Butikker til leje i midten af København

Har du et stærkt retailkoncept, kan vi vise dig de unikke rammer i og omkring butikkerne til leje i kvarteret, som kan være med til at forme din nye forretning i Københavns nye bykvarter. Læs mere her eller kontakt os på butik@carlsbergbyen.dk.
På de arealer, der engang husede Danmarkshistoriens største bryggeri, ligger Carlsberg Byen nu som et nyt bykvarter i København med et mix af ny og gammelt arkitektur, der rummer turistattraktioner, boliger, kontorer, skoler og et spændende restaurant- og butiksliv.

Udviklingen Carlsberg Byen er allerede langt, og når kvarteret er færdigudviklet i 2024 bor der 8.000 mennesker, 12.000 arbejder her, 11.000 studerer her, cirka 58 butikker, 36 restauranter og 1-2 hoteller er åbnet, og det estimeres, at byen vil tiltrække cirka 8 millioner besøgende om året - og det er dels på grund af områdets store udbud af butiks- og restaurantoplevelser.

Der kommer løbende nye butikslokaler til leje i de forskellige og unikke områder og handelsgader, det færdige bykvarter kommer til at rumme. Lige nu arbejder vi fx på at finde de rette brands til den intime handelsgade Flaskehalsen samt større butikker til hovedgaden High Street.

Lampemesteren Carlsberg Byen

Udforsk butikslejemål -

I Carlsberg Byen har vi et bredt udvalg af attraktive butikslokaler til leje i København. Lokalerne har forskellige apteringsniveauer, og du kan selv indrette dem, så de passer til det koncept, du ønsker. Se et udvalg af butiklokaler her

Fortæl os om dit koncept -

Har du et stærkt retailkoncept på tegnebrættet, der mangler de rette rammer for at blive taget til nye højder, så lad os finde vejen sammen. Carlsberg Byen og Briq, der er eksperter i at skabe koncepter og rumlige oplevelser, kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad de bedste muligheder for din forretning er i Københavns nye bykvarter.   Kontakt os her

Hvem bliver jeres nye naboer i kvarteret?

Se hvilke andre butikker, der har slået dørene op og budt kunderne indenfor i deres nye butik i Carlsberg Byen.  Se butikkerne her

Visionerne for butikslivet i Carlsberg Byen -

Carlsberg Byen bliver en go-to destination for handlende, besøgende og ikke mindst attraktiv for de mange lokale, der vil gå på opdagelse blandt et skræddersyet udvalg af forretninger, butiksoplevelser og brands, der udforsker nye retninger for deres produkter. Læs visionerne her
Cityscape

Hvornår står hvad færdigt, og hvordan skal det bruges? 

I vores interaktive kort over Carlsberg Byen kan du klikke dig rundt og læse om hvert enkelt ejendom, byrum og erhvervslokale - både dem der står færdige, og dem der er på vej.  Klik dig rundt i kortet her

Spørgsmål og svar om butikker til leje

Q: Hvor store er butikslokalerne til leje?
A: Butikslokalerne i Carlsberg Byen i København er fra ca. 29-1870 m2. Se et udvalg af butikslejemål her.

Q: Hvad koster det at leje et butikslokale i Carlsberg Byen?
A: Vores butikslokaler koster fra ca. 2750 kr. pr. m2/år. Kontakt os her for at høre mere øvrige betingelser og mulighederne i vores butikslejemål.

Q: Hvilken type forretning kan jeg åbne?
A: I Carlsberg Byen er der mange muligheder for at åbne en butik alt efter hvor på området, det ligger i. Carlsberg Byens butikslokaler er inddelt i zoner med forskellige temaer som omdrejningspunkt, du kan læse mere om i vores udviklingsplan her.

Q: Er der butikker til leje med indflytning nu?
A: Ja, der er flere butikslokaler, der er klar til indflytning nu eller meget snart. Se nogle af mulighederne for at leje butik her.

Q: Er der butikker til leje med indflytning senere?
A: Ja, frem til 2024 udvikles Carlsberg Byen som et nyt, levende bykvarter i København, og der vil være butikslejemål klar til indflytning løbende. Se hvornår hvad bliver færdigt i kortet over Carlsberg Byen.

Q: Er der butikker til leje i Flaskehalsen?
A: Ja, der er butikker til leje på Flaskehalsen i Carlsberg Byen, der bliver et samlingspunkt for livsstil og design. Læs mere om Flaskehalsen her.

Q: Er der butikker til leje i High Street?
A:  Ja, det er muligt at leje en butik på handelsgaden High Street i Carlsberg Byen i København. Læs mere om butikkerne til leje i High Street her.

Q: Hvor mange butikslejemål kommer der i Carlsberg Byen?
A: Der kommer ca. 58 butikker på den gamle bryggerigrund i København. Kig nærmere på de butikker, der allerede er åbnet, her.

Q Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil høre mere om at leje en butik i Carlsberg Byen?
A: Har du en idé til et stærkt koncept, kan vi vise dig de unikke rammer på den gamle bryggerigrund i København. Kontakt os her, hvis du ønsker at høre mere om Carlsberg Byens profil og muligheder for at leje butikslokaler. 

 
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.