carlsberg byen: fremtidens kontor

Er du nysgerrig efter at vide, hvilke muligheder Carlsberg Byen rummer for dig som kontorvirksomhed? Kom med til et eksklusivt gå hjem-møde den 31/10 2017 kl. 15-17 på Ny Carlsberg Vej 140, 1799 København V.

program

Tre spændende talere vil introducere dig for tankerne med kvarteret, hvad fremtidens kontorer skal rumme, og hvordan man udvikler en attraktiv bydel, som bl.a. virksomheder trives i. 

Kl. 15.00 – 15.15: Velkommen v/ adm. direktør i Carlsberg Byen P/S, Jens Nyhus
Hør adm. direktør i Carlsberg Byen P/S, Jens Nyhus, fortælle om visionerne for bykvarteret, mixet mellem nyt og gammelt og det blandede byggeri der giver liv i og mellem bygningerne.

Kl. 15.15 – 15.45: Hvad skal fremtidens kontor indeholde bl.a. for at tiltrække de rette medarbejdere v/ seniorpartner i Arkitema, Poul Schülein
Poul Schülein fortæller om tankerne bag transformationen af en ældre silobygning til et moderne kontorhus - Hvorfor Arkitema har valgt at rykke virksomheden fra Ørestaden til Carlsberg Byen - Hvordan har det været at deltage tidligt i processen og selv forme firmaets domicil - Hvilke prioriteter er vigtigst for Arkitema?

Kl. 15.45 – 16.15: Hvordan udvikler man en attraktiv bydel med butiksliv, mennesker og kultur v/ Creative Director i Briq, Peter Bur Andersen
Hvordan skaber man et attraktivt og levende bykvarter, der tilfredsstiller virksomheder, medarbejdere, beboere, studerende, unge som ældre.
 
Kl. 16.15 – 17.00: 
Guidet rundtur i Carlsberg Byen og fremvisning af Arkitemas kommende domicil - Dipylon Hus.
 
OBS! Der er begrænsede antal pladser efter først til mølle-princippet, og tilmelding er påkrævet. 
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.