elefantporten i carlsberg byen

Erhvervsejerlejligheder til salg

Søger du erhvervslokaler i København til investering? Lige nu har vi flere udlejede erhvervsejerlejligheder til salg i Carlsberg Byen.

I Carlsberg Byen bygger vi frem til 2024 et nyt, levende bykvarter midt i København med 8.000 beboere, 12.000 arbejdspladser, livlige byrum samt 36 spisesteder og 58 nye butikker, som millioner af mennesker hvert år vil besøge.

Her er nemt at komme til, uanset om du er i bil eller med offentlig transport: S-toget stopper på Carlsberg St., og metroen på Enghave Plads ligger lige om hjørnet. Kommer du i bil, er der ca. 3.000 parkeringspladser fordelt i de mange p-kældre.

Vi oplever enorm stor interesse på både vores boliger og erhvervslokaler, og vi hører fra de mange virksomheder, der allerede er flyttet herud, at beliggenheden, bylivet og omgivelserne er med til at tiltrække gode medarbejdere. Ud fra en ambitiøs udviklingsplan for området, har vi desuden på kort tid formået at tiltrække stærke, anmelderroste spisesteder og butikker, og netop den levende by giver et godt forretningsgrundlag for disse.

Normalvis sælger vi vores erhvervsenheder i hele ejendomme til større nationale og internationale ejendomsinvestorer, men nu åbner vi for at sælge enkelte enheder, som en unik mulighed til dig, der er på udkig efter din næste investering på en attraktiv beliggenhed. 

Herunder kan du læse mere og hente information om de erhvervsejerlejligheder, vi har til salg lige nu. Har en eller flere fanget din interesse, så kontakt salgs- og udlejningschef Tom Nedergaard på tlf. 30 55 11 28 eller tn@carlsbergbyen.dk for at få mere information.

Ottilia Hus: 2 erhvervsejerligheder ved Bag Elefanterne

2 lejemål

163 og 349 m2

Udlejet til hhv. Nybolig og den japanskinspirerede restaurant Kōnā

Få information her

SOLGT // Theodora Hus: 2 erhvervsejerlejligheder ved central plads

2 lejemål

169 og 281 m2

Udlejet til hhv. SMJ Rådgivende Ingeniører og Business Partnering Institute. 

Eksteriør Theodora Hus kontor

SOLGT // 3 lejemål på Ny Carlsberg Vej

3 lejemål

158, 227 og 264 m2

Udlejet til hhv. GLS Pakkeshop, virksomheden Dena og den anmelderroste brunch- og frokostrestaurant Cadence

SOLGT // 1 lejemål i Jacobsen Hus

1 lejemål

277 m2

Udlejet til Pension for Selvstændige