Det sker i Carlsberg Byen paa kulturnatten

5. oktober 2016
Carlsberg Byen er åben på Kulturnatten 2016 og inviterer dig indenfor. Du kan fx komme til vinsmagning hos UrbanWineBox, give børnene et magisk pust hos Bogladen, få rabat på lækker kaffe og kage hos Kaffekilden og danse under palmerne til Kulturnattens vildeste fest - og meget mere!
Traditionen tro er der masser af spændende aktiviteter for hele familien i Carlsberg Byen til Kulturnatten. Vi har sørget for, at du på aftenen, d. 14. oktober, kommer godt rundt i krogene i det nye bykvarter, og vi vil dele kort ud med info og lokationer på alle aktiviteterne, så du nemt kan finde rundt. Find os ved Ny Carlsberg Vej, Vesterfælledvej og Tapperitorvet ved Carlsberg Station. 

LATIN NIGHTS

Glæd dig til intet mindre end otte forskellige food trucks med velsmagende street food Traditionen tro er der masser af spændende aktiviteter for hele familien i Carlsberg Byen til Kulturnatten. Vi har sørget for, at du på aftenen, d. 14. oktober, kommer godt rundt i krogene i det nye bykvarter, og vi vil dele kort ud med info og lokationer på alle aktiviteterne, så du nemt kan finde rundt. Find os ved Ny Carlsberg Vej, Vesterfælledvej og Tapperitorvet ved Carlsberg Station. 

LATIN NIGHTS
Glæd dig til intet mindre end otte forskellige food trucks med velsmagende street food fra de latinamerikanske lande og et lækkert udvalg af cocktails og drinks.

Der skal danses hele natten under palmerne og de kulørte lamper, og hele herligheden foregår på Pasteursvej 28. Det bliver en fest, du ikke vil gå glip af.

Læs mere på Facebook her.

BLOMSTERBØRN HOS BLOMSTEN BY ILSE JACOBSEN
Hos Blomsten by Ilse Jacobsen på Tapperitorvet inviteres børnene indenfor fra kl. 18.00-22.00, hvor de kan kreere deres helt egne blomsterdekorationer med hjælp fra de søde blomsterdekoratører i butikken. Pris: 25 kroner.

COOLTUR-NAT HOS VISIT CARLSBERG
Det er cool at være på Visit Carlsberg på Kulturnatten 2016. Helt eksklusivt åbnes Carlsbergs gamle kældre og skorstenene lyses op. Der vil være DJ, grill og kølige øl. Kom i tidspunktet 18-24, og grillen er tændt fra 18-21.

Læs mere om COOLTur-nat her.

TANK OP HOS KAFFEKILDEN
Kaffekilden er en lille oase i Carlsberg Byen, og på Kulturnatten 2016 kan du varme dig på lækker kaffe og kage. Men du er advaret – du kan hurtigt blive afhængig!

I anledning af Kulturnatten får du et kanon tilbud, som gælder hele natten: 1x stor varm drik + valgfri kage til kun 50 kr. (normalpris: 60 kr.)

Kaffekilden Carlsberg Byen

Kaffekilden giver dig et godt tilbud at varme dig på til Kulturnatten 2016

FEST HOS FØTEX
Føtex slår dørene op i Carlsberg Byen fredag d. 14. oktober, og de inviterer til åbningsfest. Der vil blandt andet være smagsprøver hele dagen og DJ foran butikken frem til kl. 21.

I løbet af dagen – inden Kulturnatten – vil du desuden kunne møde Carlsbergs kuske, der deler Carlsberg Pilsner ud til de 300 første foran indgangen til Føtex Carlsberg Byen fra kl 11.00 samt flere spændende aktiviteter.

VINSMAGNING OG RUNDVISNING HOS URBANWINEBOX
Interesse for vin? Kom forbi UrbanWineBox og få en rundvisning i Danmarks største dele-vinkælder på Kulturnatten 2016. Der vil desuden være mulighed for at smage et udvalg af de spændende vine, der ligger i kælderen på Bohrs Gade 5.

RABAT OG MAGI HOS BOGLADEN
I anledning af Kulturnatten holder Bogladen åbent til kl. 22, og har du børnene med, kommer Books & Magic forbi fra kl. 16:00 til ca. 20:30, og demonstrerer deres nyeste bog/spil: ’Den lille Havfrue – et magisk univers. Læs udforsk og spil’.

Der vil desuden være rabat på udvalgte varer samt en lille forfriskning.

KUNST, KULTUR OG DESIGN PÅ CAMPUS CARLSBERG
Hvis du interesserer dig for kunst, kultur og design, så kig forbi Campus Carlsberg. Her kan du opleve studerende fra tekstilformidleruddannelsen gå catwalk i egne kreationer, der er inspireret af Carlsberg Byens arkitektur. Der vil være rum- og lysinstallationer, som de studerende har designet i billedkunstfaget på læreruddannelsen – og meget mere!

Se det fulde program for aftenen hos UCC her.

Kulturnatten i Carlsberg Byen: Kunst, Campus Carlsberg, fest, rabat og meget mere

Kom forbi Professionshøjskolen UCC og de mange butikker omkring Humletorvet og Tapperitorvet, der byder indenfor på Kulturnatten 2016. 

FÅ LÆKRE LOKKER TIL SÆRPRIS
Frisør HårExpo på Humletorvet i Carlsberg Byen tilbyder drik med klipning samt vask/føn/opsætning for kun 150 kroner. Skal du have en billig omgang forkælelse og hårklip, er dette aftenen!

GÅ PÅ OPDAGELSE HOS LIGHTYEARS
Belysningsvirksomheden Lightyears byder velkommen til en unik blanding af moderne dansk design og 160 års bryggerihistorie. Besøg Lightyears i den gamle Co2 hal på Pasteursvej 7, hvor du kan gå på opdagelse i den spændende lampekollektion fra Lightyears. 

LEG HOS MEGAGEAR
MegaGear byder dig indenfor til uhygge, sjove oplevelser og masser af grinagtige aktiviteter i butikken på Humletorvet. Du vil blive budt med ind i en virtuel verden, hvor alt kan lade sig gøre!

FERNISERING HOS TONENTON
Tonenton er et nyåbnet udstillingssted med fokus på yngre kunstnere og udveksling mellem Tyskland og Danmark. På Kulturnatten er der fernisering på udstillingseksperimentet  'Curatorial Tongues', hvor en ny person vælger og ophænger værker hver dag. Kom forbi mellem kl. 17-20.