Bohrs Tårn i Carlsberg Byen

nyt: book en fremvisning i Bohrs Tårn

15. juni 2017
Vil du bo på toppen af København? Besøg os i showroomet på Pasteursvej eller book nu en eksklusiv fremvisning i de lyse og rummelige boliger i Bohrs Tårn. 

Book en fremvisning

Ønsker du at se eksklusive boliger i Bohrs Tårn helt tæt på, kan du få en personlig fremvisning af vores boligrådgivere - når det passer dig. Ring til dem på tlf. +45 2255 1799 eller send dem en mail ved at klikke her:

Besøg os på pasteursvej

Vores kompetente boligrådgivere står klar hver søndag kl. 13-15 i Carlsberg Byens showroom i den gamle Maskincentral på Pasteursvej 7. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål om boligerne i Bohrs Tårn, der er indflytningsklart til august. Du kan også gå på opdagelse i de andre projekter, der er til salg på den gamle bryggerigrund.

Husk også at du altid kan aftale et personligt møde, hvor du kan tale med en af Carlsberg Byens boligrådgivere i ro og mag. Kontakt os for en aftale på +45 2255 1799.