Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Bo med København i 100 meters højde

24. februar 2017
I Bohrs Tårn går man bestemt ikke på kompromis med pladsen, udsigten eller bylivet. Men hvorfor lader du dig nøjes med beskrivelsen af de imponerende lejligheder? Kom selv forbi og mærk den særlige stemning, når døren går op til den smukke, nyindrettede lejlighed i 100 meters højde. Det sker nu på søndag den 26. februar kl. 13-16.

På Bohrsgade 2, 1799 København V. finder du det imponerende indgangsparti til Bohrs Tårn. Det er det første af i alt ni høje lejlighedsbyggerier i det nye Carlsberg Byen. På 29. etage slår vi nu dørene op til den smukt indrettede bolig, der viser, hvordan livet kan indrettes, når man bor med udsigt til hele København. 

Kom forbi og få en snak med boligrådgiverne, der fremover vil stå klar til at modtage besøgende og besvare spørgsmål hver søndag kl. 14-15.

I vores lejlighed på 18. etage kan vi se udover det meste af hovedstaden, men også ned på de lokale pladser og grønne områder i og omkring Carlsberg Byen. På den måde har vi ikke købt en lejlighed med ni vinduer til lysindfald, men mere ni forskellige måder at se vores by på. 
Jarl, Katrine og baby Christopher, kommende beboere i Bohrs Tårn
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Bohrs Tårn - På gadeplan er der byliv, butikker og mennesker omkring Bohrs Tårn, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. I de 88 fantastiske lejligheder blinker byens lys under dig, når du kigger ud af de store panoramavinduer, der kan skubbes til side, så lyset strømmer ind.

Oplev boligerne i Bohrs Tårn

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere
De hængende haver i carlsberg byen plus jc jacobsens have
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.