Nabokaffe på Bryggernes Plads

24. maj 2017
I dag kl. 14 var der hyggestemning på Bryggernes Plads, da senior projektchef Lars Ulrik Hansen fra Carlsberg Byen havde inviteret tre hold entreprenører til nabokaffe.
Hoffmann, BNS A/S og P. Olesen A/S var i dag samlet i Hammershus på Bryggernes Plads, som pt. er én stor byggeplads. "Tak for jeres gode indsats og gode naboskab, alle sammen", sagde senior projektchefen til de tre entreprenørhold, som hver dag arbejder effektivt side om side på trænge adgangsforhold på den prominente plads midt i Carlsberg Byen. 

De tre entreprenørhold arbejder på fire byggerier: Bryggernes Plads, som bliver Carlsberg Byens rådhusplads, Hammershus, som bliver en café/bar, Christen Hus, som kommer til at indeholde kontorer på de øverste etager og café i stueetagen og ikke mindst hele området imellem Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads.

Byggearbejdet sker i tæt samarbejde med Carlsberg Byen P/S, og mødet i dag var en venlig og uformel komsammen for at markere, at arbejdet skrider rigtig godt frem. 
historie i carlsberg byen

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events