Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Bo med København i 100 meters højde

24. februar 2017
I Bohrs Tårn går man bestemt ikke på kompromis med pladsen, udsigten eller bylivet. Men hvorfor lader du dig nøjes med beskrivelsen af de imponerende lejligheder? Kom selv forbi og mærk den særlige stemning, når døren går op til den smukke, nyindrettede lejlighed i 100 meters højde. Det sker nu på søndag den 26. februar kl. 13-16.

På Bohrsgade 2, 1799 København V. finder du det imponerende indgangsparti til Bohrs Tårn. Det er det første af i alt ni høje lejlighedsbyggerier i det nye Carlsberg Byen. På 29. etage slår vi nu dørene op til den smukt indrettede bolig, der viser, hvordan livet kan indrettes, når man bor med udsigt til hele København. 

Kom forbi og få en snak med boligrådgiverne, der fremover vil stå klar til at modtage besøgende og besvare spørgsmål hver søndag kl. 14-15.

I vores lejlighed på 18. etage kan vi se udover det meste af hovedstaden, men også ned på de lokale pladser og grønne områder i og omkring Carlsberg Byen. På den måde har vi ikke købt en lejlighed med ni vinduer til lysindfald, men mere ni forskellige måder at se vores by på. 
Jarl, Katrine og baby Christopher, kommende beboere i Bohrs Tårn
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum