Mennesker på Tapperitorvet

De nye butikker byder indenfor med store smil og åbne arme

9. september 2016
På udkig efter dampende varm og velsmagende kaffe? Hvad med en ny, frisk frisure eller en reparation af de stilletter, der gik i stykker i weekenden? Måske står du og mangler en ny yogamåtte, stearinlys, kortspil eller farveblyanter? Uanset hvad, er der masser af gode grunde til at lægge vejen forbi de nye forretninger i Carlsberg Byen, der netop har slået dørene op for dig, mig og os alle.
Mandag morgen var travl for Kaffekilden. Det var nemlig Store Åbningsdag på Humletorvet i Carlsberg Byen, og hele vejen ud af caféen stod kaffetørstige mennesker i kø for at få en kop gratis kaffe med sig videre fra de hyggelige og rustikke omgivelser i caféens indre.  

Også Hælebaren, Flying Tiger og frisør Hår Expo inviterede for første gang indenfor til stor glæde for de mange studerende på det nye UCC, de nye beboere i Humlehuset, pendlerne og andre nysgerrige, der besøgte Carlsberg Byen.

Hold øje her på Carlsbergbyen.dk og på vores Facebook-side for at være opdateret på de andre nye, spændende butikker, der er på vej.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.