Tak til alle der deltog i påskeskattejagten

19. april 2017
Et stort antal børn og barnlige sjæle deltog mandag den 17. april i den årlige påskeskattejagt i Carlsberg Byen, hvor der traditionen tro både skulle graves efter æg og øl.
Mandag den 17. april var Boblepladsen i Carlsberg Byen omdannet til en skattejagt. Da startskuddet lød kl. 11.13 trodsede et rekordstort antal børn det kolde forårsvejr og kæmpede sig med stor iver igennem de store sandmasser i jagten på de nedgravede skatte. For de, der ikke havde lyst til skattejagt, var der i de opstillede telte i stedet mulighed for at male påskeæg til tonerne af de gode klassiske børnesange, der flød ud af højtalerne. 

Da børnene havde gravet alle skatte op, var det de voksnes tur til at grave. Godt opmuntret af, at påskeæg og sodavand i denne runde var skiftet ud med påskebryg, blev der flyttet sand i store mængder, indtil alle skatte var fundet og nydt. 

Vi takker alle for det store fremmøde og den gode stemning og glæder os allerede til at se jer igen næste år, når vi gentager den store påskeskattejagt. 

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events