommen til Danmarks største fælles vinkælder!

Adresse

Bohrsgade 5
1799 København V.
Carlsberg Byen

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden