J.C. Jacobsens have i Carlsberg Byen

Brygger Jacobsens Have under forvandling

31. maj 2017
Den skønne, grønne oase, J.C. Jacobsens Have, er i gang med at blive klargjort til fremtidens Carlsberg Byen. Det betyder, at der fra dags dato og frem til august af sikkerhedsmæssige årsager ikke vil være adgang til den prominente have.
Forvandlingen af bryggerens have indebærer bl.a. etablering af et nyt stisystem og en række bænke, så det bliver endnu mere fantastisk at gå ture og opholde sig i bykvarterets store, grønne oase. Her kan du vandre rundt blandt ikke mindre end 74 forskellige planter og træer, som brygger J.C. Jacobsen selv hentede hjem fra sine mange rejser ud i verden.

Arbejdet i J.C. Jacobsens Have bliver udført af Carlsbergfondet og vil alt i alt foregå frem til oktober. Fra august og frem til oktober drejer det sig om finpudsningsarbejde, så naboer, beboere og besøgende kan glæde sig til, at haven åbner for offentligheden allerede til august.
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Bohrs Tårn - På gadeplan er der byliv, butikker og mennesker omkring Bohrs Tårn, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. I de 88 fantastiske lejligheder blinker byens lys under dig, når du kigger ud af de store panoramavinduer, der kan skubbes til side, så lyset strømmer ind.

Oplev boligerne i Bohrs Tårn

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere
De hængende haver i carlsberg byen plus jc jacobsens have
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.