Carls Fair: Københavns Design- & Vintagemarked

26. september 2017
 Alle er inviterede d. 7. - 8. oktober i Stødpudelageret, når landets dygtigste tingfindere, designelskere, retroentusiaster og indretningseksperter er samlet, og de har alle deres bedste fund og ideer med.

Genbrug, design, møbler, interiør, streetfood, øko-gin, retro, vintage, blomster, keramik, plakater og kunst, er blot få af de mange ord, der beskriver Carls Fair.  

Du er inviteret til Københavns nye Design- & Vintagemarked, Carls Fair, i Stødpudelageret, hvor 30 af landets dygtigste tingfindere, designelskere, retroentusiaster og indretningseksperter er samlet, og de har alle deres bedste fund, fedeste ideer og seneste designretninger med.

Du kan finde lige præcis den ting til dit hjem, som giver din indretning kant og personlighed, få inspiration til nye indretningsideer, smart vintagetøj og trends indenfor plakatdesign - og møde Danmarks dygtigste ginmager, som producerer gin af de bedste, danske råvarer.

Kom forbi med masser af appetit, for der vil være rig mulighed for at få stillet sulten: Foodtrucks er linet op til at give dig et kulinarisk kick, ligesom der selvfølgelig er god kaffe, lækre kager, sunde juicer og andet luksus-sødt til tanden.

For at understrege at genbrug er mange ting, vil der udenfor Stødpudelageret være et spejderloppemarked med loppefund i form af donationer fra de deltagende på markedet samt andre gode fund. Frederiksberg Spejdere ’Slotsgruppen’ står for salget og overskuddet går til Danske Hospitalsklovne under temaet ’Børn hjælper Børn’.

Vi glæder os til at se jer!

Events -

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret her. Events

Mineralvandsfabrikken: Arkitekten fortæller om forvandlingen -

Det er den prisvindende arkitekt Dorte Mandrup, der står bag transformationen fra frabrik til boliger. Her kan du få hendes tanker og overvejelser bag og se hvilken fransk arkitekt, der også er hentet inspiration hos. Læs om de arkitektoniske overvejelser her
bryghuset i carlsberg byen