Carlsberg Byen

Eksklusive frederiksbergboliger sættes nu til salg i carlsberg byen

16. marts 2016
Nu sætter Carlsberg Byen første etape af 30 luksuriøse lejligheder i de smukke Heiberg Huse til salg. De eksklusive boliger er som de eneste i Carlsberg Byen beliggende på det klassiske Frederiksberg. Hver lejlighed har enten egen forhave, terrasse eller altan. Heiberg Huse er tegnet af Praksis Arkitekter.
På Carlsberg Byens nordlige grænse skyder snart to smukke bygninger op under navnet Heiberg Huse. Husene falder smukt ind sammen med naboejendommene Bindesbøll Hus og Rahbek Hus og danner bindeled mellem Carlsberg Byen og det klassiske Frederiksberg. Alle tre ejendomme er tegnet af Praksis Arkitekter.

Heiberg Huse ligger i et grønt og roligt område, hvor både natur og byliv kan opleves inden for gåafstand. I den nærliggende Søndermarken kan naturen nydes året rundt og fra Thor-vald Bindesbøll Plads, hvor det bevaringsværdige Halmlageret ligger, vil beboerne kunne tage aktiv del i Carlsberg Byens kultur- og byliv.

”Heiberg Huse har en meget særlig placering i Carlsberg Byen, da de som de eneste ejen-domme i den nye bydel ligger i Frederiksberg Kommune. Her kommer beboerne til at bo midt i byen, men i rolige og grønne omgivelser, hvor der både er plads til privat- og familieliv,” siger Jens Nyhus, administrerende direktør i Carlsberg Byen P/S.

Lyse og luksuriøse boliger
De to Heiberg Huse er henholdsvis 4 og 6 etager høje med i alt 30 yderst rummelige og velindrettede lejligheder. Lejlighederne varierer i størrelser fra 80-179 m2 fordelt på 2-4 værelser. Alle lejligheder har store vinduespartier og en gavmild loftshøjde på 2,8 meter, hvilket giver et ekstraordinært godt indeklima og smukt lysindfald.

Stuelejlighederne, der vender ud mod Rahbeks Allé, har en bred forhave med masser af plads til udeliv og grill-aftener med familie og venner. De øvrige lejligheder har minimum én stor altan på mellem 6 og 11 m2, der er omhyggeligt placeret, så beboerne får så meget sol som muligt. Til penthouse-lejlighederne hører egen privat tagterrasse.

”Heiberg Huse er opført med tanke på det særligt Frederiksbergske. Her er god plads mellem husene, og bygningerne er generøse og rige på detaljer. Er man til det lidt ekstraordinære, er lejlighederne i Heiberg Huse perfekte”, siger arkitekt Christian Tilma fra Praksis Arkitekter.

Lejlighederne i Heiberg Huse forventes indflytningsklare i første halvdel af 2018 og sættes til salg fra den 20. marts 2016 til priser fra kr. 3.595.000.

Om Heiberg Huse
Heiberg Huse er opkaldt efter den anerkendte, danske forfatter og skuespillerinde Johanne Luise Heiberg (1812-1890). Hun og ægtemanden Johan Ludvig Heiberg delte bolig med hans mor, Thomasine Gyllenbourg, og hjemmet var i mange år samlingspunkt for det københavnske parnas. Som mange andre fra sin samtid var også brygger J.C. Jacobsen en stor beundrer af Johanne Luise Heiberg, og de to var nære venner de sidste 20 år af hans liv.