gå på opdagelse i Carlsberg Byen

9. maj 2017
Rundt omkring i Carlsberg Byen har vi hængt små bykort op, så du kan gå på opdagelse i og blive meget klogere på Københavns nye bykvarter. Med kortet i hånden er det nemt at finde rundt, og du kan også læse små historier om både de nye og de fredede bygninger.

Københavns nye bykvarter er fire gange så stort som Tivoli, og det er ikke altid nemt at finde let rundt. Derfor har vi lavet et nyt bykort, som du kan tage med dig, næste gang du går på opdagelse i bykvarteret. Du finder kortet på plankeværkerne rundt omkring i byen, så hold godt øje.

historie i carlsberg byen

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events