Brygger Jacobsens Have under forvandling

31. maj 2017
Den skønne, grønne oase, J.C. Jacobsens Have, er i gang med at blive klargjort til fremtidens Carlsberg Byen. Det betyder, at der fra dags dato og frem til august af sikkerhedsmæssige årsager ikke vil være adgang til den prominente have.
Forvandlingen af bryggerens have indebærer bl.a. etablering af et nyt stisystem og en række bænke, så det bliver endnu mere fantastisk at gå ture og opholde sig i bykvarterets store, grønne oase. Her kan du vandre rundt blandt ikke mindre end 74 forskellige planter og træer, som brygger J.C. Jacobsen selv hentede hjem fra sine mange rejser ud i verden.

Arbejdet i J.C. Jacobsens Have bliver udført af Carlsbergfondet og vil alt i alt foregå frem til oktober. Fra august og frem til oktober drejer det sig om finpudsningsarbejde, så naboer, beboere og besøgende kan glæde sig til, at haven åbner for offentligheden allerede til august.
Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum