Ny daginstitution til Carlsberg Byen

30. marts 2017
I Københavns nye bykvarter er der allerede flere daginstitutioner, og den 1. oktober 2018 byder vi en ny, stor en af slagsen velkommen i Carlsberg Byen.
Den nye institution vil have til huse i området omkring Vesterfælledvej i et nybygget børnehus. Byggeriet ventes færdigt 1. oktober 2018, hvorefter Børnehuset Molevitten flytter ind i de 1.600 m2 nye, lyse lokaler, som vil rumme 170 børn fordelt på fem vuggestuegrupper og 5 børnehavegrupper.

”Det er dejligt, at børn og forældre i Carlsberg Byen nu kan se frem til åbningen af Molevitten i nye moderne lokaler. I København bliver vi 100.000 flere københavnere i løbet af de næste 10 år, og vi er i fuld gang med at udvikle nye, attraktive boligområder som Carlsberg Byen. Det er skønt, at byen vokser, og vi planlægger løbende nye kvadratmeter til både daginstitutioner, folkeskoler og idrætshaller i takt med, at vi bliver flere”, siger overborgmester Frank Jensen (S).

Også lederen af Molevitten, Rikke Penthien glæder sig over de muligheder, de nye rammer tilbyder:

”Vi glæder os rigtig meget til at flytte over i vores nye institution, hvor vi blandt andet vil videreføre og videreudvikle Molevittens traditioner og kultur, hvor udvikling, læring, omsorg, relationer og ikke mindst hjerterum er i højsædet. Vi er endvidere spændte på, hvad de nye omgivelser kan åbne af nye pædagogiske muligheder, læringsrum samt inspiration til Molevitten. Vi er sikre på at Molevitten i Carlsberg Byen bliver et dejligt sted for børn, forældre og ansatte, sådan som det også er i dag”, siger Rikke Penthien.

Den nye institution bliver den tredje daginstitution i Carlsberg Byen, og en fjerde er allerede på tegnebrættet.
Vi opdagede, at vi her fik alt det, vi som børnefamilie efterspørger.
Jarl og Katrine flytter ind i Bohrs Tårn med deres søn Christopher

Daginstitutioner i Carlsberg Byen -

Hvis du flytter til Carlsberg Byen med små børn, har du flere valgmuligheder, når du skal finde daginstitution. Få overblikket her

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret