Året der gik i Carlsberg Byen 2016

27. december 2016
Om lidt bliver 2016 til 2017. I Carlsberg Byen ser vi tilbage på et 2016 med højt tempo: Byggerier skyder frem, beboere og studerende er flyttet ind, og en lang række butikker er åbnet til gavn og glæde for lokalområdet. Vi glæder os til at byde et stort velkommen til de næste mange beboere og forretninger, der rykker ind i Københavns nye bykvarter i 2017.
2016 har været et begivenhedsrigt år med fuld fart på udviklingen. Mange gode projekter er gået i gang, og ejendomme skyder op af jorden på den gamle bryggerigrund. Spritnye butikker og koncepter har slået dørene op i området omkring den nye og travle Carlsberg Station, der sørger for at knytte Carlsberg Byen og beboerne i området endnu tættere sammen med resten af København.

Beboerne i de første 32 lejligheder fik overdraget nøglerne til deres nye hjem i Humlehuset i september, og samtidig sagde vi goddag og velkommen til 10.000 studerende, der begyndte deres skoleforløb på det nybyggede UCC Campus Carlsberg - Nordeuropas største pædagogiske uddannelses- og forskningsmiljø. De mange tusinde gæster og beboere, der deltog til den populære vejfest, street food markedet og til julemarkedet, er det endelige bevis: Livet i Carlsberg Byen er for alvor begyndt.

Tak for det og tak for jeres store interesse i Københavns nye bykvarter. Rigtig glædelig jul og godt nytår!