BEERS 5 - Når øl og kunst kombineres i kunstværker

6. juni 2017
Fra den 9.-29. juni kan du opleve øl og kunst forenet på en helt unik facon, når øl bliver fortolket af 100 kunstnere til udstillingen BEERS 5 (part3) - 100 Kvinder på Kro.
Kunstudstillingen BEERS er en tilbagevendende begivenhed, der startede tilbage i 2008, og fungerer som samlingspunkt for et utal af kunstnere, som med deres kreative evner, hver især har kreeret kunstværker ud fra deres fortolkning af øl. 

”Kunstnernes fortolkning af BEERS går fra den direkte brug af øllet, humlen og emballage som materiale i billedfremstillingen, til refleksioner over branderen, baren, festen og det sociale samvær omkring øllet, til behandling af emner som tømmermænd, fysiske som moralske, og alkoholens indvirkning på individet og samfundet”, skriver Melou Vanggaard om de unikke kunstværker, der kan opleves i Carlsberg Byens Galleri & Kunstsalon fra fredag den 9. juni kl. 17, hvor der er fernisering. 

Udstillingens særprægede navn
Navnet på udstillingen, BEERS 5 – 100 Kvinder på Kro, er dog ikke valgt tilfældigt. I 2015 kunne vi i Danmark fejre, at kvinderne har haft valgret i 100 år. Derudover har de tidligere udstillinger fundet sted på en kro og et museum, og denne gang i Carlsberg Byen, som jo ligger på den historiske bryggerigrund. 

Placering og åbningstider
Carlsberg Byens Galleri og Kunstsalon / Pasteursvej 14, 1. sal, 1799 København V

Udstillingsperiode: 9. juni – 29. juni 2017
Åbent torsdag kl. 16-19 / Søndag kl. 15-18, HUSK fernisering fredag den 9. juni kl. 17-20.

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Dit, mit og vores bykvarter -

Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket. Kom tæt på kvarteret