Krøyer Hus i Carlsberg Byen

populære Krøyer Hus: De sidste boliger til salg den 18. juni

13. juni 2017
Efterspørgslen på boliger i det nye projekt, Krøyer Hus, er kæmpestor. Den 18. juni sætter vi derfor de sidste boliger i ejendommen til salg. Kom forbi til åbent hus, hvis du er på udkig efter dit næste hjem.
500-600 mennesker. Så mange besøgende lagde vejen forbi Carlsberg Byens showroom, da det nye projekt Krøyer Hus blev lanceret den 17. april. Efter en time var de første 20 boliger reserveret af ivrige boligsøgende, og her cirka to måneder senere kan det konstateres, at boligerne i Krøyer Hus stadig er meget efterspurgte. Det fortæller Per Sander, salgschef for boliger i Carlsberg Byen.

"Efterspørgslen på de første boliger, vi satte til salg i Krøyer Hus, har været over al forventning. På nuværende tidspunkt har vi solgt de første 59 lejligheder i Krøyer Hus, og vi får dagligt henvendelser om lige netop dette projekt. Derfor sætter vi nu de sidste boliger til salg,” fortæller Per Sander.

Optimalt udnyttede lejligheder til gode priser

Forklaringen på Krøyer Hus’ store popularitet skal findes i indretningen af boligerne. Her er nemlig tænkt i baner af at optimere og komprimere boligerne.

”Vi har gentænkt og optimeret storbylejligheden, og resultatet er  blevet en række nye boliger, der i højere grad tager højde for familiens bo-mønstre og øger anvendeligheden af hjemmets rum. Fx er børneværelser holdt i størrelser, der dækker de nødvendige behov uden at optage dyre kvadratmetre. Der er kort fortalt flere rum på færre kvadratmetre i Krøyer Hus, og det er helt tydeligt noget, markedet efterspørger."

I Carlsberg Byens kommende projekter vil boligerne også være optimerede.

Boligrådgivere i Carlsberg Byen -

I Carlsberg Byen har vi vores egne boligrådgivere med en dybdegående viden om lejlighederne, ejendommene og bykvarteret, og bruger det til at hjælpe vores kunder trygt igennem købsprocessen. Læs mere om Boligsalg

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre